Nem sokan mondhatják el, hogy a boxban szerelték a motorjukat. Köcsög AC, de az a vicc, hogy működik, most néztem meg. Gyújtásról kapja a jelet, hogy mennyi naftát kell tolni, de bizonyos fordulaton néha megfelezi vagy leáll. A pö**öm tudja. Vagy még az sem.
tökéletes mi? aki elér a pályáig és nem tolja a rokkát.....
felkeltem reggel mintha átment volna rajtam egy úthenger...
de legalább mörével elmondhatjuk magunkról hogy versenyszerelők lettünk,
a 9-es box királyai
Háttt, bizony én is visszanézném. Bukóra rögzített, arcra irányítottat. mindenkiét...istenem milyet röhöghetnék magamon is....Tominak a állrész alá raknám, és lehetne ellenőrizni hogy öltöget-e a nyelvét a célegyenesben
Valszeg én is csak fotózni fogom tudni - a mestereket - azt a két fehérvári kawást akik 1:54 alatt mennek...mér.... 2óra alatt simán körbe tolják a pályát miután lehámozzák a gépet a célegyenes utáni szalagról...beee
A ringre kicsit kevés a Gizz, de Kukucskára elmennék szívesen a közeli jövőben. Ki kéne bérelni a pályát egy fél napra, nem sok píz és akkor csak mi vagyunk.
Háj, ja ...ki tudja hol áll meg...
Akartam is kérdezni öcsédtől a "számotokat", csak elfelejtettem... szivesen rápillantanék a nagy Z-ére...csak mostanába kevés volt a fránya időm.
Ja meg sorry de vasárnap este már nem igazán jutott el a tudatomig , hogy te(gizi) állsz szembe a tesconál:)
Holnap nem jösz elvéletlen mogyoródra:)?
Fehérváron nincs. Polgárdin van a főút mellett (KTM kereskedés udvarában) neked szomszéd. Ha Cagiva és egyéb olasz alkatrész kell akkor a Troják Zolit keresd Csetényben 30/8557633
felkeltem reggel mintha átment volna rajtam egy úthenger...
de legalább mörével elmondhatjuk magunkról hogy versenyszerelők lettünk,
a 9-es box királyai
Akartam is kérdezni öcsédtől a "számotokat", csak elfelejtettem... szivesen rápillantanék a nagy Z-ére...csak mostanába kevés volt a fránya időm.
Ja meg sorry de vasárnap este már nem igazán jutott el a tudatomig , hogy te(gizi) állsz szembe a tesconál:)
Holnap nem jösz elvéletlen mogyoródra:)?
Szega! Gurul a bringa?
üdv
mitoo
csetény az merre van? ( megye elég)
mert derbihez kellene 1-2 apróság, de az meg teljesen cagiva prima... szóval mindenképp megér egy telefont
tudna nekem valaki mondani fejér megyei motorbontó címet? esetleg fehérváron van?
üdv
mitoo