Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd nézelődök, de ahhoz jó lenne tudni, hogy csizmából és kesztyűből milyen méret kellene. Konkrét kiszemelt van, vagy érdekel mindenféle márka? Nézd meg ezt az oldalt, mindig vannak akcióik, meg a kifutó termékeket is érdemes figyelgetni.

Az ismerősömet havonta egyszer eszi haza a fene, akkor szokta hozni a cuccaimat is. Ha neked 1 hónap (max.!) belefér akkor szívesen segítek.
Az nem volna rossz ha lenne ilyen ismerős, mert ami magyarországra szállít, az drága. Nem gond ha 1 hónap alatt jön meg. Télen úgysem kell, meg itt a másik. Akkor már lehet kesztyűt is nézek. Nekem nem találsz ilyen vételt, mint a tiéd?
a superzone az uccám "végén" van ha megkéne nézni vmit...aztán vigyázz a perzselő napsugarakkal
Akkor nem.
Van olyan is Az 5 oldalnyiból pont belenyúltam, eh!
Elnéztem, sorry...
Ez sajna nem PP-s. A banki költség még +5 rugó.
Az a B2 elődje, egyel egyszerűbb modell, mint a Vertigo. Attól még jó
Ez véletlenül olyan volt.

Vertigo zöld Ideküldve, postával €189 az jelenlegi árfolyamon 50 pénz. Itt egy link pl. van több méretben meg színben is.
Hi! A Diadora X-Treme csizmit (2. kép) én is néztem, de nem passzolt a csülkeimre. Az euromotor forgalmazza.

Én kesztyűt, csizmát az ebay-ről vettem, elvileg szombaton már itthon lesz. Ha találsz valamit és nincs Mo.-i szállítás, akkor van németországi ismerős aki haza hozza. Igaz, lehet, hogy 1 hónapot kell várni a cuccra mire megérkezik.

A SuperZone-ba megint vannak akciók, ott is érdemes körülnézni.

Kb. 1 órája adtam el az Alpine csizmám, nem sokáig kellett hirdetnem.
Én ilyet vettem 45-ért Pesten kb 3 hónapja: (Forma F1)
Nekem Sidi Vertebra 2-m van, ami a Vertigo elődje(?), és valami hihetetlen jó csizma. Talán három éve vettem Fehérváron a Full Gas-ban, 55,000 Ft-ért. Bőven megérte, utcán is el lehet benne mászkálni, annyira kényelmes!
Emellett van egy Alpinestars-om is, de biztos, hogy Sidi-n kívül más csizmám már nem lesz.
Azt nézegetem én is, de senki nem szállít ide, aki igen, az meg 80-ért adja. Ő hol talált olyat aki el is küldi?
Amúgy nekem rohadtul nem passzolt a lábamra egyik Diadora sem, mindegyik ami hosszra jó volt az elszorította a lábfejem tetejét miközben jobbra-balra kolompoltak benne a lábujjaim Ezt leszámítva igényes darabnak tűntek. Rám eddig egyetlen csizma jó úgy ahogy van, a Sidi Vertigo.
Íbéjről! Most erősödik a Forint úgyhogy lehet lassan vásárolni megint. 282-es Euróval meg 369-es Fonttal nem sok ingerenciám volt. Lassan meg kell jönnie a gyertyáinknak is!
Ezeknek 39, meg 55 az ára. Kéne lőni valami akciós Sidit, vagy A-csillagot.
Ezekről mi a véleményed? Dia honnan szerezte a csizmát meg kesztyűt? Mer én akárhol nézem, sehonnan nem szállítanak Kotványországba.
Oké, oké, az Long beach, lake Valencia
Valencia itt van 22km-re Los Sukoros után vagy rosszul tudom? Costa del Bálátóny meg minden.
He? Baszki napról napra melegebb lesz. Elmentem egy körre, azt be kellett állnom az árnyékba amikor megálltam mer melegem volt. Lehetne ilyen a tél. Vagy költözzünk el valenciába.
matska vazze,Te nem vagy normális
Linda?
Ja, veszprémi asszem.
Vele találkoztam már én is, egy rendőrségi balesetmegelőzési napon, Litéren lakik ha jól tudom, Egyszer-kétszer írt már a ZZR fórumba.
Na jó! 125!