Hi! Nem tudom hogy megkaptad e az ímélemet, de sztem nem, mert baszakodik ez a fos levelezőprogram. Csak annyi, hogy ha kell az ülés vagy az idomok az üléstakaróhoz, akkor szólj, aztán összefutunk.
Szeva! A gyári kipuknál meg van kötve a gyár keze a rengeteg teljesítendő előírással!(Zaj,gázemisszió-stb!)A motorgyárak valószínűleg sokkal jobb kipurendszereket csinálhatnának,mint bármely tuningcég,csak meg kell felelniük a fent említettetteknek!A nyitott rendszerek,vagy egyéb átállítások(chiptuning,fúvókázás-stb)csak a gyári teljes teljesítmény szabadonengedése! De mint azt te is tudod ,az igazi tuning itt kezdődik!
Valami flamó is kell
Feladom az UPC-vel való szívást és ma már nem fogom többször újraindítani a modemet és a routert. Az elmúlt fél órában ezt hatszor kellett végigjátszanom.
Szomorúan hallom... Nekem egy frankó 4:1 kellene a pianínó-súlyú 4:2:1:2 helyett. Azért köszi, ha valaki megdob egy leömlősorral akkor rendelek tőled dobot.
Bocs,de én csak dobokat csinálok,nem teljes rendszert! Ennek fényében gondolkodj a dolgon!
Ahhoz én kicsi vagyok,hogy ilyen mélyen belemenjek,de szívvel,lélekkel csinálom amit csinálok!
Széles utat-zőődmozdony!
Nézelődtél csizma meg kesztyű fronton? Az enyémek megjöttek pénteken, sokkal szebb élőben mint képen! A méret is stimmel, bár még nem döntöttem el, hogy a csizmát megtartom-e.
Vett egy gumiszerelőgépet, centirral együtt...
Feladom az UPC-vel való szívást és ma már nem fogom többször újraindítani a modemet és a routert. Az elmúlt fél órában ezt hatszor kellett végigjátszanom.
Pá Fehérvár!
Ahhoz én kicsi vagyok,hogy ilyen mélyen belemenjek,de szívvel,lélekkel csinálom amit csinálok!
Széles utat-zőődmozdony!
Nézelődtél csizma meg kesztyű fronton? Az enyémek megjöttek pénteken, sokkal szebb élőben mint képen! A méret is stimmel, bár még nem döntöttem el, hogy a csizmát megtartom-e.