Jól emlékszel! Mivel láttad a másik vasat is igy láthattad hogy nézett mi eredetileg. (csak feketében) Amúgy csajozni már nem akarok vele mert tuti az asszonyom.Amúgy az övé a másik cbr. ja és nem halál fej van rajt hanem Chucy a kis aranyos Lesz majd bele felnicsík csak még nem volt időm rátenni(fehér)
Sport1-en volt azt hiszem a műsoruk (akkor még a Sueprbike-kal közösen), abban volt ez a gixer, mivel Dodor volt a fő műsorvezető. Most MotorShow1 néven fut azt hiszem, ha még van.
Thamásunk képben van. Tényleg Dodoré a gíp.
Holnap elgurul a gyógyszer remélem :) Aztán széjjelküldjük az aszfaltcsíkot! Háhhhóóó :) Melegen ajánlom, hogy ne essen az eső.
ÖÖÖ szerinten a lángnyelvek meg a Chuky a gyilkos bábu plekszi festéshez elég érdekesen menne a rózsaszín felnicsík meg a kockás minta dehát izlések és pofonok.
F2tom
Köszi az észrevételt kis lépésekben de majd csak bele jövök! csak féltem is a vasat ráadásul új festéssel. mer ha eldobnám akkor nagy lenne. Mi lesz vagy lenne szerdán?
És nem is engednek el sok időre aug-szept-ben, mert szezon lesz. Amúgy is csak 12 napom marad ezután.
Durván eltettem magam...
kedden...
szerdán...
csütörtökön...
péntek
en...
szombaton...
vasárnap még ott segítettem délután 3-kor... (hosszabbított verziót toltam:-))
nem voltatok idén a Kensesi Motorosstalin?
Ismerős a moci...
Meg volt mellette még egy gyári (színű) CBR is...
Lehet?
Ha igen, akkor életben (tényleg) faszán nézett ki...
:-S
:-P
Congratulations
Holnap elgurul a gyógyszer remélem :) Aztán széjjelküldjük az aszfaltcsíkot! Háhhhóóó :) Melegen ajánlom, hogy ne essen az eső.
Rég jártam erre felétek... viszont:
Aug 2-3 hétvégéjén Velencén tervezünk Cat es cimboráimmal egy motoros összeröffenést. Ha valakit érdekel lessen be a Thundercat topicba...
Manapság már a halálfej a buzis, és a Hello Kitti a hetero:-D
Lásd tavalyi DEMO-n készült képeim:-P
ez a motor AKARJA!
Fel kell dobni a kereket is, ha már minden ilyen színes...
Találj ki valamit:-)
Köszi az észrevételt kis lépésekben de majd csak bele jövök! csak féltem is a vasat ráadásul új festéssel. mer ha eldobnám akkor nagy lenne. Mi lesz vagy lenne szerdán?