Hehhó! A meglévők már itt születtek :) Köszönöm a segítséget Polo, még nem olyan égető a probléma, tavaszig szerintem még kihúzza mindkettő öreg. A fiú kicsit veszélyesebb, bár eddig megúszott minden verekedést.
Na hogy On-topic is legyek: megvannak a tűzkarikák, kipuff meghegesztve több helyen, benzincsövek kicserélve. És képzeljétek, működik is :) Már csak fel kell idomozni. Sajnos a legutóbbi olajteknő-visszarakásnál rossz irányba tettem fel az olajhűtő csöveit, úgyhogy azokat le kéne lazítanom, de akkor meg kifolyik a friss olaj Mindenesetre a szerdai Kakucs nincs veszélyben
Elképzelem, hogy a szerszámok helyére plűss bélés kerül(a lefogató szalagon egy plusz hurok) és az első egyenesig(nyomatékcsúcsig) csak ennyit hall hogy nyiél-nyiél-nyéél...aztán úgyis kiszáll a fejűkből a vér...de azért a postázással csak finoman az úton...a végeredményre kiváncsi vagyok...Te Möre az az egy-két már meglévő példány is ilyen úton jutott el hozzád...
Múltkor említetted, hogy kellene kismacsek. Tudok kettőt (testvérek), egy fekete-fehér és egy szürke-fehér. Ha érdekel szólj, házhozszállítást is vállalok.
A 03-04-es Az még igazi zabolázatlan. Nagyon jó a többi is de irtó picik, hétköznapokban hasznavehetetlenek. Bár ha te véletlenül nem csapkodod a két métert közel sem akkor bármelyik.
Hali mindenki!
Rég voltam erre de hát tudjátok MELÓ:(
F2tom mizu veled? Nem láttalak Kenesén? Tegnap voltam az Ivanicsnál s volt egy tök ugyan olyan vas kitéve mint a tiéd eladó! azt hitte lecserélted azt hamar kiderült hogy nem! Egy kérdés: a télen vasat akarok cserélni amiről már ugye beszéltünk. csak azon filózok hogy melyik legyen 2004 es 636,vagy piller féle zx10 2004-5 ? Amúgy nyomtam új festést a gépre. Hogy tetszik?
hali.
először írok ide. Póker vagyok, aktuális motorom: K ZR7. ennyit rólam. :D
szal a polgárdi motorostalálkozó felvonulásának a videója kéne.
vagy 40en videóztak, nem igaz h nincs fenn a neten valahol! help! egy sör a nyomravezetőnek! :D
ja, szentkirályszabadjára gyertek ám! ;) péntek-szombat gyorsulási!
A hengerfejből tőcsvar áll ki, és anyát kell ráhúzni 34Nm-re, nem csavart betekerni. Na mind1. Az értékek alatt van egy általános tanács, hogy mekkora csavart mennyivel kell húzni. Máskor azt használom.
Soknak tűnt úgyhogy megnéztem és tényleg annyit ír...
Szerintem M6-os csavar ami aluöntvénybe megy 10-12Nm
M8-as - 18-24Nm Még szerencse,hogy nem a hengerfejből szakadt ki
Na cakát...
Nézmá, autómata váltós/kuplungos Amikor még az emelőn áll, már forog a kerék. Lehet, hogy az nem is füst volt, csak gőz
Holnap öcsém elviszi a kipuffot hegesztőhöz a Kadocsára. Kiváncsi leszek, mennyiért és hogyan csinálja meg. Ja, 3 helyen is kell varrni, ebből csak egy van a legelején...
Persze,hogy füstöl, az olaj fogyóeszköz a versenytechnikának meg adják feleslegbe,hogy be ne álljon. Ha már üzemmeleg akkor nem pöfföl ennyire. Láttam már RX-7 hidegindítást hát az is megér egy misét.
Na hogy On-topic is legyek: megvannak a tűzkarikák, kipuff meghegesztve több helyen, benzincsövek kicserélve. És képzeljétek, működik is :) Már csak fel kell idomozni. Sajnos a legutóbbi olajteknő-visszarakásnál rossz irányba tettem fel az olajhűtő csöveit, úgyhogy azokat le kéne lazítanom, de akkor meg kifolyik a friss olaj Mindenesetre a szerdai Kakucs nincs veszélyben
Múltkor említetted, hogy kellene kismacsek. Tudok kettőt (testvérek), egy fekete-fehér és egy szürke-fehér. Ha érdekel szólj, házhozszállítást is vállalok.
Chris vagy még erre te jöttél szembe velem ma szfváron?
Rég voltam erre de hát tudjátok MELÓ:(
F2tom mizu veled? Nem láttalak Kenesén? Tegnap voltam az Ivanicsnál s volt egy tök ugyan olyan vas kitéve mint a tiéd eladó! azt hitte lecserélted azt hamar kiderült hogy nem! Egy kérdés: a télen vasat akarok cserélni amiről már ugye beszéltünk. csak azon filózok hogy melyik legyen 2004 es 636,vagy piller féle zx10 2004-5 ? Amúgy nyomtam új festést a gépre. Hogy tetszik?
először írok ide. Póker vagyok, aktuális motorom: K ZR7. ennyit rólam. :D
szal a polgárdi motorostalálkozó felvonulásának a videója kéne.
vagy 40en videóztak, nem igaz h nincs fenn a neten valahol! help! egy sör a nyomravezetőnek! :D
ja, szentkirályszabadjára gyertek ám! ;) péntek-szombat gyorsulási!
csak a miheztartásvégethogytudjadmiheztarcsá...
http://bikepics.
com/pictures/1...
U.i. hétfőig nem leszek gépközelben.
Szerintem M6-os csavar ami aluöntvénybe megy 10-12Nm
M8-as - 18-24Nm Még szerencse,hogy nem a hengerfejből szakadt ki
Na cakát...
Holnap öcsém elviszi a kipuffot hegesztőhöz a Kadocsára. Kiváncsi leszek, mennyiért és hogyan csinálja meg. Ja, 3 helyen is kell varrni, ebből csak egy van a legelején...
http://www.youtube.com/watch?v...
588cc wankel, 130kg, 170hp