Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haznal bogracsozas ivaszat
Mi tart vissza? Van motorod, ne a szád járjon, inkább gurulj egyet helyettem is.
Különben meg neszójjábe'... sajátos módon spórolok a benzinnel.
Az mit jelent, hogy nálad?
Kerdezted mi lesz Pusztaszabolcson.
Motoros nap 8-kor karthago koncert
+nalam 9-es forum tali.
Jon az schzxr is a hetesevel .
Kedved kedvetek a hetesekkel lejonni Fehervarrol ,szivesen latlak benneteket.
Tibbi reszletert a 9-es forumon erdeklodj!
Éhezzé! Már nekem is támadgat. A multheti Kakucs annyira nem volt sok, hogy elég legyen. Az idő meg nem nekünk dolgozik. Mennék. Messzire.
Szevasztok trogerek!
Dejó! Köszi!
LUD-rendszámú ezüst Ford Fusion mért ma kora délután a VOK-nál kifelé...
Haveromnak van egy. Bár nem Repsol-os hanem sima kék, de eladó.
Telitalálat csak azóta a Mozdonyom felhúzott egy miniszoknyát az első kerekére.
Nekem van egy éppen. Tegnap jártam vele Fehérváron.
középen meg én a Z-vel

motorozhatnékom támadt
Üdv a környékbe van valakinek cbr 125 r repsolja vagy tud valaki olyat akinek van?
Azt hiszem ez a Székesfehérvári csapat, móri motorostalálkozon csináltam azt hiszem F2Tom meg Matska de nem biztos!
Csöröghetsz is, az a biztos. Csak ebédelni megyek ki délben.
Köszönöm!
Te mikor vagy bent? Csörögjek oda előtte?
Szia. Persze, nem probléma. Gurulj be vele valamelyik nap, egy "ránézést" meg tudunk ejteni mindenképp , aztán a Laci mond majd rá valamit a hibától és az előjegyzésektől függően.
Szia Bryan!
A CBR-em szelepvezérlése szerintem kicsit zajos.
Anno a fehérvári Hondában vette a csávó, 2005 év végén.
4000km-es szelephézagolásokat ír a könyv, 12.000 km óta ilyen nem történt. Rá tudtok nézni valamikor, és mennyibe fájna ez nekem?
Köszönöm.
Értesítesz ha megy a dolog?
Hirtelen csak ezt találtam...

"
Fogathajtó versenyt rendeznek Pátkán

Július 30-án rendezik meg Pátkán a Harmadik Fogathajtó versenyt. A rendezvény fő attrakciója maga a verseny lesz, azonban számos olyan programmal készülnek a pátkaiak, amiért érdemes lesz a festői tájra ellátogatni.

A szervezők gondoskodnak arról, hogy mindenki jól érezze magát, lesz néptánc előadás, játszóház, és természetesen verseny, ahol nemcsak izgulhatnak, de rá is csodálkozhatnak a lovas emberek életmódjára. A fogathajtó verseny arra is jó lesz, hogy Pátkát megismerjék azok, akik még soha nem jártak erre. Ezért is döntött úgy a helyi önkormányzat, hogy támogatja a rendezvényt. Jövő hét végén tehát festői környezetben élvezhetik a látogatók fogathajtás minden örömét. És ha az időjárás is kegyes lesz, akár életreszóló élménnyel gazdagodhatnak "
Szia!Bocs,de egyenlőre nem tudok semmit vállalni !
Hali.
Egy közös ismerőstöl kaptam meg az elérhetőségedet.
2003-as R1 re szeretnék egy 30cm-nél nem nagyobb tri-ovál dodot csináltatni.
Mennyiből tudnád legyártani?
BIGA.
Nem crossos, nem is enduros, de Bodajkon vagyok, ami Kútiból 13 km.
Ha van kedved jobb időben gurulhatunk egyet, bár én a CiBeRe miatt aszfaltos vagyok
Lenéztünk haverral, sajna az eső esett végig, de azért zajlottak a dolgok, azt hittem senki nem lesz, de így is sorban állás volt.
Esőben mondjuk elég gáz volt, minden gyorsításnál riszált a segge, de azért élveztem. Az új gsr-t meg a b-kinget akartam volna kipróbálni, de azokra csak délutánra maradt szabad hely, így maradt a gsxr 600. Nagyon komoly gép, 7 ezernél úgy megindult mint a meszes és csak tolt mint a barom, a futóműve is nagyon király, a fék is tuti, jó volt.
Azért száraz úton Majk felé kipróbálnám szívesen
Ha ilyen marad az idő, akkor én is.