Köszi mindenkinek, megnézem a Gyümölcs utcát is, meg a Légrádiékat is.
Nekem egy Tschul kétrészes ruhám van, és sikerült 1 hete perecelnem vele. Igazából nem szakadt szét nagyon, mindössze a bal könyökén van egy 2 mm átmérőjű lyuk, meg ugye a csúszás miatt meg van karcolva/kopva pár helyen. Ezeket kéne valahogy kijavítani.
Megkérdezzük. Mert ugye Cölöp mester az isten ha bőrruháról van szó de elég hosszú a átfutási idő, messze van és drága. Ellenben jobb munkát végez, mint a bőrruha eredeti gyártója. Nekem kicsit komolyabb beavarkozás kellene mert kicsit át kéne alakítani a Berik gatyáját, hogy bővebb legyen térdhajlatnál.
hát... én mondjuk nem nagy cuccot csináltattam vele (a gatyámnál deréknál ami volt műanyag izé amibe befűzöd a tépőzárat az törött el és a helyére csapattam be egy másik apróságot), de volt nála az enyémen kívül is még pár motoros ruha... Sebit (Ilyencsaknincs) kellene megkérdezni ő talán valami relatíve komoly dolgot is csináltatott ott
Remélem igen. Jöhet az az íméjl!
részletek holnap mailben Polonak, további egyeztetés privátban.. ..a menetrend változtatásának jogát fenntartjuk..
22/336-969
70/263-8106
Nekem egy Tschul kétrészes ruhám van, és sikerült 1 hete perecelnem vele. Igazából nem szakadt szét nagyon, mindössze a bal könyökén van egy 2 mm átmérőjű lyuk, meg ugye a csúszás miatt meg van karcolva/kopva pár helyen. Ezeket kéne valahogy kijavítani.
Megkérdezzük. Mert ugye Cölöp mester az isten ha bőrruháról van szó de elég hosszú a átfutási idő, messze van és drága. Ellenben jobb munkát végez, mint a bőrruha eredeti gyártója. Nekem kicsit komolyabb beavarkozás kellene mert kicsit át kéne alakítani a Berik gatyáját, hogy bővebb legyen térdhajlatnál.