Erről van szó!
Most találtam egy zx636-ot nagyon jó áron, első teló alja sérült. Az csere. Tankja össze vissza horpadt. más minden rendben van vele. Nagyon gondolkodok....
Képzeld el nekem milyen jó! Nem vagyok normális úgyhogy én bárhogy motorozhatok, ugyanolyan szórakoztató. Az a baj, hogy minél kisebb krenájzli kerül a seggem alá annál elvetemültebben megyek. Valamivel még robogón is pótolni kell a lóerők hiányát.
Én simán kiraknám őket - mint a régi szép időkben - kalodába zárva a térre, kiírnám, hogy mi a bűnük és biztosítanék bőven a piacon megmaradt, már nem túl fényes állagú zöldség és gyümölcsféléket a szabad véleménynyilvánításhoz!
Meg aztán a Zindexen írták, hogy ott GYORSULÁSI versenyeket tartanak a motorosok. Elképzeltem ahogy a trükkös balosban emberünk rásimít a nitro gombjára aztán hozhatják le a hegyimentők a várból.
Cseszneken fokozottan ellenőrzik a motorosokat!
Idézet a híradóból: " Hol le,hol meg ugye fölfelé,azokban az olyan kanyarokban. Meg az az izé hang.Még az agyunkat is báncsa " !
Egy értelmes helyi megszólalt
Augusztus 13-án megrendezésre kerül Kajdacs-Borjád-Úzd-Sárszentlőr inc-Felsőrácegres-Pálfa érintésével,egy jótékonysági túra amit 2 részre bontunk országúti és endurókrossz+quad.Részletes infót késöbb tudunk közölni,de az biztos hogy nagyon jól fogja érez...ni magát mindenki.A helyszínen a vendégeket és a résztvevőket várja bűfé,hideg űdítő és sör,tetováló,vattacukros.A túrán résztvevőknek pedig főttétel Pálfán!A rendezvény ideje alatt 2db értékes bukósisakot, 1db nagyméretű túradobozt,1db értékes kovácsoltvas gyertyatartót,1db gyönyörű faliképet árverezünk el jótékony célra névszerint Csavajda Péternek aki Dunaföldvári lakos és motoros balesetet szenvedett!
Most találtam egy zx636-ot nagyon jó áron, első teló alja sérült. Az csere. Tankja össze vissza horpadt. más minden rendben van vele. Nagyon gondolkodok....
aszonta a srác, hogy gondolkodik, aztán hív.
DE még lehet meggondolom magam és megtartom
csak nézegették. Neked tartogattam, de hát normálisan nem akarsz motorozni
Az nem én voltam! Wazzeg ilyen szinű inget nézel ki belőlem?
Jöttek megnézni a motort
Csak nem? Jogsi, lottó5ös?
http://www.m.kepesmotor.hu/hon...
Idézet a híradóból: " Hol le,hol meg ugye fölfelé,azokban az olyan kanyarokban. Meg az az izé hang.Még az agyunkat is báncsa " !
Egy értelmes helyi megszólalt