Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ad végre fizetést a kedves-tetves zRt. vagy hirtelen ingyen adják a benzint és a belépőt akkor hamarosan megyünk Kakucsra. Sajnos per pillanat mindkettőre ugyanakkora az esély azaz semennyi.
M7? Az mi? Az valami hegyi zerge ösvény? Még nem ismerem
Tudod autópályára rá nem mennék. Csupa dilinyós nyomja tövig a gázt, mindenféle tudás nélkül, és csőlátással. Na nekem nem
Nem szeretném eltiportatni magam. Inkább alacsonyabb rendű utak, és én büntetek!
ejjha, gratula, potyognak a babák a fórumra

akkor le is lépek, mert a jóég mentsen meg mégegytől
Pályanap mindig van, csak vegyél mellé matricát, hogy ne büntessenek meg az M7-esen. Nem, nem gondolkodom rajta, de így legalább van esélyed ellenem.
Még soká lesz, de aki gondolja tartson velünk ezen a programon!
Mi családostól megyünk.
Lesz valami pályanap mostanában Nem gondolkozol rajta?
Gratulálok!
tisztelem én a kort, ezért inkább nem is írok semmit...
Tom-
Jól emlékszem hogy te csináltattál vmikor tavaly fékalkatrészeket (valami hidraulikás céggel)?
Tudod valami emlék öreg napjaidra...
Miért ne lenne meg?
Ja… inkább meló 1000-rel…
Gratula Tomi apuka!

Mi is babát várunk!
Az lesz. Attól tartok, hogy majd anyuci bukóját fogja elcsenni mindig... Meg persze a Gixxert. De az még odébb van.
Köszönjük szépen!
Gratulálok! Egészséget, boldogságot!
Nekem 5500 at beszélt az rengeteg!
Gratula

Bukója van már?
Szia,
Nekem Vargesmotor Gábor hozott a huskym-hoz, ha tudod a méretét 2-3000 pénzért hoz.
Szia! Köszönjük szépen! Próbáltalak hívni, csörgetni. Dobtam visszahívós SMS-t is. Anyuci - babuci jól vannak. Amint végre jóvá hagyják a szabi igénylésemet, megyek be hozzájuk.
Akkor most nagyon ki vagy tömve lével! A bukód megvan még?
Anyu (Gabi) jól van? Minden rendben?
Gratula!
Atya isten! Hogy elszaladt az idő! Gratula!
akkor most rajság van