Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello. Milyen állapotú? 530as lánc van a gépen szóval teljes egészében cserélnem kéne... És hány szemes? Előre is köszi.
Van egy ledobott D.I.D 525 V8 típusú láncom a Kawáról, ha kell tiéd.
Passo Stelvio, Dolomitok. Motorozni a legjobb hely a világon, csak kicsit messze van - mi a Passo Pordoi-t és a Passo Falzarego-t jártuk meg párszor.
Rátaláltam az egyik volt motoromra...
Divike
Tudom, párszor cserélt gazdát, szerencsére annyira még nincs leamortizálva (már ami a külsejét illeti).
Már másodszor cserél gazdát csak Szentesen. Nemrég még láttam a hahu-n.
Pályára csak Kawával lehet felmenni, a rendezvényen viszont bármilyen motorral részt lehet venni.
Rátaláltam az egyik volt motoromra...
szuperszitty
akkora mázlim volt, pécsről hazafelé, elfogyott a benya, átfordítottam takarékra az egyik oldalát, 100km múlva meg a másikat is, gondoltam, ha 100km-t kibírt, akkor elmegy még 100-at
hát siófoktól, csak a polgárdi PJ kútig bírta, de oda már csak a lendület vitt be. 25.9 lityi a 26 lityis tankba nem rossz
rendben
szürke is van, de az a sajátom 4 ajtós és az is mk3 KRM-
a kék meg LBJ-
akkor tárgytalan Szürke JSA-rendszámú... néztem is, hogy ki az
mikor?

ma pécsre mentem, 9kor de a tehénkével
a mondeok meg 3-as világoskék kombi
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de ide kizárólag Kawások mehetnek, vagy más halandók (nem Kawások) is tiszteletüket tehetik?
Jó program lehet, láttam valamelyikőtöknél pár képet róla, engem is érdekelne...
oké köszi
Szia. Holnap ránézek, amint lesz egy kis időm.
Estét!
Nem Te integettél egy 2. szériás Mondeóból?
na az szívás
525 kell? Holnap megnézem, előfordulhat hogy még megvan a régi.
Éértem. Én meg most értekezek Totoval lehet megvagyok lőve mert nem 520as a lánc hanem 525. és láncot nem akarom lecserélni cask toldani akarom :S
ha kell viheted, a tenerén volt, csak olcsón vettem szettet más méretű kerekekkel, és nem akartam az új kerékre rátenni a kitudjamennyitfutott láncot.
Szia tudnál segíteni ennek a megszerzésében
http://www.szaszmotorshop.hu/m...
Természetesen.
Az jó, mert meg beszélnénk egy találka helyet és mennék veletek ha nem probléma ? , .