Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is megyek
Még szép!
Valaki innen megy fel ?
http://www.kawasaki.hu/offer.a...
Hi! Fycak!
Egy robogót(JOG) szeretnék telibe fóliáztatni ha lehet.Berber ajánlott téged.Légyszi csörgess meg,ha nem vállalod,akkor is.,hogy tudjak más alternatívát keresni.Köszi!
Fúúha. CBR-re kellene toldásnak. Mert most fogok csináltatni első hátsó lánckereket, és azt 520as lánchoz csinálják.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=openair2
Sziasztok!

Már csak 1-2 motoros hiányzik hogy meglegyen a létszám az augusztus 5.-ei Tesztmotor Tréningre a Kakucsringen. Ha valakinek van kedve egy kis pályázással egybekötött vezetéstechnikai tréninghez, akkor jelentkezzen minél hamarabb! Fehérvárról eddig (tudomásom szerint) már hárman lennénk.

www.tesztmotor.hu/trening
Ugyan nem fest, de jól fóliáz. Refernciája is van. Fyczak itt a fórumon.
Örülnék neki! Kapsz egy tál pörit
Reméljük. Ha jó idő lesz, akkor átgurulok
Hát kijelöltem a járható minőségű utakat, lett kb. 3km is Tehát hosszú vonulás nem lesz, de tavaly is jó buli volt, akkor 40 motor jött össze, idén 100 a cél, remélem összejön.
Hi!
Segítség kellene.Van egy yamaha jog-om,le szeretném festetni.Ajánljatok nekem normális fényezőt,aki már festett motoridomot,és tud rendesen nyers műanyagra is festeni.
Előre is kösz!
csuly milíyen lánc kell?
van egy jó 520-asom o gyürús
fuhh... írj a csuly92 gmail.com-ra te mennyit gondoltál rá.
Mondj valamit!
Mennyiért adnád?
Veszel ki amennyit akarsz, aztán jócaka... én is hasonló okból nem dobtam el...
Nekem csak toldani kellene mert hátra jóval nagyobb lánckerék kerül
A láncról: szakaszosan meg van nyúlva, azért is cseréltem le. Nem túl esztétikusan
Hali.
Nincs valakinek eladó olajnyomás jeladó gombája egy F2-esbe? 94es. Továbbá keresek első lánckereket meg láncot toldásnak.
Zámolyon hova lehet felvonulni?
bocs,nyaraltam,de mától vagyok.

segíthetek?
Sziasztok! Akinek van kedve, szeretettel várjuk 13-án Zámolyon. 13:00-tól ebéd, 14:30 Végh Tomi streetfighter show és utána egy rövid felvonulás. Az étel ingyenes, az ital sajnos nem. (Matska te is gyere a mozdonnyal )
Augusztus 13-án megrendezésre kerül Kajdacs-Borjád-Úzd-Sárszentlőr​ inc-Felsőrácegres-Pálfa érintésével,egy jótékonysági túra amit 2 részre bontunk országúti és endurókrossz+quad.Részletes infót késöbb tudunk közölni,de az biztos hogy nagyon jól fogja érez...ni magát mindenki.A helyszínen a vendégeket és a résztvevőket várja bűfé,hideg űdítő és sör,tetováló,vattacukros.A túrán résztvevőknek pedig főttétel Pálfán!A rendezvény ideje alatt 2db értékes bukósisakot, 1db nagyméretű túradobozt,1db értékes kovácsoltvas gyertyatartót,1db gyönyörű faliképet árverezünk el jótékony célra névszerint Csavajda Péternek aki Dunaföldvári lakos és motoros balesetet szenvedett!
Este olajat cseréltem majd visszaraktam a Devil dobot a gyári Kawa helyett. Gyerekek... Én már kurvára elfelejtettem, hogy milyen bitangul megy ez a motor, össze sem lehet hasonlítani.
Fenyő mester jó munkát végzett, szép öblös mély hangja lett, eltűnt az a zavaró állóhullámos üvöltés. Nem nevezném csendesnek de ugye hónapok óta a gyári dobbal csak a szelet meg a RAM-Air szörcsögését hallgattam úgyhogy lehet, hogy csak elszoktam a jótól.

Na jó étvágyat mindenkinek én is megvacsorázom végre.