Ezt a TÜV-ös dobok tudják, de egyszerűen egy furulyát lehet belerakni, kivenni, nekem is ilyen az Arrow, egy zéger fog bele egy fasz formájú csövet, amin 15 luk van. Könnyű ki be rakosgatni.
Heló Fenyő!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy meg lehet-e valósítani valami egyszerű szerkezetet a kipufogóba, amivel lehetne szabályozni a hangerőt? Én olyasmire gondoltam mint egy exup szelep, amit lehet nyitni-zárni egy bovdennel, és így szabályozni a hangerőt. Pl a csőben elhelyezni egy lapos kerek lemezt, középen átfúrva, hogy halk legyen, amikor meg lehet hangoskodni, elfordítani, és hadd szóljon.
Szia Zoli ! Kedden megyek Du Szfvárra! 4 után! Adj egy elérhetőséget és hívlak mikor ott vagyok! Lehet hogy tudok lámpát előre!Hívd fel Marton Imrét 06 20 438 7981(Csetény) Neki van egy!
a teljesítményedet is basztatná...
Lenne egy olyan kérdésem, hogy meg lehet-e valósítani valami egyszerű szerkezetet a kipufogóba, amivel lehetne szabályozni a hangerőt? Én olyasmire gondoltam mint egy exup szelep, amit lehet nyitni-zárni egy bovdennel, és így szabályozni a hangerőt. Pl a csőben elhelyezni egy lapos kerek lemezt, középen átfúrva, hogy halk legyen, amikor meg lehet hangoskodni, elfordítani, és hadd szóljon.
Basi: szétesixer... ezt inkább hagyjuk...
Sütök egy Pizzát és beba..unk Holnap hozom A Mozdonyomat!
Thomas! Milyen hernyók járnak IC-ként Pöst fele meg onnan el mostanság?
Mi van Makka? Ennyire készülsz a holnapra? Este remélem koccinthatunk egy korsó ananászlével!
De tudok ilyet is ha ilyen kell!