A csoportot még én se tudom, de remélem időben kitaláljuk mi is, jó lenne egy helyen menni.
A haverom ha minden jól megy kamerát fog cipelni magán érdemes lesszz kergetni!
Csak azért kérdezem, mert célegyenesben elég jól elmentél nekem, a spanod a duplalámpással meg fej fej mellett. Vagy ő nem akasztotta? Nyugodtan zaklathatsz, szívesen megosztok ilyeneket. Remélem meccselünk megint egy jót, bejött a multkori is Csak nem tudom lassú, vagy gyors.
Köszi a képet! mégis jobb mint a kamoton.
Nekem is volt egy gyanum, hogy te vagy, és amikor elkezdtél intézkedni a másik oldalon már dörzsöltem a tenyerem! és sorry ,hogy mindíg zaklatlak a képekért. igérem nem teszem többet.
A motoromban semmi sincs, se dob ,se sport szűrő ,se jet kit , teljesen gyári a drágám. (még).
JA megyünk 8 án ilyet vétek szabotálni.
Hello F2Tom láttam a Kamoton elkérted a fotokat eredeti méretben, én elkérhetném tőled a 080627/032.jpg ha lehet.
És bocs , hogy ebbe a fórumba ütöm az orrom.
És a képhez tartozó monológ:
-Balázska: Mi van hurka?
-Ákos: Hú b@zdmeg, olyan pinát láttam a Biketits-en. Kurva jó b@zmeg, ilyen kéne nekem, csak újba!
És egy újabb példány:
Természetesszőketávolkeletiakiszeretia3asfel(l
)állást és akinek a becses neve feltételezhetően: dugmeg http://biketits.com/photo/0004...
Ahosszíottpolírv
illagyáritartozék
Annyit írj, hogy regelnél a aug 8-i esti motorozásra, név tel szám, cím, motor típus, max rendszám. ennyi.