Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól emlékszel! Mivel láttad a másik vasat is igy láthattad hogy nézett mi eredetileg. (csak feketében) Amúgy csajozni már nem akarok vele mert tuti az asszonyom.Amúgy az övé a másik cbr. ja és nem halál fej van rajt hanem Chucy a kis aranyos Lesz majd bele felnicsík csak még nem volt időm rátenni(fehér)
Aha, jövő hét meló
És nem is engednek el sok időre aug-szept-ben, mert szezon lesz. Amúgy is csak 12 napom marad ezután.
Jövő héten te már dolgozol? Mi hétfőn vagy kedden megyünk. A mai napot (meg az elkövetkező 2-3-at) szépen elmossa az eső.
Sport1-en volt azt hiszem a műsoruk (akkor még a Sueprbike-kal közösen), abban volt ez a gixer, mivel Dodor volt a fő műsorvezető. Most MotorShow1 néven fut azt hiszem, ha még van.
Azér kérdem ilyen félve...

Durván eltettem magam...
kedden...
szerdán...
csütörtökön...
péntek
en...
szombaton...
vasárnap még ott segítettem délután 3-kor... (hosszabbított verziót toltam:-))

Te Keneséből még emlékszel valamire? Nem lehet, hogy csak valami videón láttad a gépet?
Most nézem...

nem voltatok idén a Kensesi Motorosstalin?

Ismerős a moci...

Meg volt mellette még egy gyári (színű) CBR is...

Lehet?

Ha igen, akkor életben (tényleg) faszán nézett ki...

a séró még mindig tart faja idő van... aszem a motoros fórum kajak felelevenedik most
Én csak a tavalyi motoros DEMOnstráción láttam a felvonulási téren...

:-S

:-P
TV-ben is nyomták ezzel a vassaltalán a v3-on nem tom
Nem ismerem a gyereket, de nagy állat lehet!

Congratulations
Akkor gondolom most dolgozol
Reggel felkelek melós időben, ránézek a paraméterekre aztán ha fasza az idő visszarottyanok aludni, ha szar akkor elmegyek mégis dolgozni...
Mindegy, teli a tank, ha esik, max iszunk
20% esélyt látok arra, hogy nem lesz eső
Én még bízom valami csodában, hogy holnap nem fog esni, ha mégis akkor részemről hétfő vagy kedd lesz belőle.
Thamásunk képben van. Tényleg Dodoré a gíp.
Holnap elgurul a gyógyszer remélem :) Aztán széjjelküldjük az aszfaltcsíkot! Háhhhóóó :) Melegen ajánlom, hogy ne essen az eső.
Szevasztok!

Rég jártam erre felétek... viszont:

Aug 2-3 hétvégéjén Velencén tervezünk Cat es cimboráimmal egy motoros összeröffenést. Ha valakit érdekel lessen be a Thundercat topicba...
Milyen észrevételt?
Ez Dodor pályagixere. Gixerkupán megy vele.
Most röhögsz, bazze, mer nem tudod, az milyen csajozós...

Manapság már a halálfej a buzis, és a Hello Kitti a hetero:-D

Lásd tavalyi DEMO-n készült képeim:-P
OK! Rakok bele tünci helló kittys matricákat! JÓ SOKAT!
Nem vaszogatni akartalak színes felnicsíkkal...

ez a motor AKARJA!

Fel kell dobni a kereket is, ha már minden ilyen színes...

Találj ki valamit:-)
ÖÖÖ szerinten a lángnyelvek meg a Chuky a gyilkos bábu plekszi festéshez elég érdekesen menne a rózsaszín felnicsík meg a kockás minta dehát izlések és pofonok.
F2tom
Köszi az észrevételt kis lépésekben de majd csak bele jövök! csak féltem is a vasat ráadásul új festéssel. mer ha eldobnám akkor nagy lenne. Mi lesz vagy lenne szerdán?