Banjo Bolt
Nekem ilyen van beépítve, ez egy áteresztőcsavar, bárhova be lehet építeni szerintem közdarab nélkül. Kétfajta menetemelkedéssel lehet kapni, dupla és szimpla lyukasat.
Tom, mintha Te beszéltél volna erről itt régebben...
Segítséget szeretnék kérni hozzáértőktől. Adott egy hátsó főfékhenger, amire szeretnék hidraulikus féklámpa-kapcsolót tenni. Ehhez link hasonló.
A probléma, hogy csak közdarabbal tudnám megoldani, ami nem túl esztétikus. Tehát ezt a látványt szeretném elkerülni.
Ötletek?
Mikrokapcsoló, vagy mechanikus kapcsoló nem alkalmas.
Valószínű mások a szempontjaink hangsújai. Kíváncsian várom a tapasztalatokat! Nem a fékrőről, mert a Brembó fényévekkel felette van a fékeknek, és nem a futómű, mert az is a világ legjobbja... Érezze magát jól rajta.
Nincs olyan 1000-es gép ami 5L/100-zal beérné csak hazudós tulajok.
Bár nem tudom mire gondoltál, van az ismeretségi körben ilyen gép "régóta". De ha csak erre futja a fórumon, mint "közösségi élet" akkor inkább tegyél be egy filmet és pihenj mert ez kezd kicsit bosszantó lenni.
Ha nem tudnám ki vagy, valami 15 éves kisiskolásra gondolnék aki unatkozik a nyári szünetben.
Ha tudnád milyen jó kis kezes gép. Olyan a féke, hogy ilyet széria motoron még nem tapasztaltam pedig mentem "egy-két" félével. Ráadásul van még rá két év gari.
Nekem ilyen van beépítve, ez egy áteresztőcsavar, bárhova be lehet építeni szerintem közdarab nélkül. Kétfajta menetemelkedéssel lehet kapni, dupla és szimpla lyukasat.