Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott is kapsz, Motorsprint. link
A Borsó Tibinek valmi boltja van?
Szerintem abszolút nem éri meg csináltatni. Anyagban közel annyiba kerül mint egy komplett új Louis-os pl. plusz a munkadíj, ami annyi, amennyit az ember maga gondol, és a végeredmény...?
Fülöp Gabit kérdezd, ő asszem csináltatta valahol.
Emelőt? Például a Borsó Tibinél: +36-westel-kilenc5hat-ötöt-tizen5
Oksa te tudod.Én is remélem hogy jövőre lesz kawás gurulás. Addig meg marad a fórum.
Ja igen hol lehet itt jutányos árom hátsó emelőt venni?
Már rég mondom, de most már tényleg. Nagyon nullásak a gumik meg a fékek, meg értelme sincs már, tiszta falevél mindenhol az út. Majd jövőre. remélem lesz közös gurulás.
Nemá esőőő. Nekem azt mondta valaki hogy jó idő lesz!Azt mondod hogy befejezted az idei mocizást?
Motorral sztem sehova, mert eső lesz. Túl sok kanyargós rész nincs errefelé. Menj le Veszprémig 8-ason, onnan Zirc, aztán Csesznek. Az a szakasz nem rossz. Én holnap leápolom a gépet azt elrakom.
Hali urak.Nem ismerem a környéket ezért várom az ötleteket hogy hova érdemes elmenni holnap kerülni meg látni is valami érdekeset
Faros Fruzsi félpucéran fuvolázik Félix furunkulusos fartúró fullánkján.
pumukli piffedt pattanásos penetrásan pudvás péniszét parittyával paskoló
sport, szupersport... itt kezdődik a bomlás
Nem akarod inkább az én kis 40-es topánkámmal kezdeni a próbát...
PPPPPP - erre írjál vmit:)
Esetleg "Testsúly4000" ?

Fasírt! Fasírt! Fasírt!

Becsomagoltam a gumákat. Én baromivadék, ott voltam a postán a gyertyákért és nem hoztam csomagszállítót, hogy ne ott kelljen kitölteni...
Vagy "PöcsPöndörítő"

Küttem neked mailt.
A Fycak Vertigo-ja 44-es, az övét is fel tudod próbálni.

A Kawánál van Forma, nem néz ki rosszul (F1). Ha vastag a pénztárcád akkor Puma 1000.
szerintem bemegyek fullgasba próbálni, aztán kiderül. Az akito az 44, de lehet 45 kell. Vertigo is tetszik
Ha az asszony fizeti a csizmádat...

Megnéztem a B2-t, de ha hozzátennél +10€-t akkor lehetne belőle Vertigo is.

Mekkorák a patáid? Úgy szűkíthetném a keresést.
PP, azaz picsapacskoló
Persze! Van PP-s fizetési lehetőség is, így csak a szállítási költség jön rá plusszba. Én nem tudok németül, mailban kellene megzargatni őket, hogy mennyiért küldenék ide, ill. mennyi Németo.-on belül a szállítás. Aztán eldöntheted melyik a szimpibb.
Itt jó dolgok vannak, innen tudunk esetleg rendelni? Nekem ez a B2 sidi is bejön.
Fasza. Szólj ha megvan.
Délután megyek a postára a gyertyákért!