Ja majd megy rá remélhetőleg a magyar rendszám,csak még elöttebeszélnem kell a Gyurcsánnyal,hogy sűrgőssen törölje el a reg.adót...
A Zöld motorosoknak meg üzenem,hogy f*ck u.....
(igen a Kawasaki még a szárazkuplungos Ducati fílinggel is felvértezte motrjait, nálam szigorúan csak 1-esbe csörög a mérgeskígyó ) Na akkor inkább arról a szolid kis V2-es csühőgőről ejtsünk néhány szót. Friss műszakival hazagurulsz vele tán, és itt tervezel garázdálkodni vele rendszám és biztosítás nélkül? Műszaki meddig tart ki?
Pompás Márton pompás....Mákod van hogy ennyivel megúsztad fater!
Én meg ma tréningeztem a tarjáni szerpentinen.FEL LE FEL LE FEL LE.Mentem vagy 40 km csak azon a kb 8 kanyaron felértem fordul le fordul fel FELFORDUL BÁÁÁ lefáradtam mint a szemét...elöl 2.2 hátul 2.5 egész jónak tűnik...Na majd okádunk császtok!
Szeva! A dob bukolatodat úgy tudod legegyszerűbben,és legolcsóbban kicserélni,hogy leveszed az elejét meg a végét,ezt elviszed fehérváron az ALUKO Kft-hez és ezalapján legyártják neked savállóból 0,6 vagy 0,8 mm-es anyagból!Ezután már csak fel kell szegecselni! A saválló popszegecset pedig a Berényi úton a Csavar- Akuban tudod megvenni!((az Aluko Kft pedig a Segesvári utca 84-ben van!(Vidipályától nem messze!)Ez a legolcsóbb módja a palástcserének!
Széles utat:Fenyő
Remélem olvasod néha a topicot, lenne egy olyan kérdésem, hogy szeretném beburkolni egy palástal, lehetne-e a régire egy sima lemez palástot, amit én itthon felszegecselek rá, illetve egy árat is szeretnék kérni még a carbobon is gondolkodom, meglátom az mennyibe kerülne, mert mégis csak szebben néz ki, Illetve amik vannak rajta a szegecsek alatt körbefogó lemez(értelmesebben nemtudom körülirni), azokat hol lehet beszerezni?
A Zöld motorosoknak meg üzenem,hogy f*ck u.....
Ja és majdnem 100000km van benne,és még mindíg úgy ketyeg,mint egy új kawa(szar)ki...
ami összhangban áll a tudásával: HONDA CB ötszáz
Ja a másik is az enyém,de azt most árulom
Én meg ma tréningeztem a tarjáni szerpentinen.FEL LE FEL LE FEL LE.Mentem vagy 40 km csak azon a kb 8 kanyaron felértem fordul le fordul fel FELFORDUL BÁÁÁ lefáradtam mint a szemét...elöl 2.2 hátul 2.5 egész jónak tűnik...Na majd okádunk császtok!
Széles utat:Fenyő
Remélem olvasod néha a topicot, lenne egy olyan kérdésem, hogy szeretném beburkolni egy palástal, lehetne-e a régire egy sima lemez palástot, amit én itthon felszegecselek rá, illetve egy árat is szeretnék kérni még a carbobon is gondolkodom, meglátom az mennyibe kerülne, mert mégis csak szebben néz ki, Illetve amik vannak rajta a szegecsek alatt körbefogó lemez(értelmesebben nemtudom körülirni), azokat hol lehet beszerezni?
Üdv: &rash