Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Tudnátok segíteni egy kicsit?! Láncszett csere előtt állok, de nem tudom ,hogy mi a különbség az "O" és az "X" gyűrűs láncok között.

Mi a véleményetek az e-bay-en való vásárlásról? Mennyire megbízható?
sziasztok!
Valaki esetleg a héten nem tart Miskolc, Tokaj irányába?
Köszi Matska.
Bár a gumiról a photoshop lemaradt
De tök jó lett a kép
Ernya, mikor mehetek értük?
Miért MrGo, gondolod, hogy ha ilyenkor látnám magamat hátulról, akkor én magam is elsápadnék?
Menet közben nekem nem tűnt neccesnek egyetlen helyzet sem. Fogadok, hogy mindig maradt még minimum 20-20 centi oldalanként.
De a viccet félretéve, ha már egyszer motoron ülök, akkor nem fogok a sorban araszolni. De különben a legtöbb autós figyelmes volt és csinált helyet nekünk. (Vagy az is lehet, hogy csak féltették a dukkót...)
Ez így volt jó ahogy... sztem gondolták az autósok ,hogy ez lesz belőle azért nem siettek ,mert megszokták a hülye motorosokat .
Pedig el is képzeltem milyen címet adhattak volna neki A 4 motoros szimfóniája találó .
mindenképp
Hát hogy is mondjam Z-ReX hmmmmm akusztikailag rendben van azt hiszem .
Nagyon szépen tudja!
holnap megmutassam?
Az esti party hazafelé tetszett főleg asszonynak szinte majdnem sírva fakadt szegény de majd megszokja . Z-ReX keményen verette az biztos néha még én is befostam .
oszt el lehet vele játszani az indulót?
Jó kifogás, de legyen!
Gyári fényt nem bántunk!
Ha átmatricáztatod, valahonnan szerzek neked rózsaszin rucikát
Akkor vegyél már egy hozzá illő bőrruhát is nekem mert kékben égő lesz vele becsorogni a pláza elé!
Én balról szoktam.................de tudja fene.
innen is meg lehet közelíteni
Estét!
A szín nem minden! Ez is zöld, mégse kéne. A tiéd meg ugye kék.
de jó lesz...
talán, hogy üdv a klubban...

Matska, én asszem lefizetem Fycakot, hogy este matricázza át a mozdonyt rózsaszínre, és rakja tele Hello Kittykkel...
Legalább nem csörögsz.