Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

office@kawasaki.hu
Annyit írj, hogy regelnél a aug 8-i esti motorozásra, név tel szám, cím, motor típus, max rendszám. ennyi.
szólj srác
egy túrát megér
ha nem is megyek a pályára
Háj skacok!

Erre az aug 8- Hringes Kawás tekergésre, kell regisztrálni vhol, vagy mit kell tenni az ügy érdekében?
Csak aztán tudjon maga mögött tartani
A csoportot még én se tudom, de remélem időben kitaláljuk mi is, jó lenne egy helyen menni.
A haverom ha minden jól megy kamerát fog cipelni magán érdemes lesszz kergetni!
Júliusban még lehet egyszer elnézünk valami hétköznap kakucsra is, hogy formában maradjunk
Hovavalósiak vagytok? Sűrűn jártok pályára?
De mégis van valami! aznap cseréltem benne olajat, gyertyát.
meg tettem rá két matricát
Csak azért kérdezem, mert célegyenesben elég jól elmentél nekem, a spanod a duplalámpással meg fej fej mellett. Vagy ő nem akasztotta? Nyugodtan zaklathatsz, szívesen megosztok ilyeneket. Remélem meccselünk megint egy jót, bejött a multkori is Csak nem tudom lassú, vagy gyors.
Köszi a képet! mégis jobb mint a kamoton.
Nekem is volt egy gyanum, hogy te vagy, és amikor elkezdtél intézkedni a másik oldalon már dörzsöltem a tenyerem! és sorry ,hogy mindíg zaklatlak a képekért. igérem nem teszem többet.
A motoromban semmi sincs, se dob ,se sport szűrő ,se jet kit , teljesen gyári a drágám. (még).
JA megyünk 8 án ilyet vétek szabotálni.
Gépedben van valami pöckölés? Rendszer, fúvóka stb..?
Sajnos ez a teljes méret, mondta a Szúnyog, hogy ezt valami gagyi géppel csinálhatták.
Na hello! Erre gondolsz? Volt egy gyanúm, hogy te vagy a képen. Aug 8-án jöttök?
Hello F2Tom láttam a Kamoton elkérted a fotokat eredeti méretben, én elkérhetném tőled a 080627/032.jpg ha lehet.
És bocs , hogy ebbe a fórumba ütöm az orrom.
csak a ti linketek miatt néztem meg
Látom népszerű az oldal
Foxi... Te erről tudsz?
És a képhez tartozó monológ:
-Balázska: Mi van hurka?
-Ákos: Hú b@zdmeg, olyan pinát láttam a Biketits-en. Kurva jó b@zmeg, ilyen kéne nekem, csak újba!
Látom nagyon rá vagy tekeredve a kérdésre.
És egy újabb példány:
Természetesszőketávolkeletiakiszeretia3asfel(l
)állást és akinek a becses neve feltételezhetően: dugmeg
http://biketits.com/photo/0004...
Ahosszíottpolírv
illagyáritartozék
jah
Mivan? Kutyaportál?
de cukiiii
De aranyoooos! A kis bojlerfejű...
dönget, na