Jóóóóvan. Beírtalak a naptáramba. Én is akartam még egy utolsót beszélni Veled, mielőtt rosz döntést hozol.
Apropó naptár. Minden napra felírtalak, mert nem mondtál konkrét időpontot.
Augusztus 13-án megrendezésre kerül Kajdacs-Borjád-Úzd-Sárszentlőr inc-Felsőrácegres-Pálfa érintésével,egy jótékonysági túra amit 2 részre bontunk országúti és endurókrossz+quad.Részletes infót késöbb tudunk közölni,de az biztos hogy nagyon jól fogja érez...ni magát mindenki.A helyszínen a vendégeket és a résztvevőket várja bűfé,hideg űdítő és sör,tetováló,vattacukros.A túrán résztvevőknek pedig főttétel Pálfán!A rendezvény ideje alatt 2db értékes bukósisakot, 1db nagyméretű túradobozt,1db értékes kovácsoltvas gyertyatartót,1db gyönyörű faliképet árverezünk el jótékony célra névszerint Csavajda Péternek aki Dunaföldvári lakos és motoros balesetet szenvedett!
Apropó naptár. Minden napra felírtalak, mert nem mondtál konkrét időpontot.
szombaton dolgozom, vasárnap meg a gyerek szülinapja, ha inni nem fogok, akkor pénteken beférhet zámoly, de mi van ott?
ha nem érdekel, akkor van 1.5lityis Kelt, meg beherovka szlovákiából, összerakhatunk egy csoportos ivászatot belőle
a határban voltam a huskyval
legközelebb álj meg, vagy csörrenj rám, beszerzek 0.0 Citromos Kaisert azt iszunk egyet
Akkor a Huskyval voltam ugye?
Láthattalak 5körül a nagyszombatin repeszteni mocival a 811 irányába?
A tegnap kicsit elgörbült, úgyhogy bizonytalan a hosszabb guriga