jah, hazafele majdnem el is kaptak a gecik, cserebe csajomat kaptak el kocsival, de o nem tintazott, vehehhe. mekkora buzik. kenese 110000000x jobb volt, sehol egy majom rendor, stb meg millio ember volt, kornyezet is sokkal jobb volt. ennyit polgardirol.
felvonulason paran toltak a vasat, nem kicsit volt meleg
Ne aggódj,nekem is 3-rugó volt a belépő! Ellenben azt kell mondjam,hogy ez volt az utóbbi évek legszarabb bulija polgárdin!(szerintem)Ehhez hozzá jön még,hogy a Tompi is maga alatt volt,szinte méla utálattal csinálta a kötelezőt! Az utcai baromkodást meg yardok felügyelték le-fel folyamatosan!
Hallom Áki a 10R hatása alatt voltál . Próbáltad volna ki a 14-est. Beleszerettem. Biztos hülyén nézett az a hayabusás a budain, aki melett elegykerekeztem az ólommadárral Asszem ez után 12-esem lesz. Báááá. Figyeld ezt a kis 7R pofájú mosolygós 9est.
Suzuki Samurai, te rohadt brooklyni szarevő Láttam sokan érezték a póvert. Volt egy faszi, tavaly is láttam egy yzf750r-rel, egész végig gumifüst, meg szabályzás, úgy füstölt a hangvilla, mint egy 2t. Most egy 900rr-en láttam, ugyanez a mentalitás, visszafele máár úgy tolták a gépet
jah, megfuztek a tobbiek, aztan nyomattunk egy kort, bar fajt a derekam mint dog meg volt bennem par sor is :-)
a belepot kicsit sokallottam, 3000 motorral 1 napra, erdekes.
"itt csak en fizettem egesz arat?" - na ez mibol van?
vehehhehe
Veheheh Ja, ott feszengtél az fs-en, mint köpőlégy a szarostalicskán, azt cimbáltad a gázt. Polgárdi felvonulásra gondolok. Mi csak nézőként közreműködtünk, nem álltunk be kávét főzni, gyertyát és kipufogószelepet csöppenteni
na, megy ez.
mi polgardiztunk egyet, 132fokos hutovizet produkaltam ... hozzateszem eloszor es utoljara.
nem keveset kellett utantolteni mind sorben mind hutofolyadekban.
Neh...
Igaz én ehhez hasonló szöget nem produkáltam, de ezt az új csúfságot élmény volt megcibbantani az agárdi parti úton... Be kell valljam az első végigforgatás után ösztönösen kikivánkozott belőlem egy nagy káromkodás...a felső tartománya kifejezetten kedvez az egykerekezéssel ismerkedőknek, a fél kézzel tükört vagy egyéb szervet piszkálgatóknak. Nem gondoltam volna, hogy van olyan "motor", ami ilyen kacéran képes elrántogatni az elejét még 230 felett is. Utam nagy részét csőlátás és fejüket csóváló ember pacák jellemezték. Minden kedves magabiztos motorostársnak bátortalanul ajánlom egyszer megcibálgatni fölűl.
felvonulason paran toltak a vasat, nem kicsit volt meleg
a belepot kicsit sokallottam, 3000 motorral 1 napra, erdekes.
"itt csak en fizettem egesz arat?" - na ez mibol van?
vehehhehe
mi polgardiztunk egyet, 132fokos hutovizet produkaltam ... hozzateszem eloszor es utoljara.
nem keveset kellett utantolteni mind sorben mind hutofolyadekban.
Igaz én ehhez hasonló szöget nem produkáltam, de ezt az új csúfságot élmény volt megcibbantani az agárdi parti úton... Be kell valljam az első végigforgatás után ösztönösen kikivánkozott belőlem egy nagy káromkodás...a felső tartománya kifejezetten kedvez az egykerekezéssel ismerkedőknek, a fél kézzel tükört vagy egyéb szervet piszkálgatóknak. Nem gondoltam volna, hogy van olyan "motor", ami ilyen kacéran képes elrántogatni az elejét még 230 felett is. Utam nagy részét csőlátás és fejüket csóváló ember pacák jellemezték. Minden kedves magabiztos motorostársnak bátortalanul ajánlom egyszer megcibálgatni fölűl.
a felvonulás 17.30-kor kezdődik ha jól tudom.