Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tom!

Találtam neked is fékcsövet , bár kicsit drágább mint a Z-re. Egyébként korrekt a cucc!
Már csak azt kell kiderítenem, hogy Dr. Fycak mikor rendel.
Hoppá! ezt nem ebbe topicba szerettem volna beírni. Azért ha van valakinek hasonló tapasztalata azt sziivessen venném.
Kis segítség kéne tankpadügyben. A probléma az lenne hogy csinált szuzuki a gixerre egy új fajta tankpadot ami nagyon szép meg minden viszont nem ragad...

Érdemes a tankpadot valamivel visszaragasztani vagy kuka szerintetek?
Marcs drága szerintem téged láttalak szombaton délután az elkerülőn jól mutattál azon a kis cbr-en
Köszönöm.
A fehér paripa még nem az igazi ( nagyon gyári még ), de dolgozok az ügyön. 1000-es szervíz után sportdob, bukógomba. Aztán majd meglátom mit érdemes a pályaidomokon kívül beszerezni.
obazz, durvanszep a vas :-)
persze, 1500-er minden, hehehhe.
udv a klubban
Üdv. mindenkinek!
Én is fehérvár környéki lennék. Csatlakozhatok-e?
a tobbiek ittak, nekem meg nincs ekezet ....
ezt a nyelvet kakucson oktatják?
miről beszéltek?
Indián páröc!
palotan mar uj divat van, drotokat feszegetnek ki meg szogvasat dugnak a foldbe. eccer egyet elkapok, megy a szogvas tudobe, drot meg nyakba ...
Te kis tunker noob camper kullancs
Akik kisseb-nagyobb fatákolmányokon táboroznak, és áldozatukra várnak
mi az a camper?
Kifejezett crosspálya nincs hacsak az egész környéket nem annak tekintjük, meg az erőmű mögött lévő siratófalat...na az még egy fasza hely olyan ahová az épeszüek motorral nem mennek fel...csak egy félbevágott Trabant tetején szánkóznak hó nélkül...
szóval írgyá egy telefont a zx636a1h@gmail-re aztánegyik hétvégén mehetnénk arrafelé egyet.
(csak egy jótanács terepen mindenhol az este 6utáni időszakot kell megpróbálni elkerülni, mert könnyen kilyugatthatnak a camper-ek)
hi. 99-es, es csor sima ugy, osszeugoratunk, nekem 10perc mire kizargatok, meg eleg szuzlanyosan nyomom ....
baglyas tetejetol csoris lehet jot csapatni, van valami crosspalya is vagy mi?
ezt peppe1000-nek írtam
akiről ő beszél az egy közös ismerősünk és nem az akiről Te kérdezel
"ez itt nem a játokosok klubbja hanem a harcosoké"
Király gép,gratula! csak nem a 00-01 szériából?
Ha esetleg kavicsos-köves talajon gyakorolnál, mutatom szívesen a jóságót Csórón (plusz35kilóval és minusz20 lóerővel)
Ezek szerint te ismered őt?
Télen nem fogsz unatkozni.
öhömm, böhömm, uj jatekossal bovult a hondas csapat orvilbacsinal, vehhehe.
hogy ez mennyire durva osbrutal, az hihetetlen .....
250-es
én most értem haza, és kaptam időpontot jövő hétfőre a kf nél 4400 lesz a vizsgadíj, többre számítottam
Júniusban engem elhajtottak a KF-től. Jól szervezett rendszer....
én is kértem időpontot és kaptam, szóval sztem még műszakiztatnak
reméltem még nem alszol