Kreativnak kreativ vagyok, de a tököm sem akarja átutazni a várost busszal (átgyalogolni meg aztán főleg nem fogom) a parkolásért...hétvégén majd az utcán alszok a motor mellett vagy valami mondjuk beparkolom egy benzinkútra leláncolva, hogy lálát egy kamera még az lenne a legjobb... itt van egy köpésre 3 benzinkút.
hehe... múlt héten én is megcsináltattam itt a gatyám, le is van tesztelve 1850 km-t tekertünk 4 nap alatt... Gross Glockner, Bled, Vintgar, Malta hochnemtommi meg ilyenek kipipálva mondjuk tegnap már a tököm kivolt itthon a melegben, de a Glocknernél a 15 fok ugyancsak kellemes volt
figyu... dolgoznod kéne inkább.... megint bent vagyok és sehol nem vagy...
amúgy szombaton lesz a csapatépítő buli... sztem péntek este hazamegyek, szombaton estére jövök motorral és aztán kéne menni Kenesére (esetleg szombat délelőtt már és onnan jönni Fehérvárra? )
Sziasztok!
Gilera RTX 125, olyan blokk mint az RX 125 Arizona.
Megszorult. Tudtommal gyárilag NiCaSil-os lenne,
de valaki tett bele vasperselyt.
Valakinek bármi ötlete a motor feljavítására?
Ki tud itt Szfvár vagy környékén fúrni hengert és dugót csináltatni esetleg?
Kéne dugó-gyűrű-fúrás, a forgattyúsházat kimostam alaposan,
de talán a kipu felé távozott a dugattyúból egy kis darab meg a felső gyűrű egy darabja,
ugyanis onnan összehalásztam némi fémtörmeléket.
Szóval fúratni szeretném és dugattyúztatni de nem tudom foglalkozik-e valaki ilyennel itt?
Ha valaki tudna helpet nagyon megköszönném.
(szomszéd most vett 400as S. Burgman-t, megy szépen... )
Akkor fél Tbánya erre járt mert a Bozsót is láttam a 80-esen repesztett a ZXR-rel Fvár felé
Amúgy meg én is gurultam itthon és a környéken bár csak céllal. Olyan meleg volt, hogy menetben is izzadtam
Hali hétvégén összeröffen valaki Sz.fehérváron?
csakmert kimennék leskelődni :) barátnőmmel meg a kicsimocimmal
majd puccantsátok le a vasakat, mert hozatok vele fényképezőt :)
Utcára ti mien guminyomást használtok,előre?hátra?
amúgy szombaton lesz a csapatépítő buli... sztem péntek este hazamegyek, szombaton estére jövök motorral és aztán kéne menni Kenesére (esetleg szombat délelőtt már és onnan jönni Fehérvárra? )
Gilera RTX 125, olyan blokk mint az RX 125 Arizona.
Megszorult. Tudtommal gyárilag NiCaSil-os lenne,
de valaki tett bele vasperselyt.
Valakinek bármi ötlete a motor feljavítására?
Ki tud itt Szfvár vagy környékén fúrni hengert és dugót csináltatni esetleg?
Kéne dugó-gyűrű-fúrás, a forgattyúsházat kimostam alaposan,
de talán a kipu felé távozott a dugattyúból egy kis darab meg a felső gyűrű egy darabja,
ugyanis onnan összehalásztam némi fémtörmeléket.
Szóval fúratni szeretném és dugattyúztatni de nem tudom foglalkozik-e valaki ilyennel itt?
Ha valaki tudna helpet nagyon megköszönném.
(szomszéd most vett 400as S. Burgman-t, megy szépen... )
Amúgy meg én is gurultam itthon és a környéken bár csak céllal. Olyan meleg volt, hogy menetben is izzadtam
csakmert kimennék leskelődni :) barátnőmmel meg a kicsimocimmal
majd puccantsátok le a vasakat, mert hozatok vele fényképezőt :)