Mi volt a rendelőlátogatás célja?
Láttalak a téglagyárnál az esőben velem szemben csak ugye Muter fehér Thaliájára nincs kihegyezve a szemed úgyhogy hiába dudáltam meg villogtam.
Holnap tutira esik.
Ebben azért vagyok olyan biztos mert a Kymco darabokban kormánycsapágyügyi szopóka miatt, este megmurdelt az oroszlánfosban vagy az akku vagy valami elektromos egyéb úgyhogy csak az egyetlen bármikor megbízhatóan működő járművemre a Kawára számíthatok. Éspedig tavaly május-júniusban csak Ő volt készleten, végig november végének megfelelő hőfokok és évszázados rekordokat megdöntő csapadék volt két hónapig. Remélem most nem így lesz de ha mégis, én szóltam...
Nem gáz, még fiatal vagy. 16 évesen nekem sem volt még rá jogsim, kicsit drágán mérik. Bár hogy CBR-t tudtál venni, az már nem rossz. Akkor egész jól el vagy eresztve.
Tömören: a legjobb motor a világon. 90-100-al bárhová elvisz, közben 2,2-2,3 litert fogyaszt vegyesben
Meghoztam a motort. Holnap én 13-14h-ra mennék. Csak abban az esetben mennék, ha esély sincs rá, hogy essen, márpedig erre akár 20% esélyt is látok. Ha nem megyek kakucsra, akkor balaton felé mennék egy kört. Lesz valami szétesikszer találkozó Bogláron, vagy Lellén. A másik gond, hogy éjjel melózok, szóval holnap délelőtt 11 felé megébredek, ha összejön, kinézek az ablakon, aztán akkor tudom megmondani hogy mi a téma. Vélemény?
És tudnál róla nekem mesélni?:) mert én is nemrég vettem 1 et de még nem volt lehetőségem kiprobálni mivel gáz de nincs jogsim pedig 6 éve motrozom:P:P
Nem tudnám megszámolni tavaly hányszor áztunk meg, Kakucson mondjuk csak egyszer, de az emlékezetes volt. A H.ring más tészta, oda elindultunk esőben is, a 2 év alatt csak egyszer fáztunk rá, akkor annyira szakadt, hogy nem engedtek fel a pályára.
Aug. 15.-16.-17.-én (ezek közül még nem tudom melyik nap) én is megyek Kakucsra. Spórolj addig, aztán csinálok rólad sztárfotót.
"Pénteken is borongós időre számíthatunk, a középső és a keleti területeken többfelé, nyugaton szórványosan esővel, záporral, zivatarral. Megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik az északnyugati szél. 22 és 30 fok közé kúszhat a hőmérő higanyszála."
Az a kis menet 10 rugóból volt. NEKED magyarázzak? Mindíg nem lehet ennyit kiadni, és annó írta, talán Tom, ha esik, kidobott pénz. Ültünk is 1 kemény órát. Aztánmeg hideg volt minden. Tanultam, belőle. De legalább aruha nem sült rám.
Kérem próbálja újra késöbb....
██████████░░░░░░░
NYÁR NEVŰ ALKALMAZÁS TELEPÍTÉSE.....
██████████░░░░░░░
Ha meg fürdeni szeretnél állj ki a teraszra, egy kis vízért nem kell Horvátországig menni.
Láttalak a téglagyárnál az esőben velem szemben csak ugye Muter fehér Thaliájára nincs kihegyezve a szemed úgyhogy hiába dudáltam meg villogtam.
Ebben azért vagyok olyan biztos mert a Kymco darabokban kormánycsapágyügyi szopóka miatt, este megmurdelt az oroszlánfosban vagy az akku vagy valami elektromos egyéb úgyhogy csak az egyetlen bármikor megbízhatóan működő járművemre a Kawára számíthatok. Éspedig tavaly május-júniusban csak Ő volt készleten, végig november végének megfelelő hőfokok és évszázados rekordokat megdöntő csapadék volt két hónapig. Remélem most nem így lesz de ha mégis, én szóltam...
Valaki Horvátba nem akar fürcsizni menni?
Tömören: a legjobb motor a világon. 90-100-al bárhová elvisz, közben 2,2-2,3 litert fogyaszt vegyesben
Aug. 15.-16.-17.-én (ezek közül még nem tudom melyik nap) én is megyek Kakucsra. Spórolj addig, aztán csinálok rólad sztárfotót.
mikor mennétek?
autóval, futón, vagy lábon akarsz menni?
Ja a beugro 10 ser vagy 1 lityko palesz!
Kajat allomator kell meg halozsak!