Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Banjo Bolt
Nekem ilyen van beépítve, ez egy áteresztőcsavar, bárhova be lehet építeni szerintem közdarab nélkül. Kétfajta menetemelkedéssel lehet kapni, dupla és szimpla lyukasat.
Sziasztok!

Tom, mintha Te beszéltél volna erről itt régebben...

Segítséget szeretnék kérni hozzáértőktől. Adott egy hátsó főfékhenger, amire szeretnék hidraulikus féklámpa-kapcsolót tenni. Ehhez link hasonló.
A probléma, hogy csak közdarabbal tudnám megoldani, ami nem túl esztétikus. Tehát ezt a látványt szeretném elkerülni.

Ötletek?

Mikrokapcsoló, vagy mechanikus kapcsoló nem alkalmas.
Téged láthattalak 1 órával ezelőtt a Berényi úti körforgalomnál? A hengeres táskára kaptam fel a fejem.
köszi, de legközelebb magyarul káromkodjál
webforditas.hu = jó kicsi autó, szép volt
Barátom, félreértelmezed a szöveget. Nem áll szándékomban közösülni veled, inkább csak motorozzunk egy jót.
Valószínű mások a szempontjaink hangsújai. Kíváncsian várom a tapasztalatokat! Nem a fékrőről, mert a Brembó fényévekkel felette van a fékeknek, és nem a futómű, mert az is a világ legjobbja... Érezze magát jól rajta.
Én is legfeljebb szőkíteni.
Asse' tudom hogy kell olajat fúrni
Dehogynincs. Még ezernégyes is. Citroen AX 1.4d
köszi!
Nincs olyan 1000-es gép ami 5L/100-zal beérné csak hazudós tulajok.
Bár nem tudom mire gondoltál, van az ismeretségi körben ilyen gép "régóta". De ha csak erre futja a fórumon, mint "közösségi élet" akkor inkább tegyél be egy filmet és pihenj mert ez kezd kicsit bosszantó lenni.
Ha nem tudnám ki vagy, valami 15 éves kisiskolásra gondolnék aki unatkozik a nyári szünetben.

Bocs...
Na, legalább nem leszek egyedül túlméretes biriglivel.
Dél körül indulunk, a felső budai úti ÖMV-n szoktunk találkozni de még jelzünk előtte.
Olaj fúró tornyot adtak hozzá? Vagy legalább egy kidsebb kutat?
Bár nem engem kérdeztél, olvasd el a blogját
akkor egy kicsit súghatnál
Ja aki keres talál, . buona piccola macchina, complimenti
Dia! nem bíromki péntekig, olyan ügyesen csigázod a kedélyeket vagy mi, hogy mostazonnal tessékelárulni
Mennék én is Kakucsni , szójjanak Kendtek majd mikor hol hogyan indulésügyileg! bittedanke
Ha tudnád milyen jó kis kezes gép. Olyan a féke, hogy ilyet széria motoron még nem tapasztaltam pedig mentem "egy-két" félével. Ráadásul van még rá két év gari.

Van még kérdés?
Juppiiii
Megkérdeztem, szabad a pálya pénteken.
Ezt a megtiszteltetést! De mi az, hogy minden napra? Összekeversz a cavintonnal.

Rossz döntés? Elkéstél vele.
Megyek Pénteken kakucsra! de veled nem ba...ok

Ja a jóidőt meg rendeld meg, mert nem szeretnék eső miatt pihenni.