Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fater, gyere kakucsra, baszassunk egy jót
Jóóóóvan. Beírtalak a naptáramba. Én is akartam még egy utolsót beszélni Veled, mielőtt rosz döntést hozol.
Apropó naptár. Minden napra felírtalak, mert nem mondtál konkrét időpontot.
Beszédem lenne veled. Pénteken Kakucs? Vagy 7végén valamikor? Feltéve ha szánsz rám pár percet a drága idődből.
Kösz!
remélem hamar végzek, aztán kirohanok legalább egy kicsit
francba, szombaton van. akkor ezt beszoptam
Nem inni, lesz valami felvonulás féle, utána meg megyek fel butáskodni kicsit Majk felé...(mondjuk még messze van a hétvége)
zámoly nekem messze van, onnan nem találok haza négykézláb

szombaton dolgozom, vasárnap meg a gyerek szülinapja, ha inni nem fogok, akkor pénteken beférhet zámoly, de mi van ott?
gyere ki hétvégén Zámolyra!
jójó, dehát ha motorral jössz ...

ha nem érdekel, akkor van 1.5lityis Kelt, meg beherovka szlovákiából, összerakhatunk egy csoportos ivászatot belőle
alkoholmentes sör= guminő
jaaa, akkor nem voltam otthon, ha a kék az út szélén állt.

a határban voltam a huskyval

legközelebb álj meg, vagy csörrenj rám, beszerzek 0.0 Citromos Kaisert azt iszunk egyet
Nem, csak kinnt állt a kocsi, és ráfeküdtem a dudára, amikor mentem el a ház előtt
Nézd meg a Borsó Tibinél a Motorsprintben.Motorsprint
2 körül?

Akkor a Huskyval voltam ugye?
Ma nem, de tegnap még dudáltam is 2 körül...
PapaJohn:

Láthattalak 5körül a nagyszombatin repeszteni mocival a 811 irányába?
Hy! Tudnátok segíteni abban, hogy hol lehet levegőszűrő szivacsot venni Székesfehérváron, amit én tudok méretre vágni?
Ohh köszönöm. Kettőre is
Nagyjából semmit. Ezzel szponzorálom stunt riding jövődet Majd egyszer meghívsz egy sörre.
köszi Jani!

A tegnap kicsit elgörbült, úgyhogy bizonytalan a hosszabb guriga
Augusztus 13-án megrendezésre kerül Kajdacs-Borjád-Úzd-Sárszentlőr​ inc-Felsőrácegres-Pálfa érintésével,egy jótékonysági túra amit 2 részre bontunk országúti és endurókrossz+quad.Részletes infót késöbb tudunk közölni,de az biztos hogy nagyon jól fogja érez...ni magát mindenki.A helyszínen a vendégeket és a résztvevőket várja bűfé,hideg űdítő és sör,tetováló,vattacukros.A túrán résztvevőknek pedig főttétel Pálfán!A rendezvény ideje alatt 2db értékes bukósisakot, 1db nagyméretű túradobozt,1db értékes kovácsoltvas gyertyatartót,1db gyönyörű faliképet árverezünk el jótékony célra névszerint Csavajda Péternek aki Dunaföldvári lakos és motoros balesetet szenvedett!
Hát nekem sajnos ennyi volt a hétvégi motorozásnak te meg vigyázz magadra