Majd nézelődök, de ahhoz jó lenne tudni, hogy csizmából és kesztyűből milyen méret kellene. Konkrét kiszemelt van, vagy érdekel mindenféle márka? Nézd meg ezt az oldalt, mindig vannak akcióik, meg a kifutó termékeket is érdemes figyelgetni.
Az ismerősömet havonta egyszer eszi haza a fene, akkor szokta hozni a cuccaimat is. Ha neked 1 hónap (max.!) belefér akkor szívesen segítek.
Az nem volna rossz ha lenne ilyen ismerős, mert ami magyarországra szállít, az drága. Nem gond ha 1 hónap alatt jön meg. Télen úgysem kell, meg itt a másik. Akkor már lehet kesztyűt is nézek. Nekem nem találsz ilyen vételt, mint a tiéd?
Hi! A Diadora X-Treme csizmit (2. kép) én is néztem, de nem passzolt a csülkeimre. Az euromotor forgalmazza.
Én kesztyűt, csizmát az ebay-ről vettem, elvileg szombaton már itthon lesz. Ha találsz valamit és nincs Mo.-i szállítás, akkor van németországi ismerős aki haza hozza. Igaz, lehet, hogy 1 hónapot kell várni a cuccra mire megérkezik.
A SuperZone-ba megint vannak akciók, ott is érdemes körülnézni.
Kb. 1 órája adtam el az Alpine csizmám, nem sokáig kellett hirdetnem.
Nekem Sidi Vertebra 2-m van, ami a Vertigo elődje(?), és valami hihetetlen jó csizma. Talán három éve vettem Fehérváron a Full Gas-ban, 55,000 Ft-ért. Bőven megérte, utcán is el lehet benne mászkálni, annyira kényelmes!
Emellett van egy Alpinestars-om is, de biztos, hogy Sidi-n kívül más csizmám már nem lesz.
Amúgy nekem rohadtul nem passzolt a lábamra egyik Diadora sem, mindegyik ami hosszra jó volt az elszorította a lábfejem tetejét miközben jobbra-balra kolompoltak benne a lábujjaim Ezt leszámítva igényes darabnak tűntek. Rám eddig egyetlen csizma jó úgy ahogy van, a Sidi Vertigo.
Íbéjről! Most erősödik a Forint úgyhogy lehet lassan vásárolni megint. 282-es Euróval meg 369-es Fonttal nem sok ingerenciám volt. Lassan meg kell jönnie a gyertyáinknak is!
He? Baszki napról napra melegebb lesz. Elmentem egy körre, azt be kellett állnom az árnyékba amikor megálltam mer melegem volt. Lehetne ilyen a tél. Vagy költözzünk el valenciába.
Az ismerősömet havonta egyszer eszi haza a fene, akkor szokta hozni a cuccaimat is. Ha neked 1 hónap (max.!) belefér akkor szívesen segítek.