Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zizi.
((V0+Vt)/2)*T?
9e körül. De a rendes elektromágneses, fémkoronás fényváltós nem az a gagyi amivel tele a zíbéj és egy halogén izzó a refije.
Király.... majd 30 év múlva...
Tutu! Megvan a tuti! V-max! Minden amit egy naked tudhat!
Ácsi! Egy szóval nem mondtam, hogy külföldre mennék. Csak nézelődtem, de sok realitása nincs a dolognak, inkább megpróbálok itthon keresni/találni valamit.
Különben meg teszek rá meddig tart az idény, ha télen találok normális motort akkor télen veszek. Ennyi... Nincs értelme kapkodni, még nem ért el a kapuzárási pánik.
Lesz-Bi? Lapos? Hogyé?
Ha Bi-H4-kell ne nézelődj, jön már a legjobb fajta, jó áron.
Amire Bé-Ó-eS-Cé-Há vagy O-eS-eR-A-eM van írva az hol készült? Ne őrjíts meg, még a dobozuk is ugyanaz. Csak az áruk nem.
Nem hiszem, hogy azonnal külföldre kéne menni. A másik pedig, hogy ha magas a regadó, legyen olcsóbb a motor. Hát legyen sikered! Minél előbb, mer lejár az idény.
El ne felejtsd, hogy Kínai. Az meg ha elromolhat, el is fog.
Már én is nézelődöm.
alakul...
Evidens, hogy jó állapotú motorról beszélünk, ki szeretne trágyadombot venni sok pénzért? A sumákolást hamar ki lehet szűrni néhány váratlan kérdéssel, ill. az eladó hozzáállása is sok mindent elárul. Nálam ez nem volt téma, elmondtam mindent, megköszönték az őszinteséget és elvitték a motorom.
Nézem a külföldieket is (olasz, német, angol), de annyiba mennek kint is mint itthon, vagy drágábban. Ott van akkor még, hogy haza is kell szállítani, regadó, forgalomba helyezés… alsó hangon is 250-300e Ft olyan kategóriájú/évjáratú gépeknél amivel szemezgetek. Attól, hogy külföldi még nem bízom meg az eladóban, nem csak kis hazánkban dívik az átverősdi, a hajam kihullana, hogy megyek 2e km-t egy motorért, ami egy kalap kaki.
A teljesítményével ellennék, a mérete már inkább zavarna. Inkább meghagyom neked!
Persze... miért nem mindjárt V8, 450 köbhüvelyk felett?
Szétkaptam. Csak a(z általam korábban) nem megfelelően rögzített relé mozdult ki a foglalatából úgyhogy kérem szépen világít. Amúgy élettartamban ha csak nem történik valami össze se hasonlítsd az elméletben is csak 1000-2500 órás halogént a 25-30000 órás élettartamú HID-del.
vagy sor6 2000 felett
Tény hogy erősebb fénye van, csak ne menne tönkre n-ezer forint 2 évente. (neked szerencséd volt )
Ráadásul most olvastam, hogy a rendőr hozzád se szólhat miatta!
Kiegészíteném. Jó motort venni. Általában azért adják el (90%) mert valami olyan problémája van ami a tulaj érdekeit megtváltoztatta. Mivel mostanában a pénz igen problémás, a ráunás nem igen jelentős. A kihasználatlanság, magas fenntartás lehetne indok, de ezek nem dominálnak, csak hivatkozásra jók. "..mindenki hazudik.."
Magyarán nézz külföldi gépet, mert honibol kicsi az esélyed egy jót kikapni. Mondjuk így is lejárhatod a lábad...
Ott az a jó kis ZZR1400 nem drágán!
utóbbi látszik a tippedből, de sebaj, ezen még segíthetünk.

jóccakát az aktív fórumozóknak
tippelek, nem ismerjük egymást személyesen

ezt nézed ki belőlem? helyben vagyunk...
na, akkor sor4 1000 felett...
az egyik kókány lom a másikról kiderült, hogy drag motor volt csak visszaépítették a harmadikkal minden stimmelt de az eladó visszalépett... a negyediket pénteken nézem meg... de már kezd elegem lenni