Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap sikerült szembesülnöm a SUZUKI egyre nagyszerűbbé érő modellpalettájának egy-nyolcas betolakodó tagjával, annak is egy limited edisönjével(még jó hogy korlátozott számban lehet hozzájutni, mert még a végén elárasztaná a magyar utakat is)..Na szóval, ahogy a szalonban azz első pillantásokat vetettem rá, kellett egy kis idő mire az agyam feldolgozta a képzavart(és ráeszmélt, hogy nem ez nem hallucináció) és összepárosította a szalon közepén trónoló(egyébként számomra megnyerő sziluettű) kb. fél tonnás csoppert azzal a csillivilli gsxr-eket megszégyenítő cukrozott-takony-neon-citromsárga ragyogással…http://www.suzukicycles.com/pr...
(Miután tudtam nyelni, megosztottam az első gondolatomat, hogy ki aza románjeti akinek megfordul a fejében hogy ilyenér pénzt ad…erre a válasz, hogy ó már előzőhéten vittek egyet…)
De most komolyan, egy 5ös lottó nyertes se költene ilyenre ...de valaki magyarországon mégis megteszi
És az egyetlen magán video amire leltem, nem különben értelemben bővelkedő…http://www.youtube.com/watch?v...
Hondával nem hiszem hogy beengednek. De ha fizetsz, lehet, csak ezt meg kell kérdezni a dmc-től.
ingyen hondás nincs? vagy ha megyek veletek,akkor nekem mennyi?
Ti még éltek vagy csak te voltál a gyorsabb?
Páááz! Ma sem kakucsolunk. Azt mondja az emberke, hogy annyi víz van rajta, hogy nem tudja elvezetni a csatorna. Max holnap, ha éjjel nem esik.
megint esik vazze
Nem tudom mennyire szar az aszfalt, mer sose voltam. Viszont nem olcsó. Úgyhogy maradok az ingyen esti kawasaki hungarororinges pályázásnál, ami még 2-szer lesz augusztusban. Ha ma nem esik, akkor ma megyünk kaucsukra.
szevasztok
hát egész nap ezen gondolkodtam. nem emlékeztem ma akartatok-e menni kakucsra
eszerint igen
vmi gyorsabb pályás megmozdulás nincs tervben?
pannónia,euroring...
télleg szar az aszfalt az euroringen?
Haszonlesőőőő!
Ha kinyírják egymást (mert esőügyileg egyenlőre így néz ki ) akkor azért remélem megöröklöm valamelyik vasat
Te kis Harci Ma.... Möre. Szegény Tomi....
Ha esik az eső, kinyírlak. Ha úgy érzem, hogy esni fog, kinyírlak. Ha egy csepp is esik, kinyírlak. Ha vizes az út, kinyírlak. Úgy látom, sok dolognak össze kell jönnie, hogy életben maradj.
Az kicsit szerintem jó
12.30-18.00
Kakucson 3000 ezer pénzért mennyit lehet menni?
Ha holnap jobb lesz akkor holnap ugyanolyan időben
fél 12 körül.
Szóltok, ha mentek?
Szívesen csatlakozom...
Háttú. Melegen ajánlom hogy holnap jó idő legyen. Mert ha nem, kinyírlak.
Holnap try again, insert coin. Ha holnap sem, akkor passz. "Kiveszek egy kis szünetet", aztán elnézünk valamikor máskor.
Jól láttam? Olyan nincs, hogy tuti az asszony
Épp mutattam is a csajomnak, hogy a kettő ugyanegy:-)

de nem fehér azon a fehér, hanem valami tojáshéj- vagy gyöngyházszín.

Jól el lett találva;-)

Képről azért is nem ismertem fel, mert nem adja vissza a színeket a TFT monitor...

:-)
Ez kimaradt. Fél 11-kor felkeltem, kinéztem, konstatáltam, eldőltem, most keltem fel.
asszony fogta a fejedhez a pisztolyt, hogy ezt írtad? nem tom amúgy hogy kerültek képbe hirtelen a csaj topic
Hát ez a pályázás is kimaradt...
Köcsög eső...
Maradok a seggemen, és festem a következő áldozatomat...

F2Tom: mikor lesz esőnap, mikor megyünk csapatni egyet?
Csak annyi hogy észre vetted hogy Sapy akart lenni az a mutatványom ott akkor