Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haha mért a holnapi 12? részleteket nemtudok... csak mondta, hogy megy ha akarok mehetek vele vagy valami ilyesmi...
Én pénteken megyek, mer akkor ingyen van. 12 rongyot nem adok a pályahasználatért. Lacsival? Csináltasd meg jó lesz az, az legalább halad.
Mi úgynézki vasárnap felmegyünk Lacsival...
Juteszembe megy rs szervízbe szerintetek hülye vagyok ha az mellett döntök?
Hi! Vége a sulinak? Én jövő pénteken megyek Hringre, kawás estire.
esti motorozás
mi lesz ringen?
végre nekem is elkezdődik a nyár
vasárnap megy valaki ringre motorozni este?
pl Tomi?
Azt tényleg ne akard sztem, Raido, hogy az Orwell gondolkodjon helyetted...

:-P

lehet, nem csak te basznál rá...

elvoltam a bőrös boltban, megvannak a ringlik a bőrmellenyihez...

szombaton implementálom:-PPP
be bazmeg, aztan osszehozlak valami 140-kg-s metalos logoscsogu disznoval ossian alatt bekakukkolhatod :-)
raido meg nem siras, ha kenesere nem jossz, akkor ember sem vagy (bar neha igy is ketelkedem)
mondam hogy hozzank is le tudod baszni a vasat par ejszakara, de laknak meg itt paran fehervaron, kincs, dave-ek, etc ..... legyel kreativ vazzeg, nehogy mer itt is helyetted kell gondolkoznom
Auchan körül... Hervis meg a plázában
hülye kérdés,tudom-F.váron hol van a Decatlon?Tudom hogy van csak nem ugrik be hogy hol
ha jobban vigyázol rá mint én akkor tuti
akkor remélhetőleg nekem is megy 10 ezret a guma
Road Attac...de ahoz képest hogy a Pirelli Diablo 3000 km után cserére szorult...
nekem a gyári (BT020) most van 15.000 km-nél
neked melyik volt fent? SportAttack vagy RoadAttack?
nekem Continental van még ma fent és csak jót tudok róla mondani.És ami nem egy utolsó dolog:majdnem 9 ezret kibírt
na majd megkérdezem Kincset garázs ügyben... úgyis márkatárs akar lenni nemsokára
Gumi téma nekem ma lesz... Conti RoadAttack... reméljük beválik mert holnap indulunk egy kis vasárnapig tartó motorozásra
amúgy meg ma rendeltem meg a mocimra a hátsógumit,holnap meg is érkezik úgyhogy bátran indulok útnak
Mór (Gajavölgy): 2008. július 04. - 2008. július 05.

Polgárdi: 2008.j úlius 10. - 2008. július 13.
amúgy a bátyókám is Fehérváron lakik,kék Maraudere van.Ő is 2 haverjával közösen bérel 1 garázst
én nem tudok róla hogy lenne,de ez csak az én véleményem
Nem tudja valaki hogy a közelben most nem lesz valami találkozó a hétvégén? pl Mór vagy már volt?
én is egyet,akkor ott a helyem
Kék ruhában a banditom doboza mögött :-P

Ezek szerint Nálad is a méret a lényeg :-S

Az enyém csak 1.2 literes...

:-D