Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Papp Márton, Yamaha 1000!
Sirják István, Honda 919... Remélem valami papírmotort vettél, amit egyszer bepanírozol, azt mehet a kukába Te kis kullancs.
Láttszik, hogy ebben még van anyag, ha ezt egy 2008-as 6r-rel produkálod, mehetett volna vázhúzásra, stb.
Hehó!
Milyen motort vettél Süsü? Rendes mérföldes órás?
Ha azt a körirányt nézzük, ahogy estél, akkor a célegyenes utáni kanyarban estem, csak a másik irányból mentem rá. leért a lábtartó, és elemelte a motort. Még a bütykök is ki voltak csavarva. Igazából csak a generátorfedél kapta meg jobban, a többi laza műanyagsika. Index, tükör, h.lábtartó konzol, fejidom karcos.
Csodálatosat mentem, egész újhartyánig, amikor is megadta magát a gázbowdenem. Délután 2-től este 6-ig ekecsülte. Haza tudtam jönni. Hazafele egyszer lepörgött az életem egy 10km hosszú álló kocsisornak meg a mögötte füstölgő kerekekkel lassító 4-es golfnak köszönhetően, aki elkezdte rámrántani a kormányt, amikor már én is rántottam el balra... Ezt is megúsztam
Örülök, hogy ennyivel megúsztad!
ja nem majd csak augusztus végén megyek haza.vettem kint is egy mocit és majd azzal húzok haza...
Az enyém már majdnem kész,csak még a szényezés meg a matricák hiányoznak,aztán megy a motorpiacra
Üdv.
hazajöttél srác? vagy kintről írkálsz? a tieddel mi van?
Üdv a klubban Möre báttya!
Ja tegyél márfel képet a mociról,légyszi!
örülök hogy jól vagy. a motorral minden rendben? képek?
Tom milyet ment?
Most, hogy kipihentem magam, kicsit érzem a nyakam meg a vállam, de semmi extra. Jobban fáj az izomláz a lábamban a sok kiüléstől, de ez a nap erre volt szánva, hogy megtanuljam :) Hát jól megtanultam
A ruha kicsit megkopott, de pont azért van.
Aztaaaa... Remélem te jól vagy!
nebassz hogy ennyit csúszott...ahhoz képest még jó hogy nem lyukadt meg
písz
Háhhhóóó!
Hát ez bizony jómotorosidő volt. Sikerült is megborítani a zöldet Kakucs aszfaltján. Lábtartó karcol, egyszer csak elemelkedik a gép, és már vállal nyomom az aszfaltot, Zöld meg távolodik.
Hagytam két csíkot a gépből az utókornak (ld melléklet).
h á t s ó r e n d s z á m !
jó jó köszi de szerintem inkább nem megyek ma ,pestfele állítólag most elég borongós az idő
Ha gondolod, hívd fel Tomit a 30/3241549-en. De nemsokára indulunk.
Aha, fél óra múlva kb.
És akkor hogy van Ti ma mentek?
Én is felhívtam már őket
Az eső eshet, csak mi ne essünk Azt mondták a pályán, hogy 2 motor van és lehet menni.
Valaki nem megy vasárnap vagy hétfőn kakucsra ? parázok hogy ma esni fog
Áki, Kakucs?
Tom, Kakucs ma? Biztos sokan lesznek, mert mindenki a jó időre várt, és csak péntek van, amit könnyebben kivesznek szabira, de ez van. Most vagy soha :)
Báázzzeg most néztem meg a másik videóját
http://www.youtube.com/user/ME...
és tényleg ROMÁN az illető ! ez nagyon csunya...