Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva!szombaton lesz kész,vasárnap reggel jöhetsz érte!(16-án !)
Hali Basi.Ha jössz holnap fehérvárra hoznál egy pár villáskulcsot hogy le tudjuk szedni a bilincset .Nem vagyok benne biztos de talán 14-es kell hozzá
Ezt a TÜV-ös dobok tudják, de egyszerűen egy furulyát lehet belerakni, kivenni, nekem is ilyen az Arrow, egy zéger fog bele egy fasz formájú csövet, amin 15 luk van. Könnyű ki be rakosgatni.
ez pont az exup szelep
a teljesítményedet is basztatná...
Nekem is lenne egy kérdésem Fenyvesi úr! Mikor mehet a kipufért? Hogy haladsz vele?
Heló Fenyő!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy meg lehet-e valósítani valami egyszerű szerkezetet a kipufogóba, amivel lehetne szabályozni a hangerőt? Én olyasmire gondoltam mint egy exup szelep, amit lehet nyitni-zárni egy bovdennel, és így szabályozni a hangerőt. Pl a csőben elhelyezni egy lapos kerek lemezt, középen átfúrva, hogy halk legyen, amikor meg lehet hangoskodni, elfordítani, és hadd szóljon.
Hello Basi.Na az jó lenne ha összefutnánk.Itt a tel számom:06-30/4299476.
Szia Zoli ! Kedden megyek Du Szfvárra! 4 után! Adj egy elérhetőséget és hívlak mikor ott vagyok! Lehet hogy tudok lámpát előre!Hívd fel Marton Imrét 06 20 438 7981(Csetény) Neki van egy!
Szétesett?
Tomot idéztem!
Szívesen fölvinnélek motorral, de nincs se nyálam, se pénzem , viszont délután lesz páleszem
Persze, hogy tud. Nem kókány...

Basi: szétesixer... ezt inkább hagyjuk...
Házipálinka van Tamáskát és Mörét is szeretettel várjuk az ünnepi bulira
Sütök egy Pizzát és beba..unk Holnap hozom A Mozdonyomat!

Thomas! Milyen hernyók járnak IC-ként Pöst fele meg onnan el mostanság?
Megy ám az üléstakaró(púp) biznisz! Én hétfőn rendeltem meg az Ivanicsnál.

Mi van Makka? Ennyire készülsz a holnapra? Este remélem koccinthatunk egy korsó ananászlével!
Értem! Mint a sétesxereken!
Olyan kéne ami teljesen önálló az üléstől és simán le tudom cserélni az ülésre
Neeeem!
De tudok ilyet is ha ilyen kell!
De amit te csinálsz az nem ilyen?
Nem, de küldtem neki ímélt.
Bár most lehet hogy ugrik a jogsim! Veszprém megyei Rendőrfőkapitányságtól kaptam Ajánlott levelet! Holnap veszem át!
Ok Zoli!
Űlésre kell ráhúzni mint az FZR 1000-né vagy a VTR 1000 F-nél!
Szerintem az ülésre kell rátenni bár nem akarok belevauzni.Boldit felhívtad?
Vagy ezt az ülésre rá kell rakni?
Találtam neten ilyen takarót. Most ez hogy van? Ez ennyi és azok a kampók akadnak be valahova?