Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...akkó bocsánat és pótolni fogom holnap!
az az igazság, hogy én kitartóan vártam a leveled..
Te! Nem baj....türelmes vagyok.
Polo, te maradtál el vagy én?
Bocs, hogy belemiaú...
Húúúúú! Mindjárt én is
Jahhh....persze....inkább a rutin meg az évek. Na de én nem készülök versenyzőnek.

Húúúúzok haza!
Igen jó volt... Mégmégmégmégmééééééég!
Az csak azért volt mert könnyebb a motorjuk
Voltunk. Nagyon tetszett. Bár nem tett jót az önbizalmamnak, hogy a 8-10 év forma kiskölykök körbemotoroztak.
Voltatok kaucsukon?
Gyanítom a Mörét láttad dolgozni menni Másról nem tudok a környéken ilyen hiányos 6-ossal
az artur volt a duca-val csak alcazta alcahaloval, ezert lattad zoldnek :-)
láttam ma reggel itt Fehérváron még egy ilyen (ezek szerint nem egyedi építésű) Kawát... hát... még így is tucatmotorod van, hogy az ember bárhol jár találkozik vele
Berényin álltál a Széna téri lámpánál külső sávban elsőként én meg kanyarodtam ki Széna térről.... hát néztem, hogy "jééé egy Kawa..... jéééé félig naked ...... jééééé én már láttam ezt a motort "
Jóéjt mindenkinek
Kimaradt az "is" Én IS elteszem magam.
Nem vagyok én olyan aljas gyerök,hogy áskálódjak Cakit! Én elteszem magam. Ébresszetek fel mire mehetünk szánkózni!
Azért a múlktkor (jah, betonozás) elég durvának ígérkezett a műsor még mammatusok is lógtak a felhők alján (gy.k. csöcsösfelhő) aztán egyházi csapadék lett: semMISE.
Kifogtad!

Jóccakát!
A börtönben jobb helyed lenne mint az autópálya mentén áskálódni.
ritkán járok én is arra de ezekszerint pont"jókor"
Ha nem dolgozok akkor meg becézzük... Baracska BVI
...a nótádat
Holnaptól nálunk dolgozol? Választhatsz: Kajászó vagy Baracs
Pedig ritkán szokott esni, a Bakony mindig elhúzza.
Hát nekem sincs! MEnnék holnap is Kaucsukringre.

Dehát...
Kutyáztam, most meg megyek mert fellőtték a pizsit. Francba, de nincs kedvem holnap dolgozni menni...