Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Z., én is elküldtem a számom!
Mr., neked is küldöm, ha megírod hova menjen. Nekem meg ide tudtok írni: z-rex kukac bikerider pont com
Mindkettőtöknek,neked is meg Z-Rex-nek is.Mert akkor mehetnénk fehérvárról mindhárman,vagy Shell-nél találkozzunk?Innentől csak a fodorzolii@citromail.hu-ra írjatok választ mert a sportmotort nem tudom megnyitni a melóhelyemen.
Köszi Zuttony elvtárs.Valóban kellemesek.Jó Kawáskodást holnapra!
Hétvégére egy kis program. Nem motoros, de érdekes lehet.
Zuttony nekem írtad a hozzászólást ?
Hamarosan lesz egy Pirelli Dragon Evo (vagy mi a szösz) 120/65-ös első gumi, középen 1-1,3 a széleken 3 mm mintával.
Tűzoltásnak még jó lehet, akinek kell, viheti...
Ha igen akkor a tel számodat el tudnád küldeni erre a címre (fodorzolii@citromail.hu) hogy megbeszéljük az indulási időt?
Berber én már beszereztem mindet kivéve bal felső sarokban lévő R1-et mert az már van
Persze .
Tevés! 900-as monster az köll. Az már egy kis 6-os. Bezzeg Fazer az nincsen :-(
Hy.Akkor tudunk együtt menni fehérvárról?
Az talán 800-as ami ott van... nemköll
Olcsó monsterek kaphatók a LIDL-ben
Akkor Ott találkozunk.
Sziasztok, itt vagyok, nekem is jó a 15:00 shell kút.
Ja és biztos megismersz majd adat lapon található pofám +meg motor kinézet által de amúgy meg a parkolóba fogok fogunk dekkolni asszonnyal
Oké akkor találkozunk Pénteken a shell kuton 3 kor .
És ahogy írtad Z-ReX-el meg holnap egyeztetük.
Nekem jó,ha Z-Rex-el meg összehozzuk a fehérvári találkát akkor indulhatunk is innen ketten.
Bár most egy kicsit szarakszik az üzemanyag ellátásom
Vagy esetleg más időpont ,találkozasi hely ?
Z-ReX szívesen venném a BPesten át vezető navigálást ,mert én tuti hogy eltévednék .
Z-ReX neked is jó az időpont és az indulás helye ?
Zuttony akkor jó neked 3 óra + shell kút ?
Oké Tomi majd ott találkozunk .
Az mindegy mikor kezdődik, nem utolsó pillanatban szándékozok beesni, meg spanom már fent lesz 3 körül, azt elbohóckodunk, elnézelődünk.
Valami egész értelmes dolgot leltem. www.traffipax-terkep.info