Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pörögj! Marha jól megy a korán kelés, hívj nyugodtan Zombikának
Találkoztam Apukáddal is, épp tekert hazafelé a drótszamárral.
Mivansemmi? Pörögjünk már fel.
Nem zavar, mert nem nagyon szoktam annyira hasalni a motoron hogy át kelljen nézni rajta. Csak zavar hogy elég karcos.
Most bevillant,hogy milyen meglepődött fejem lehetett amikor álló helyben döntöttem a Gizit tanksapkáig
Visszatérve a kanyarodáshoz, nem minden arany, ami fénylik. Pályán én is tapasztaltam hogy sokan azt hiszik tudnak kanyarodni azért mert lent van a térdük. Előttem is mentek páran akiknek végig kopott a térdük a motor meg függőlegesen állt. Én meg kiülés nélkül mentem mögötte úgy hogy a gázt is el kellett vennem, annyival lassabb volt. Most éreztem rá hogy tényleg nagyobbat lehet fordulni, ha lejjebb van a súlypontom mint a motornak és nem ér le a lábtartó sem, mégis nagyobbat fordulok. De azért nem úgy hogy nem dől a motor
Plexit nem nagyon szoktak polírozni mert torzítani fog, de szerintem bármelyik fényező megcsinálja, ha nem zavar hogy utána nem látsz át rajta.
Hello mindenkinek,

Nem tudtok valahol Fehérváron olyan helyet, ahol felpolíroznák a motorom plexijét? mert elég karcos már szegény.
Köszi előre is!
Bááááááááá
Így kell... Nagyon szépen karistolsz de azért egy tükrös plekó neked is jól állna
A dudát elfelejtették megnézni de ugye az is jó Minden ok. 2 év műkaki.
Így kell
Ez vicces
Minden ok volt zsizellel?
Ó, köszöni szépen. Elkápráztatott mindenkit.
Gratula az újabb 2 évhez!
Úgy csillog az öreglány, kipirítja a szemüket
Hajráhajrá!
A te arcodról is pirít a tudás!

Mindjárt indulok műszakira.
Na ezt nevezem!,nemtudom ki fényképezte de nagggyon eltalálta!
Bisztro12-ben ettem életem legszarabb gyros-át... Kenese forever!
kenese vege, 4 kurva kemeny nap, 2ct meg raz, holnap viszem is vissza.
sebi, te aljas
Holnap de. 9:30-kor műszakizik Gizi! Mindenki drukkoljon bár rendben minden.
Ma elmentem a 6-oskával a garázstól a ház mögé
Sok szakértő
Nahát micsoda izzadságfolt van a sárgaruhás fickón Biztos kimelegedett, ahogy tolta fel a motort a hegyre.