Csodálom, hogy nem mondták be a hiradóban, hogy az alagútnál torlódás van 4 féleszű motoros miatt, akik kiürítették az alagutat egy kis élyi zenéhez. Szem nem maradt szárazon!
Örülök, hogy csak a troli maradt meg benned, bár szerintem az volt a legkisebb hibám aznap :-))
Mentségemre szolgáljon, hogy jobbára a tükröket néztem, hogy megvagytok-e mindketten. De az tény, hogy újabb igazolást nyert a hőmérséklet és a koncentrációs képesség közötti fordított arányosság :-))
Ez esetben sűrű elnézésedet kérem, eszemben sem volt sehová küldeni, csak próbáltalak megfelelő távolságban követni, ami talán néha kisebbre sikerült mint kellett volna. Lehet hogy ilyenkor tűnt erősebbnek a fényem?! Majd a jövőben kisebb gázokat próbálok húzni.
Esetleg elképzelhető, hogy olyan érzékeny a fénykürt kapcsolóm, hogy ha a kesztyűm egy kicsit is hozzáér, akkor már kapcsol is?
Láttott már valaki ilyet?
Zsír volt a tegnap uraim .
Tetszett az az előzgetés este,igaz nem sokat láttam,rájöttem nem nekem való az esti motorozás.Örülök én is hogy megismerhettelek benneteket.Persze Z-ReXet ne hagyjuk ki a sorból.Na az a trolis eset az kemény volt
Jó kis menet volt!
A lámpát azért még nézd meg, mitől refizik, mert volt, hogy a frászt hoztad rám, amikor "beküldtél" a kamion, meg a balek tütüs közé, 150 magasságában, hogy Te már elmennél a helyemben.
Természetesen én is örülök a megismerkedésnek! Már akivel sikerült, mert én olyan új vagyok itt a fórumon, hogy tegnap csak tájékozódtam, mint a kiszántott egér. Elnézést is kérnék azoktól, akikkel nem pacsiztam le, de akkora tömeg volt és azt sem tudtam kivel kellene megismerkednem.
Aztán meg eléggé lerontotta a hangulatomat, hogy nem engedtek fel a pályára és onnantól csak ezen bosszankodtam... (Egyébként még tegnap megfogadtam, hogy addig nem nyugszom, amíg rövidnadrágban és papucsban végig nem megyek a pályán, miközben a pályabíró csaj oda lesz kötözve az egyik kanyarban egy oszlophoz és a szemei ki lesznek peckelve, hogy ne tudja becsukni :-))) Vagy valami hasonló.)
Az már biztos, hogy Berbernek tartozom egy bemutatkozással, ugyebár Veled jöttünk együtt haza. Méghozzá jó sokáig közös útvonalon, úgyhogy gondolom nem is lakhatunk túl messze egymástól...
A további ismerkedés pedig megmarad szűkebb körű eseményekre, amit már alig várok!
Köszi szépen!
Az alatt a pár km alatt amit idáig mentem vele nagyon tetszik, bár még furcsa a V2 karakterisztikája. 3e fordulat alatt nem csinál semmit, utána megindul mint akit seggbe rúgtak. Középtartományban érzetre erősebb mint a Z, a fék az egy álom rajta. Még össze kell csiszolódnunk, de szerintem jóba leszünk egymással.
A megvágott, kibelezett gyári doboktól igyekszem megszabadulni, az nem az én dobhártyámnak való. Ha tudsz valakit aki szereti a hangoskodást akkor 15-ért viheti a párat (karc- és horpadásmentes).
Szia TUTU!
Gratula a 'villám"-hoz! Nagyon szép!
Hogy bírsz az olasz csődörrel?
A haver tavaly vett egy limitált millert,azt mondta ,hogy újra tanul motozni,pedig hayabusája,aztán utoljára CBR1000 volt neki!
Sok szerencsét és élménydús kilométert a vashoz!
Z-ReX, Zuttony örülök,hogy megismertelek titeket bazi jó volt együtt gurulni rem. ti is így vagytok vele és rem. máshová is el tudunk majd együtt menni akár .
És persze örülök a többi megismert skacnak is csak néhány felsorolt F2Tom,tutu, és a többiek
Motorkerékpár Gumit is árulok szinte minden méret/márka/ár/minőség=legjobbat!
Mond a méretét és vigyed :)
Lenne Eladó Autó alaktrészeket is tudok szerezni(főnökömtől olcsón!) 1985-2005 ig de vanak ujabbak is mond mihez és megbeszélem !
Valamint lenne:MTZ 50/80/82 , Ifa !(4db bomlik),Super!(aki nem tudja veterán ttrakesz)Meg Gaz Uaz stb stb bihez lene alaktrész!
Ugyonitt!
Autó Gumi! Olcsón! Mond méretet és vigyed!
Traktor gumi!
Kisteher Gumi!
Kamion Gumi!
Alufelnik!
Lemezfelnik!
Sport kipufogók(autóra motorra egyaránt!)
Még tudnám sorolni de kelene 1 nap mivan mond meg mi kell és megbeszéljük!
nononono@citromail.hu -n érd!
vagy 06308346400 as telefonszámon!
ink teló de mailt is nézem napi3-4 szer
Köszike
Töméssel, killerrel nem foglalkozom, inkább lecserélem. Nem elég, hogy megvágva rontja az összképet, de még kicseszett hangos is. Nem lopakodásra találták ki az tuti. A riasztókat simán beindítja.
A tegnapi kawa nap után sajog mindenem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fárasztó utasnak lenni, mindamellett rémisztő és fájdalmas élmény volt. Rövidke pályafutásom utasként ezennel véget is ért!
Van egy D209GP E 190/55-ösöm ha kell. Középen 2,5mm széleken 0,2-0,5mm, amúgy jó fajta és ragad, mint szar a pokróchoz.
Ha kell akkor viheted. Ha ciki ingyen akkor hozz egy sört!
Sziasztok! Alma vásárt tartok vasárnap a brassói utca 5 ben! Mint turkáló úgy működik a dolog! Egy láda alma 1500- forint te válogatod magadnak! Ha kilóra kell 200-kilója! Mindenkit szeretettel várok hívhattok is érdeklődni de meg kérdezd milyen fajta mert akkor nem kapsz! VEGYES!
Mentségemre szolgáljon, hogy jobbára a tükröket néztem, hogy megvagytok-e mindketten. De az tény, hogy újabb igazolást nyert a hőmérséklet és a koncentrációs képesség közötti fordított arányosság :-))
Esetleg elképzelhető, hogy olyan érzékeny a fénykürt kapcsolóm, hogy ha a kesztyűm egy kicsit is hozzáér, akkor már kapcsol is?
Láttott már valaki ilyet?
Tetszett az az előzgetés este,igaz nem sokat láttam,rájöttem nem nekem való az esti motorozás.Örülök én is hogy megismerhettelek benneteket.Persze Z-ReXet ne hagyjuk ki a sorból.Na az a trolis eset az kemény volt
A lámpát azért még nézd meg, mitől refizik, mert volt, hogy a frászt hoztad rám, amikor "beküldtél" a kamion, meg a balek tütüs közé, 150 magasságában, hogy Te már elmennél a helyemben.
Aztán meg eléggé lerontotta a hangulatomat, hogy nem engedtek fel a pályára és onnantól csak ezen bosszankodtam... (Egyébként még tegnap megfogadtam, hogy addig nem nyugszom, amíg rövidnadrágban és papucsban végig nem megyek a pályán, miközben a pályabíró csaj oda lesz kötözve az egyik kanyarban egy oszlophoz és a szemei ki lesznek peckelve, hogy ne tudja becsukni :-))) Vagy valami hasonló.)
Az már biztos, hogy Berbernek tartozom egy bemutatkozással, ugyebár Veled jöttünk együtt haza. Méghozzá jó sokáig közös útvonalon, úgyhogy gondolom nem is lakhatunk túl messze egymástól...
A további ismerkedés pedig megmarad szűkebb körű eseményekre, amit már alig várok!
Az alatt a pár km alatt amit idáig mentem vele nagyon tetszik, bár még furcsa a V2 karakterisztikája. 3e fordulat alatt nem csinál semmit, utána megindul mint akit seggbe rúgtak. Középtartományban érzetre erősebb mint a Z, a fék az egy álom rajta. Még össze kell csiszolódnunk, de szerintem jóba leszünk egymással.
A megvágott, kibelezett gyári doboktól igyekszem megszabadulni, az nem az én dobhártyámnak való. Ha tudsz valakit aki szereti a hangoskodást akkor 15-ért viheti a párat (karc- és horpadásmentes).
Gratula a 'villám"-hoz! Nagyon szép!
Hogy bírsz az olasz csődörrel?
A haver tavaly vett egy limitált millert,azt mondta ,hogy újra tanul motozni,pedig hayabusája,aztán utoljára CBR1000 volt neki!
Sok szerencsét és élménydús kilométert a vashoz!
És persze örülök a többi megismert skacnak is csak néhány felsorolt F2Tom,tutu, és a többiek
UJABB MOTOROK:DERBI X-TREAM/DERBI X-RACE/DERBI SM/DERBI VAMOS/APRILIA/CAGIVA/KTM/GILERA/Rengeteg Robogó alaktrész
Motorkerékpár Gumit is árulok szinte minden méret/márka/ár/minőség=legjobbat!
Mond a méretét és vigyed :)
Lenne Eladó Autó alaktrészeket is tudok szerezni(főnökömtől olcsón!) 1985-2005 ig de vanak ujabbak is mond mihez és megbeszélem !
Valamint lenne:MTZ 50/80/82 , Ifa !(4db bomlik),Super!(aki nem tudja veterán ttrakesz)Meg Gaz Uaz stb stb bihez lene alaktrész!
Ugyonitt!
Autó Gumi! Olcsón! Mond méretet és vigyed!
Traktor gumi!
Kisteher Gumi!
Kamion Gumi!
Alufelnik!
Lemezfelnik!
Sport kipufogók(autóra motorra egyaránt!)
Még tudnám sorolni de kelene 1 nap mivan mond meg mi kell és megbeszéljük!
nononono@citromail.hu -n érd!
vagy 06308346400 as telefonszámon!
ink teló de mailt is nézem napi3-4 szer
Köszike
A tegnapi kawa nap után sajog mindenem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fárasztó utasnak lenni, mindamellett rémisztő és fájdalmas élmény volt. Rövidke pályafutásom utasként ezennel véget is ért!
Nyersen meg nem szeretem.
Van egy D209GP E 190/55-ösöm ha kell. Középen 2,5mm széleken 0,2-0,5mm, amúgy jó fajta és ragad, mint szar a pokróchoz.
Ha kell akkor viheted. Ha ciki ingyen akkor hozz egy sört!
Holnap délelőtt indulunk egy Bakony túrára, ha érdekel akkor csörgess meg! 20 451 4966