Hehó!
Milyen motort vettél Süsü? Rendes mérföldes órás?
Ha azt a körirányt nézzük, ahogy estél, akkor a célegyenes utáni kanyarban estem, csak a másik irányból mentem rá. leért a lábtartó, és elemelte a motort. Még a bütykök is ki voltak csavarva. Igazából csak a generátorfedél kapta meg jobban, a többi laza műanyagsika. Index, tükör, h.lábtartó konzol, fejidom karcos.
Csodálatosat mentem, egész újhartyánig, amikor is megadta magát a gázbowdenem. Délután 2-től este 6-ig ekecsülte. Haza tudtam jönni. Hazafele egyszer lepörgött az életem egy 10km hosszú álló kocsisornak meg a mögötte füstölgő kerekekkel lassító 4-es golfnak köszönhetően, aki elkezdte rámrántani a kormányt, amikor már én is rántottam el balra... Ezt is megúsztam
ja nem majd csak augusztus végén megyek haza.vettem kint is egy mocit és majd azzal húzok haza...
Az enyém már majdnem kész,csak még a szényezés meg a matricák hiányoznak,aztán megy a motorpiacra
Üdv.
Most, hogy kipihentem magam, kicsit érzem a nyakam meg a vállam, de semmi extra. Jobban fáj az izomláz a lábamban a sok kiüléstől, de ez a nap erre volt szánva, hogy megtanuljam :) Hát jól megtanultam
A ruha kicsit megkopott, de pont azért van.
Háhhhóóó!
Hát ez bizony jómotorosidő volt. Sikerült is megborítani a zöldet Kakucs aszfaltján. Lábtartó karcol, egyszer csak elemelkedik a gép, és már vállal nyomom az aszfaltot, Zöld meg távolodik.
Hagytam két csíkot a gépből az utókornak (ld melléklet).
Tom, Kakucs ma? Biztos sokan lesznek, mert mindenki a jó időre várt, és csak péntek van, amit könnyebben kivesznek szabira, de ez van. Most vagy soha :)
Milyen motort vettél Süsü? Rendes mérföldes órás?
Ha azt a körirányt nézzük, ahogy estél, akkor a célegyenes utáni kanyarban estem, csak a másik irányból mentem rá. leért a lábtartó, és elemelte a motort. Még a bütykök is ki voltak csavarva. Igazából csak a generátorfedél kapta meg jobban, a többi laza műanyagsika. Index, tükör, h.lábtartó konzol, fejidom karcos.
Az enyém már majdnem kész,csak még a szényezés meg a matricák hiányoznak,aztán megy a motorpiacra
Üdv.
Ja tegyél márfel képet a mociról,légyszi!
Tom milyet ment?
A ruha kicsit megkopott, de pont azért van.
písz
Hát ez bizony jómotorosidő volt. Sikerült is megborítani a zöldet Kakucs aszfaltján. Lábtartó karcol, egyszer csak elemelkedik a gép, és már vállal nyomom az aszfaltot, Zöld meg távolodik.
Hagytam két csíkot a gépből az utókornak (ld melléklet).
http://www.youtube.com/user/ME...
és tényleg ROMÁN az illető ! ez nagyon csunya...