Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem gondoltam volna, hogy nehezebb motort venni mint eladni
http://www.erdohati.hu/
hátha valakit érdekel!
Én is használtam 140/100-ast de annak fénye is gyertyaláng a 6000K 35W-os gázkisüléseshez képest ráadásul a halogén vizes úton olyan mintha nem is világítana... Meg aztán a ZZR elfuserált lámpatükrénél mutatkozik meg a legnagyobb előnye, hogy a fénykéve által megvilágított felületen a fény teljesen homogén, nincsenek benne sötétebb foltok sehol.
jó ez a szakasz, én itt már mentem majdnem össze frontálisan autóval (mármint autó volt az ellenfél)
Én viszont asszem de!
A buszomba 11 éves túlfeszített (100/140Wattok) izzókok vanak.
Nem tom mi lesz a kövi 11-ben Tiszta para vagyok A mociba is mán 1 éves az extraszupi túlfeszített bölömbika izzószálas. Még szerencse, hogy könnyen cserélhető..
uhh balcsin leszek sajna. Ez a hét kilőve...
Csütörtök-Péntek szabad leszek, valamelyik nap lemegyek gurulok egyet ott. Ha gondolod mehetünk együtt.
nem nagy lóvé. 1 ilyen mókára nagyon vevő lennék. Szójjék ha mén
Be akartam linkelni a honlapjukat mert azon van eseménynaptár de elérhetetlen valamiért. Telefonálni mindenképpen érdemes.

20/257-0947
Ezzel a hírrel most feldobtad az amúgy elcseszett estémet!
Épp most szedtem ropira a gépet mert hazafelé a xenonlámpa úgy döntött, hogy ő többé nem gázkisül. Reméltem, hogy kontakt-liba de sajna vagy a pilács vagy a trafó megfeküdt. Mondjuk lassan 3 éves a cucc, ennyi idő alatt megevett volna a a gép 5-6 izzószálas szutykot.
Tavalyelőtt tesókám!
Aba és Soponya között
elég átbaszós,nem?
eltűnt a Horizont étterem
Matska!Sikerült a műtét!
Megyünk Füredre Aqaparkba.
Ha jönni akar valaki 10 kor talizunk az Urhidai körforgónál.
Nem olcsó viszont igen drága. 1x egy évben megéri talán...
Indulás előtt érdemes rájuk csörögni, hogy szabad-e a pálya, egyébként bármelyik nap lehet menni (7vége néha gázos a tömeg miatt).
Valaki egy kis kergetőzésre mostanság?
Bármelyik nap lehet menni ebben az időben, vagy vannak zárt napok?
4pénz 13-18h, és csak hétköznap érdemes menni. Dolgozni kell a Mozdonnyal keményen de ott tudsz csak igazán összecsiszolódni vele.
Kb délben végzek és utána indulok. Nem akarok sokáig elmaradni. Hozd a nőt is!
Még nem tudom, de jól hangzik! Mennyire ebéd után? Egyeztetnem kell, ebéd találkám van hugival.
Fater, holnap ebéd után elgurulok Vértesszőlősre (Gánt, Majk, stb) egy csimmáért. Ha gondolod... szívesen venném, ha csatlakoznál.
Akár többen is mehetnénk, akinek lenne kedve!
Ha lesz ilyen, szóljatok légyszíves, mennék egyet a mozdonyal Kakucson. Mennyi szokott lenni egyébként 1 nap, vagy du.?