Szerintem abszolút nem éri meg csináltatni. Anyagban közel annyiba kerül mint egy komplett új Louis-os pl. plusz a munkadíj, ami annyi, amennyit az ember maga gondol, és a végeredmény...?
Már rég mondom, de most már tényleg. Nagyon nullásak a gumik meg a fékek, meg értelme sincs már, tiszta falevél mindenhol az út. Majd jövőre. remélem lesz közös gurulás.
Motorral sztem sehova, mert eső lesz. Túl sok kanyargós rész nincs errefelé. Menj le Veszprémig 8-ason, onnan Zirc, aztán Csesznek. Az a szakasz nem rossz. Én holnap leápolom a gépet azt elrakom.
Persze! Van PP-s fizetési lehetőség is, így csak a szállítási költség jön rá plusszba. Én nem tudok németül, mailban kellene megzargatni őket, hogy mennyiért küldenék ide, ill. mennyi Németo.-on belül a szállítás. Aztán eldöntheted melyik a szimpibb.
Ja igen hol lehet itt jutányos árom hátsó emelőt venni?
PPPPPP - erre írjál vmit:)
Fasírt! Fasírt! Fasírt!
Becsomagoltam a gumákat. Én baromivadék, ott voltam a postán a gyertyákért és nem hoztam csomagszállítót, hogy ne ott kelljen kitölteni...
Küttem neked mailt.
A Kawánál van Forma, nem néz ki rosszul (F1). Ha vastag a pénztárcád akkor Puma 1000.
Megnéztem a B2-t, de ha hozzátennél +10€-t akkor lehetne belőle Vertigo is.
Mekkorák a patáid? Úgy szűkíthetném a keresést.