Én is használtam 140/100-ast de annak fénye is gyertyaláng a 6000K 35W-os gázkisüléseshez képest ráadásul a halogén vizes úton olyan mintha nem is világítana... Meg aztán a ZZR elfuserált lámpatükrénél mutatkozik meg a legnagyobb előnye, hogy a fénykéve által megvilágított felületen a fény teljesen homogén, nincsenek benne sötétebb foltok sehol.
A buszomba 11 éves túlfeszített (100/140Wattok) izzókok vanak.
Nem tom mi lesz a kövi 11-ben Tiszta para vagyok A mociba is mán 1 éves az extraszupi túlfeszített bölömbika izzószálas. Még szerencse, hogy könnyen cserélhető..
Ezzel a hírrel most feldobtad az amúgy elcseszett estémet!
Épp most szedtem ropira a gépet mert hazafelé a xenonlámpa úgy döntött, hogy ő többé nem gázkisül. Reméltem, hogy kontakt-liba de sajna vagy a pilács vagy a trafó megfeküdt. Mondjuk lassan 3 éves a cucc, ennyi idő alatt megevett volna a a gép 5-6 izzószálas szutykot.
Fater, holnap ebéd után elgurulok Vértesszőlősre (Gánt, Majk, stb) egy csimmáért. Ha gondolod... szívesen venném, ha csatlakoznál.
Akár többen is mehetnénk, akinek lenne kedve!
hátha valakit érdekel!
Nem tom mi lesz a kövi 11-ben Tiszta para vagyok A mociba is mán 1 éves az extraszupi túlfeszített bölömbika izzószálas. Még szerencse, hogy könnyen cserélhető..
20/257-0947
Épp most szedtem ropira a gépet mert hazafelé a xenonlámpa úgy döntött, hogy ő többé nem gázkisül. Reméltem, hogy kontakt-liba de sajna vagy a pilács vagy a trafó megfeküdt. Mondjuk lassan 3 éves a cucc, ennyi idő alatt megevett volna a a gép 5-6 izzószálas szutykot.
elég átbaszós,nem?
Ha jönni akar valaki 10 kor talizunk az Urhidai körforgónál.
Nem olcsó viszont igen drága. 1x egy évben megéri talán...
Akár többen is mehetnénk, akinek lenne kedve!