A délutáni motorozást -bárhogy is szeretném- nem tudom délelőttire változtatni. Ez van.
Én amúgy sem termálozok, az az csajoknak lesz program. (Meg aki szereti.)
Háááááát..... kicsit félve indultam el vele, de aztán nem volt semmi. Normálisan lehetett kezelni a gépet. Mondjuk kanyarokban egy kicsit óvatosabban döntöttem (Nem ment le lábtartóig )
Szia.
Sárvári belépő 2500.-/fő
Pályázás a Pancsi-ringen: 15000.-
Ha nem akarsz pályára menni: ingyenes
Oda-vissza kb 300Km. A program linkje az "Eseménynaptár"-ban
De m ilyen hasznos. Tavasszal raktam fel, azóta jónéhány ottalvós túra cuccát vittem vele, két személyre is, és el lehet férni benne (+ az oldaltáskákban) könnyen. Meg hétköznapokon is jó, mert két sisak + az apróság simán elfér benne.... Múltkor az Auchanból vittem haza benne egy 15 kg-os kutyatápot éppen bele tudtam gyűrni
Jártam arra. Asszem akkor mentem hazafelé.
(Ja, már többen modták, hogy megismertek a magasra helyezett böhömnagy hengertáska miatt Majd jövő szezonra csináltatok alacsonyabb konzolt )
Most Vasárnap a Pannónia-ringre megyünk páran egy délutáni motorozásra. Előtte pedig Sárváron áztatjuk magunkat egy kicsit.
Reggel 8-kor indulunk a Zámolyi úti kútról, Veszprémnél még csatlakoznak hozzánk és onnan már egyenest Sárvár az uticél.
Dolgozol icaka?
minden messze van
Én amúgy sem termálozok, az az csajoknak lesz program. (Meg aki szereti.)
az komoly! volt egykerék hazafelé?
Én nyeregtáskán gondolkodom, ha esetleg úgy adódna, hogy messzebbre megyek. Rövidebb kiruccanáshoz elég a tanktáska is.
Sárvári belépő 2500.-/fő
Pályázás a Pancsi-ringen: 15000.-
Ha nem akarsz pályára menni: ingyenes
Oda-vissza kb 300Km.
A program linkje az "Eseménynaptár"-ban
(Ja, már többen modták, hogy megismertek a magasra helyezett böhömnagy hengertáska miatt Majd jövő szezonra csináltatok alacsonyabb konzolt )
Jó kis gép, gratulálok!
És milyen költségekkel számolsz?
Most Vasárnap a Pannónia-ringre megyünk páran egy délutáni motorozásra. Előtte pedig Sárváron áztatjuk magunkat egy kicsit.
Reggel 8-kor indulunk a Zámolyi úti kútról, Veszprémnél még csatlakoznak hozzánk és onnan már egyenest Sárvár az uticél.
Ha valakinek kedve van, még csatlakozhat.