A 150-160 még elmenne, de ha nem tudom tartani és esetleg lemaradnék, akkor mennyivel kéne menjek, hogy utolérjelek :-))
Úgyhogy én egyelőre inkább a 130-as csapattal csapatnék, viszont ha már ott leszünk, akkor megkereshetnénk egymást és meghívnék mindenkit egy bemutatkozó sörre. Akarom mondani málnára :-).
Na bocsánat, itt vagyok. Nekem az Öreghegyről mondjuk optimálisabb lenne a Budai úti OMV találkozási pontnak, de nem szeretnék mindjárt az elején variálni, úgyhogy ha shell akkor shell.
Viszont az M0-al kapcsolatban Tomnak 100% igaza van. Még autóval sem érdemes akkorát kerülni, nemhogy motorral.
A városon keresztül szívesen átvezetem a csapatot, 4 évig jártam az M3-ashoz meg haza minden nap...
Meg egyezhetünk abban,hogy lejöttök ti is Shell kútra 3 ra +;- negyed óra aztán a többit meg dumáljunk ? Ez összejöhet,mert gondolom Zuttonynak sincs ellenére meg gondolom Z-ReXnek sem ha jön persze.
Azért megyünk óra szerint 150-60-al, mert az a közigazgatási bírság határa, annyit csal fölfelé az óra is. M0-n meg nem érdemes végigmenni, mert folyton teli van és 80km-t kerülsz. Az egy 100km-es távnál már elég számottevő. Pesten átmenni gyorsabb, forgalom sem akkora mint a 0-son, főleg hogy az összes LKW arra megy, másrészt ha ott valami történik, akkor meg is jöttél.
Köszi Tomi de ugyan ez viszont . Csak azzal a különbséggel,hogy csak kb 130-140 km/h -val /ez mondjuk megbeszélés tárgyát képezi / közlekedve próbáljuk megközelíteni a H.ringet autópályákon keresztül nincs kedvem legalább is nekem BPestet bejárni + lámpázni 40C -ban.
Mi 2 motorral mindenképp elindulunk Fehérvárról. Megmondom őszintén nem nagyon szeretek tömegben motorozni, azért sem rajongok az ötletért, hogy minél többen, egyszerre menjünk. Ha gondolod tarts velünk, lendületesen haladunk, pályán megyünk átlag 150-60-al, Pesten nem szarakodunk, megyünk a kocsik között mindenhol. Ha ez oké, akkor Isten hozott a csapatban...
Sziasztok!
Újrakezdő motorosként most találtam rá erre a fórumra, sikerült regisztrálnom is magam, úgyhogy most tisztelettel köszöntelek Benneteket!
Ha nem veszitek tolakodásnak a jövőben szívesen csatlakoznék egy-egy guruláshoz. Bármikor, bárhová elmegyek, amikor sikerül a papucsomat csizmára cserélni. Már ha értitek mire gondolok ;-))
Pénteken például én is tervezem a Kawa-napot. Ha alakul csapat akkor Veletek mennék.
MrGO! egyedül már biztos nem kell menned.
Itt meg 16:30 írnak kezdésnek...