Vannak ilyen kretének. Ha nem bírják elvinni, akkor alvisznek róla minden mozdíthatót. A mi motorunkat pesten próbálták elkötni. Tárcsafékzáras riaszót elég volt ebben az esetben, hogy otthagyják a nyílt utcán. Rengeteg ember volt... Azóta, ha a nyílt utcán kell magára hagynom a gépem hosszabb időre, azonnal rárakom a vinnyogót. Legalább meghallom, ha babrálják. Remélem... Nem tudom miért poén egyeseknek.
Multkor ugyanott a kis plüss békámat hekkelték le az idomkitámasztóról...az előző békámat meg a lecsófőzőre menet a skálaparkolóból lopták le. Ki az a veréb aki ilyen 200ft-os játékra szorul. Akinek meg ez poén, annak meg a büdös kurva életben ne legyen ennél nagyobb öröme, kívánom neki.
Mostanában sok ork bóklászik. Itt a jóidő, előjöttek. Környékünkön is előszeretettel kötnek bele még az élő fába is. Szerencse, hogy nem lett nagyobb baja a gépezetnek. Tegyél a motorba riasztót. Akkor majd vinnyog, ha megborítják, jó eséllyel elkapod azt a kretént aki tette.
Kalászszerű valami, ami egy bizonyos gyomnövény magját hordozza. Előszeretettel megy be az állatok szőrébe, bőre alá. Tud elég komoly bajokat is okozni.ilyen
Ja, vigyázzatok ti is a toklászokkal ha olyan helyen sétáltok ahol nagy a dzsindzsa, mi az állatorvosnál kötöttünk ki mert egészen a dobhártyáig vándorolt, ráadásul csak altatásban tudták kiszedni.
Túl vagyok a szervízen, kivettem a gyertyákat, gyanúm beigazolódott, a 3-as henger kb fél deci benzint köpött az arcomba indítózás után. Piller Janit is megkérdeztem, mondta hogy nem valószínű hogy az olajba lefolyott volna benzin, az olajszint sem emelkedett abszolút. összeraktam, pöcröff indult elsőre...
Biztos lehetsz benne hogy egy olyan embert kell keresni aki abban a lépcsőházban lakik! Akinek szúrta a szemét hogy ott áll!
Nagyon jól tetted hogy nem akartad mindenáron elindítani!
Remélem meglesz az elkövető!
Nekem a családi ház (nagyszombati utca) előtt 1m re a kerítéstől, lopták le a rendszámomat.
Amúgy sajna sok lehetőség nincs, panelházak előtt máshogy parkolni, mert vagy csak a lépcsőház irányából közelíthető meg a biciklitároló, ahová esélytelen beférni a motorral, vagy egy garázsszerű képződmény, ami meg az utcáról nyílik, de teli van bringával meg romettel, és a nagyobb motorokat nem engedik be, vagy ha mégis, nem életbiztosítás, mert simán nekitámasztják a bringát is akár....
El kell mesélnem hogy jártam. Tegnap este motorral mentem át barátnőmhöz, éjjel ott állt a motor a panel bejárata előtt egy fedett beugróban, az ajtó mellett. Reggel fél 6kor viszem le a kutyát sétálni, hát azt látom, hogy motor a földön fekszik. Hirtelen az agyérgörcs kerülgetett, felállítottam, sok baja nem volt szerencsére. Valaki fogta, felrúgta a sztendert és lefektette, de nem durván. Igazából a váltókar minimálisan beljebb görbült, mondjuk eddig is kicsit görbe volt. Nem is ez a legnagyobb gond, hanem hogy feküdt a motor, nem tudom hány órát, nem tudtam elindítani. Önindító nem forgott, egyből tudtam hogy kár erőltetni, mert megszívom. Úgy toltam haza kb 2km-t, fel a géza úton, hát megváltás volt a vállamnak. Itthon kivettem a gyertyákat és a 3-as henger kb fél deci benzint köpött. Ezért nem szabad ilyenkor erőltetni, meg tologatni, mert a hajtókar bánja. Most már csak azt remélem, hogy az olajba nem folyott le a benzin. Az olajkémlelő ablakon keresztül néztem, nincs feljebb a szint, de nem vagyok nyugodt! Aki felborította, az meg remélem prosztatarákban fog megdögleni. De ha előbb találom meg én, akkor szarul jár. Mindenesetre ha ma éjjel nem megyek dolgozni, visszaállítom a gépet ugyanoda és egész éjjel lesben fogok állni, aki hozzányúl annak leszaggatom a kezeit...písz!
szokásos... lassan elkopik a jónép...
Adatlapomra feltettem pár simsonhoz való cuccot. Nem tudsz rá valakit? Nekem csak útban van...
csak a Tomit figyelmeztettem, mert nekik is hasonló aprólékuk van mint az én vérebem
állatorvosnál, nem orvosnál, basszus elfelejtettem olvasni.
degáááz
Nagyon jól tetted hogy nem akartad mindenáron elindítani!
Remélem meglesz az elkövető!
Amúgy sajna sok lehetőség nincs, panelházak előtt máshogy parkolni, mert vagy csak a lépcsőház irányából közelíthető meg a biciklitároló, ahová esélytelen beférni a motorral, vagy egy garázsszerű képződmény, ami meg az utcáról nyílik, de teli van bringával meg romettel, és a nagyobb motorokat nem engedik be, vagy ha mégis, nem életbiztosítás, mert simán nekitámasztják a bringát is akár....
Fekete Sas Party holnaptól!