Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kapkodják el.
Okt 13. Mér ideje lenne
Mikor indították el a kőrözést?
Nincs Vagyis még nincs MGA.
Nincs hír a rokkáról? elég jó idő van...
C-ből volt 98 lovas német piacra de ez D és abból tényleg 125Ló a gyengus változat. Lehet, hogy 27 ló sztrájkol
Az hogy lehet? Ebből a folytott is 125 lovas volt.
Elképzelhető, sokat mászkálok a környéken. Vagy is mászkáltam...hétvégén elcsomagoltam télire a motort.
Akkor nézd meg az én exemet is az adatlapomon
Nocsak, tényleg! Lehet hogy láttalak már errefelé mocizni? Ismerős a géped...
Te figyu! Elég lassan ér ide az a galamb.
Jéééé....egy szomszéd.
Ezt a pillanatot elkapni:http://sportmotor.hu/motoros_k...
Ennek a vasnak a tulaját ismerem! Csak 100 Lovas a gép!
Hát én aztat meg honnan tudjam még? Nehéz a bányalovak élete...
Remélem igen. Jöhet az az íméjl!
érdeklődnék, hogy az újdonsült mozdonyvezető ráér-e 8-án?
részletek holnap mailben Polonak, további egyeztetés privátban.. ..a menetrend változtatásának jogát fenntartjuk..
Légrádi gépműhelye:
22/336-969
70/263-8106
Köszi mindenkinek, megnézem a Gyümölcs utcát is, meg a Légrádiékat is.

Nekem egy Tschul kétrészes ruhám van, és sikerült 1 hete perecelnem vele. Igazából nem szakadt szét nagyon, mindössze a bal könyökén van egy 2 mm átmérőjű lyuk, meg ugye a csúszás miatt meg van karcolva/kopva pár helyen. Ezeket kéne valahogy kijavítani.
Pörös 26.
Ha kitöltöd az adatlapodat még telefonszámot is kapsz!
Adatlap nélkülire válaszoltál? Ejnye!

Megkérdezzük. Mert ugye Cölöp mester az isten ha bőrruháról van szó de elég hosszú a átfutási idő, messze van és drága. Ellenben jobb munkát végez, mint a bőrruha eredeti gyártója. Nekem kicsit komolyabb beavarkozás kellene mert kicsit át kéne alakítani a Berik gatyáját, hogy bővebb legyen térdhajlatnál.
Légrádiékat konkrétan hol találom?
és töltsd ki az adatlapod...
hát... én mondjuk nem nagy cuccot csináltattam vele (a gatyámnál deréknál ami volt műanyag izé amibe befűzöd a tépőzárat az törött el és a helyére csapattam be egy másik apróságot), de volt nála az enyémen kívül is még pár motoros ruha... Sebit (Ilyencsaknincs) kellene megkérdezni ő talán valami relatíve komoly dolgot is csináltatott ott
Ért motoros bőrcucchoz is? Mert az a nem mindegy.