Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit mondott rá? Mondjuk ő már látta a mekinél így...
Köszi szépen, remélem szép lesz
Szeva! Van néhány hőálló fekete spray,amelyik elég jól bírja a gyűrődést!Létezik a boltokban elvétve még 800 fokos is! Csak arra vigyázz,hogy ha már lefújtad először égesd rá! Ez úgy néz ki,hogy járatod a motort,kb 3-4 percig aztán leállítod kihűlésig!Ezt ismételd meg még egyszer,kicsit melegebbig! Ezután már tartós lesz a festés!
öcsém... ezt kinyomtatom Gábornak
175Mph, az volt itt a bibi, meg az ut szeli fa+padka kombinacio.
Dainese kabát volt rajta, már ha az kabát, én annak nézem, vagy egyberésze bőrruha. Itt nem a bukón mullottak a dolgok, inkább valami összetörte, mint hogy az esés következtében törött volna el
ez milyen ruha lehet? arai sisakot sem veszek az biztos

http://www.bagofnothing.com/bi...
na, itt nyomulok pannonian vasarnap.
Köszi szépen! Azóta még valami eszembe jutott a kipufival kapcsolatban, mégpedig az, hogy rozsdás az egész rendszer, és ezt mivel célszerű festeni? Lecsiszolom teljesen fémtisztáram felhevítem, és magas hőfoku hőálló festékkel lefújom?
Szeva! Tulajdonképpen mindkettő megoldás jó a cél érdekében,ha optikailag nem zavar!
Széles utat!
Kész, de nem 100% úgyhogy rendeltem gyári tömítést ami mellesleg jóval olcsóbb,mint az u.gy. csak kérdés,hogy hány évszázad múlva jön meg...
Hi! Gizi kész lett?
Heló Fenyő!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy miképpen lehet visszafolytani egy kipufogót? Tudom hülyén hangzik, de már zavar hogy a helyi rendőr messziről hallja ha jövök. Kettő darab dobom van, az egyikben van ütve egy lyuk, ami miatt hangos, és ezt kellene eltüntetnem. Anyagvastagságot nem tudom, hegesztés vagy esetleg egy fedlap szegecselése jó megoldás-e?
Üdv: &rash
Tán leüllepedtél,-hízol?!?!?HEHEHEHEHE/XD!
pannonian? szombaton nem mosolygott annyira, vasarnap meg bebasztam rendesen, holnap dobok majd kepet, most nincs, vehhehe
Ezzel jobb lesz vigyázol a jövőben is...

A sajátomat csak alibiből szoktam fölverni

Ha már itt tartunk: Manócska hogy mosolygott végig

Bejön neki a benzingőz, meg az izzadtságszag, mi
meg jo hogy nem satorral mentem pannoniara ...
Képek postázódva! Frissek, még ragadnak
Okker, akkor a mailre várom a képeket, és ott beszélünk! Köccöm szépen
És sok a fa som faluban?
Kakukk?-))))

Ez még polgárdin történt 2005-ben...

Még az Ibolyával (CB750 1980) voltam lenn...

:-P

annyit elmondhatok, hogy volt benne sátor, meg Eszter nevezetű mellszépségversenygyőztes egy Som nevű faluból, és egyiket se én vittem a találkozóra...

Yamaha YZ is volt a sztoryban, amiről nem hittem addig, hogy pillanatok alatt teli lehet vele szabályoztatni egy sátrat sárral...

reggel...

Csajjal bújtunk, mint állat, a dzsekim meg úgy nézett ki, mintha egész éjjel mattrészegen hillclimbingoltam meg dagonyáztam volna felváltva:-)

Nagy kurongatások közepette az egész, hogy "Több enyingit se engedek a sátramba! Átkozott Kakukkfióka!"

Faszi (50) azóta is nagy cimborám...

:-)))))

Csak a sátrába költöztem be, meg az egyik kis húszévesbe, akit levitt magának a buliba:-PPPPP

A másikat megmenekítette:-PPPPP

Na, így lettem én a Kakukk.
Gratula Fő(tt)kolbász!
Msn ki van zárva! Nem használok én olyat. Amúgy szülinapomra kaptam a sityakot, 10-12x volt rajtam és lehet,hogy ugyanilyet veszek csak kisebbet. (Bár szemezek valami napszemüvegessel csak az meg duplaennyibe kerül,mint ennek az új ára.) Fényképezek róla makróval és küldöm emilben ha megfelel.
Igenjó amúgy a szellőzése, mégsem fúj benne a cug a szemem előtt, 5 nyitható-csukható szellőzője van de 10fok alatt az összeset becsukva sem párásodott, jó cucc.