Miért MrGo, gondolod, hogy ha ilyenkor látnám magamat hátulról, akkor én magam is elsápadnék?
Menet közben nekem nem tűnt neccesnek egyetlen helyzet sem. Fogadok, hogy mindig maradt még minimum 20-20 centi oldalanként.
De a viccet félretéve, ha már egyszer motoron ülök, akkor nem fogok a sorban araszolni. De különben a legtöbb autós figyelmes volt és csinált helyet nekünk. (Vagy az is lehet, hogy csak féltették a dukkót...)
Ez így volt jó ahogy... sztem gondolták az autósok ,hogy ez lesz belőle azért nem siettek ,mert megszokták a hülye motorosokat .
Pedig el is képzeltem milyen címet adhattak volna neki A 4 motoros szimfóniája találó .
Az esti party hazafelé tetszett főleg asszonynak szinte majdnem sírva fakadt szegény de majd megszokja . Z-ReX keményen verette az biztos néha még én is befostam .
Tudnátok segíteni egy kicsit?! Láncszett csere előtt állok, de nem tudom ,hogy mi a különbség az "O" és az "X" gyűrűs láncok között.
Mi a véleményetek az e-bay-en való vásárlásról? Mennyire megbízható?
Valaki esetleg a héten nem tart Miskolc, Tokaj irányába?
Bár a gumiról a photoshop lemaradt
De tök jó lett a kép
Menet közben nekem nem tűnt neccesnek egyetlen helyzet sem. Fogadok, hogy mindig maradt még minimum 20-20 centi oldalanként.
De a viccet félretéve, ha már egyszer motoron ülök, akkor nem fogok a sorban araszolni. De különben a legtöbb autós figyelmes volt és csinált helyet nekünk. (Vagy az is lehet, hogy csak féltették a dukkót...)
Pedig el is képzeltem milyen címet adhattak volna neki A 4 motoros szimfóniája találó .
holnap megmutassam?
A szín nem minden! Ez is zöld, mégse kéne. A tiéd meg ugye kék.
Matska, én asszem lefizetem Fycakot, hogy este matricázza át a mozdonyt rózsaszínre, és rakja tele Hello Kittykkel...