Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyeo!
biztos mert az autópályán 200-as tempó a high speed riding és mert biztos van annyi esze az embereknek, hogy nem lufira fújt gumikkal mennek pályázni
Autópályára jó 200-al biztos, de nem a versenypáláyra a kanyarokra.
high-speed ridingra nagy nyomást írnak a gépkönyvekben aszem, szóval akár jó is lehet az a nyomás
Értem,nekem elöl van 2,5 hátul 2,8
2.8 elöl, 3 hátul. Nem kell meglepődni, 240kg menetkészen a gépem. Pályán eresztek le belőle azért.
hát én a "gyárit" 2,25 elsőbe, 2,5 hátsóba, mondjuk a hétvége tanulságai szerint ez szerpentinezni is tökéletes ausztriában
Ilyencsaknincs már lent is van szerintem, Orvil is megy, én még nem tudom
hali
Utcára ti mien guminyomást használtok,előre?hátra?
süüti csoki süüti csoki ...
Pörög a topic. Kenesére ki megy?
dogozok kabbe, amugy met.hu hetvegere gané idot mond, bar ok mindig mellelonek
Kreativnak kreativ vagyok, de a tököm sem akarja átutazni a várost busszal (átgyalogolni meg aztán főleg nem fogom) a parkolásért...hétvégén majd az utcán alszok a motor mellett vagy valami mondjuk beparkolom egy benzinkútra leláncolva, hogy lálát egy kamera még az lenne a legjobb... itt van egy köpésre 3 benzinkút.
hehe... múlt héten én is megcsináltattam itt a gatyám, le is van tesztelve 1850 km-t tekertünk 4 nap alatt... Gross Glockner, Bled, Vintgar, Malta hochnemtommi meg ilyenek kipipálva mondjuk tegnap már a tököm kivolt itthon a melegben, de a Glocknernél a 15 fok ugyancsak kellemes volt
figyu... dolgoznod kéne inkább.... megint bent vagyok és sehol nem vagy...
amúgy szombaton lesz a csapatépítő buli... sztem péntek este hazamegyek, szombaton estére jövök motorral és aztán kéne menni Kenesére (esetleg szombat délelőtt már és onnan jönni Fehérvárra? )
mar most masnapos vagyok elore
Sziasztok!
Gilera RTX 125, olyan blokk mint az RX 125 Arizona.
Megszorult. Tudtommal gyárilag NiCaSil-os lenne,
de valaki tett bele vasperselyt.
Valakinek bármi ötlete a motor feljavítására?
Ki tud itt Szfvár vagy környékén fúrni hengert és dugót csináltatni esetleg?
Kéne dugó-gyűrű-fúrás, a forgattyúsházat kimostam alaposan,
de talán a kipu felé távozott a dugattyúból egy kis darab meg a felső gyűrű egy darabja,
ugyanis onnan összehalásztam némi fémtörmeléket.
Szóval fúratni szeretném és dugattyúztatni de nem tudom foglalkozik-e valaki ilyennel itt?
Ha valaki tudna helpet nagyon megköszönném.
(szomszéd most vett 400as S. Burgman-t, megy szépen... )
Csütörtöktől Kenese!
Te? Honnan? Merre jártál?
én is leizzadtam ma pár kilót
Akkor fél Tbánya erre járt mert a Bozsót is láttam a 80-esen repesztett a ZXR-rel Fvár felé
Amúgy meg én is gurultam itthon és a környéken bár csak céllal. Olyan meleg volt, hogy menetben is izzadtam
Zsír! Végre!
Halihó!Én jártam ma Fehérváron,de arra nem láttam motorost Tán mindenki a vízpartra menekült a meleg elől?
megy az RS már csak az önindítót kell megcsinálni meg kell bele egy új aksi és olyan mint új korában
Hali hétvégén összeröffen valaki Sz.fehérváron?
csakmert kimennék leskelődni :) barátnőmmel meg a kicsimocimmal
majd puccantsátok le a vasakat, mert hozatok vele fényképezőt :)