Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ha itt jársz fehérváron akkor megnézhetnéd a karbon dobomat is hogy mennyire sérült
OK, THX
Ok TOM Keresni foglak!
Hi! Nem tudom hogy megkaptad e az ímélemet, de sztem nem, mert baszakodik ez a fos levelezőprogram. Csak annyi, hogy ha kell az ülés vagy az idomok az üléstakaróhoz, akkor szólj, aztán összefutunk.
Szeva! A gyári kipuknál meg van kötve a gyár keze a rengeteg teljesítendő előírással!(Zaj,gázemisszió-stb!)A motorgyárak valószínűleg sokkal jobb kipurendszereket csinálhatnának,mint bármely tuningcég,csak meg kell felelniük a fent említettetteknek!A nyitott rendszerek,vagy egyéb átállítások(chiptuning,fúvókázás-stb)csak a gyári teljes teljesítmény szabadonengedése! De mint azt te is tudod ,az igazi tuning itt kezdődik!
Nem értek hozzá, de a gyárinál minden jobb lehet, meg dizájnosabb, meg könnyebb.
Bocsi a belevauért,de inkább egy 4-2-1 leömlőt javasolj macskának,ez hozza ki az ördögöt a ZIZI-ből!
autókereket is tud gumizni meg centírozni?
Ok, jöhet karácsonyra!
Hívd fel a Sénig Tibót!

Vett egy gumiszerelőgépet, centirral együtt...
Jó kis cucc, és egész jó áron van. Na Matsó? Nem léped meg? Tavaszig meg zsíroskenyér....
Mondjuk egy ilyen?link
Valami flamó is kell
Feladom az UPC-vel való szívást és ma már nem fogom többször újraindítani a modemet és a routert. Az elmúlt fél órában ezt hatszor kellett végigjátszanom.

Pá Fehérvár!
Milyen mutáns vagy te? +4 szem +4 fog? Vagy 8 szemfog? Ráadásul a tányéron?
Szomorúan hallom... Nekem egy frankó 4:1 kellene a pianínó-súlyú 4:2:1:2 helyett. Azért köszi, ha valaki megdob egy leömlősorral akkor rendelek tőled dobot.
Szabad... Csak nem fogunk Kompenzálja a +4 szemet a +4 fog a nagytányéron
Bocs,de én csak dobokat csinálok,nem teljes rendszert! Ennek fényében gondolkodj a dolgon!
Ahhoz én kicsi vagyok,hogy ilyen mélyen belemenjek,de szívvel,lélekkel csinálom amit csinálok!
Széles utat-zőődmozdony!
Már nem szabad kivenni? Én is kivettem a Hondáéból annak idején, mer hosszú volt.
Nyomatékkiller lesz a gép. Kérdésem: Hol érdemes kocsit átgumiztatni a jsi-n kívül jutányos áron centírozással?
Aszonta a Piller papa, hogy ki ne merjünk szedni a láncból inkább legyen 4 foggal nagyobb hátul így meg is rendeltem körfűrészlapot
Hi! Még nem, majd télen sztem, ha kicsit erősebb leszek, meg miután kész a motor, de majd számítok a segítségedre. Előre thx!
Olcsóbban is lehet olyat szerezni...
Hi Tom!

Nézelődtél csizma meg kesztyű fronton? Az enyémek megjöttek pénteken, sokkal szebb élőben mint képen! A méret is stimmel, bár még nem döntöttem el, hogy a csizmát megtartom-e.
Na vééééégre....