Van egy Fazer1000 a volt Yamahánál, hazafelé láttam a lámpánál állva hát felbizgatott... Holnap meg is kérdezem,hogy mennyiazannyi. Lehet,hogy nem Kawa de 145 paci nem hazudik.
Én meg a kocsi elejét zúztam meg... Először kétségbe estem de aztán az új lökhárító és a jobb oldali index összesen 7500Ft úgyhogy meg is rendeltem. Még szerencse,hogy buta Fiestám van mert az okos fiestához tuti belekerül vagy 150e-be ugyanez a móka.
Az va', hogy sztem jobban meg lettek húzva a csavarjaik, és mivel az a lap, ami sok esetben lecsúszik a cső aljára, az nekem egybe van öntve a csővel. Viszont amikor ez a lap jobban megfeszül, akkor magával húzza a csövet -- elreped; nem pedig deformálódik.
Hálótok!
Tudtok ajánlani kipufogóhegesztőt? Megrepedt a könyök legteteje, közvetlen a hengernél. Lehet, hogy nem is egy, még nem tudtam megnézni, mert sötét van a középső hengereknél. Nem okos ötlet ez az egybeöntött könyök
És Jordan is hogy megváltozott a kilencessel együtt. A kilences is nagyobb lett, meg Jordan is
Nem értem az összefüggést Tom, tetszett a 14-es, ezért 12-t veszel?
jah, majd jovo heten max ..... nem sajnaltatni akarom magam de kurvara faj a derekam
vicces hogy meg motoron a legjobb, fekve - ulve - foleg kocsiban ugy a halal, motoron meg azer megis egyenesen ulsz .... 20percig nem gaz
Sima acélnak tűnik, mert rozsdásodgat.
Tudtok ajánlani kipufogóhegesztőt? Megrepedt a könyök legteteje, közvetlen a hengernél. Lehet, hogy nem is egy, még nem tudtam megnézni, mert sötét van a középső hengereknél. Nem okos ötlet ez az egybeöntött könyök
Nem értem az összefüggést Tom, tetszett a 14-es, ezért 12-t veszel?
vicces hogy meg motoron a legjobb, fekve - ulve - foleg kocsiban ugy a halal, motoron meg azer megis egyenesen ulsz .... 20percig nem gaz
2. hólisit... megyünk a Balatonra ha jó idő lesz?
2. remelem mar jovo heten
mikor jössz "dógozni"?