Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kapott egy kis anyagot, meg feszítőpatron csere volt. A régi feszítő nagyon a végét járta.
nem lehet telepíteni az alkalmazást,vagy nem létezik vagy....error
Kérem próbálja újra késöbb....
NYÁR NEVŰ ALKALMAZÁS TELEPÍTÉSE.....
██████████░░░░░░░
Jobb reggelt!

NYÁR NEVŰ ALKALMAZÁS TELEPÍTÉSE.....
██████████░░░░░░░
Akkor tedd félre a nyugdíjat, aztán megnézlek Kakucson, hogy reszeled a sátorban...izé...a pályán a csizmádat.

Ha meg fürdeni szeretnél állj ki a teraszra, egy kis vízért nem kell Horvátországig menni.
Mi volt a rendelőlátogatás célja?
Láttalak a téglagyárnál az esőben velem szemben csak ugye Muter fehér Thaliájára nincs kihegyezve a szemed úgyhogy hiába dudáltam meg villogtam.
Holnap tutira esik.
Ebben azért vagyok olyan biztos mert a Kymco darabokban kormánycsapágyügyi szopóka miatt, este megmurdelt az oroszlánfosban vagy az akku vagy valami elektromos egyéb úgyhogy csak az egyetlen bármikor megbízhatóan működő járművemre a Kawára számíthatok. Éspedig tavaly május-júniusban csak Ő volt készleten, végig november végének megfelelő hőfokok és évszázados rekordokat megdöntő csapadék volt két hónapig. Remélem most nem így lesz de ha mégis, én szóltam...
Király! Talán megjön a nyugdíjam is addigra Nem is meséltem, megkoptattam a csizmám élét is !
Valaki Horvátba nem akar fürcsizni menni?
Nem gáz, még fiatal vagy. 16 évesen nekem sem volt még rá jogsim, kicsit drágán mérik. Bár hogy CBR-t tudtál venni, az már nem rossz. Akkor egész jól el vagy eresztve.
Tömören: a legjobb motor a világon. 90-100-al bárhová elvisz, közben 2,2-2,3 litert fogyaszt vegyesben
Meghoztam a motort. Holnap én 13-14h-ra mennék. Csak abban az esetben mennék, ha esély sincs rá, hogy essen, márpedig erre akár 20% esélyt is látok. Ha nem megyek kakucsra, akkor balaton felé mennék egy kört. Lesz valami szétesikszer találkozó Bogláron, vagy Lellén. A másik gond, hogy éjjel melózok, szóval holnap délelőtt 11 felé megébredek, ha összejön, kinézek az ablakon, aztán akkor tudom megmondani hogy mi a téma. Vélemény?
És tudnál róla nekem mesélni?:) mert én is nemrég vettem 1 et de még nem volt lehetőségem kiprobálni mivel gáz de nincs jogsim pedig 6 éve motrozom:P:P
Nem tudnám megszámolni tavaly hányszor áztunk meg, Kakucson mondjuk csak egyszer, de az emlékezetes volt. A H.ring más tészta, oda elindultunk esőben is, a 2 év alatt csak egyszer fáztunk rá, akkor annyira szakadt, hogy nem engedtek fel a pályára.
Aug. 15.-16.-17.-én (ezek közül még nem tudom melyik nap) én is megyek Kakucsra. Spórolj addig, aztán csinálok rólad sztárfotót.
"Pénteken is borongós időre számíthatunk, a középső és a keleti területeken többfelé, nyugaton szórványosan esővel, záporral, zivatarral. Megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik az északnyugati szél. 22 és 30 fok közé kúszhat a hőmérő higanyszála."

Az a kis menet 10 rugóból volt. NEKED magyarázzak? Mindíg nem lehet ennyit kiadni, és annó írta, talán Tom, ha esik, kidobott pénz. Ültünk is 1 kemény órát. Aztánmeg hideg volt minden. Tanultam, belőle. De legalább aruha nem sült rám.
Igen, mindenképp délutánra csak.
és mikorra tervezgettek? 13:00? vagy ilyesmi?
még csak tervezugetünk... idő függő a dolog. ilyen truytiban nem megyek... nem akarok megint talajmintát venni, mint a ringen ...
höjjj
mikor mennétek?
Amúgy lábon szoktam.
Egyelőre sehogy, mert Pillernél van a motorom, és még nem szólt hogy kész van.
No. én reagáltam vazze.
autóval, futón, vagy lábon akarsz menni?
Ezt kérdezgetem mindenkitől egy hete ezen a kurva fórumon, de senki nem reagál.
Holnap valaki Kakucs?
Ittalvos tivornya

Ja a beugro 10 ser vagy 1 lityko palesz!
Kajat allomator kell meg halozsak!