Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Ruhacsizma, Bukókesztyű topicban ma hirdet egy srác vadi új Sidi Vertigo Corsa-t.
Gondolom alkuképes a 70,000 Ft, amennyiért kínálja.
Ja és a nagy hír: Holnap estére kész a motorom papírmunkája
Akkor attól olyan jó
Kérdezem máshogy: Egy könnyű, nyitott de nem ordenáré hangú 4:1 rendszer esetleg kivehető dB-killerrel?
Aztán, hogy milyen táblocskát szegecselünk rá az már részletkérdés.
Igazából a dob a legkevésbé érdekes mert ha mondjuk kap az összekötőcső egy 4 csavaros fittinget akkor elég sokféle gyári dob is rámegy.
Írtam neked a szerelős topic-ba.
köszönöm mindenki válaszát a motulos kérdésemre
mitoo
A motoaction elköltözött (de nemtom hova)
Hali urak.Valaki a környéken javít műszerfalat .Egy R1 műszerfalról lenne szó!
Nem pont a leömlőkre gondolok,inkább a dobokra! Teljesen más elven működnek mint a normál dobok,de ezt nem lehet leírni néhány mondatban!
Hidroformázás? (amikor folyadékkal alakítják ki a kívánt formát, ha mégsem ez lenne a neve)
Szeva MACS! Muzzy-t,meg micront nem lehet utánozni!Az összes többit igen!Ez a két gyártó tök más utakon jár mint a többi!
Széles utat-zőődmozdony!
Mi hír a lokomotívról?
Motoaction a kórház utcája végén meg a seregélyesi kereszteződésében, vagy a Kawasaki Ivanicsnál.
tolnai utca
Van egy robogós bolt vagy mi a budain a jobb oldalon ha kifele mész a városból, a adonyitól visszább, nemtom mi a neve, de ott vannak a kirakatban motul cuccok.
Jó áron Motul cuccokat innen tudsz rendelni.
sziasztok fehérváriak
lenne egy olyan kérdésem, hogy nem tudjátok e véletlenül, hoy fehérváron hol árulnak MOTUL olajat? mert nemrég jártam a vértanú utcában és ott volt valami bolton kiragasztva motulos matrica... talán ott?
köszi a segítségeteket
mitoo
Azért egy szelephézag, karbiszinkron, vezérműlánc csere a biztonság kedvéért
Minden mást megoldunk saját hatáskörben de ezeket a Janira bíznám. Ezzel legalább nem fog a pokolra
kívánni a GSX-szel
Azon már csak rontani lehet
Jobb úgysem lesz
Ne is mert akkor mikor foglalkozik az enyémmel?
Jani bácsiról már sok jót hallottam, de nem akarom leterhelni egy Rhonda bokorugróval Köcce mindenkinek mégegyszer
Piller Jani
Piller Jani! Szerintem vállal bokorugrót is.
jah,nekem is, 5000-ér levette a két kereket meg visszarakta, kurvára megérte ..... nem volt első emelőm. jah, a hátsót én vittem. mármint az emelőt.
Mivansemmise?
Megyek fürödni. Unom a vakarózást
Muzzy 4:1 redszer másolat ZZR-1100-ra menne?