Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tank belső festése mivel történjen!?Más minden adott bár épp a Ricsi kever a gépemmel!
Köszönöm, úgy legyen Tarka bari!
már ettem egy sört
Agárdi locsipocsi? Most?
Köszi, megnézem majd! Zavar..
gratulálok, meg az új gazdájának is.
előre egy szebb világ felé...
Hálóóó

Hooker papa új tetoválása...
Ilyen volt, ilyen lett...
Még egy alkalom vissza van, és akkor finomítunk rajta, meg befejezzük a hátteret!
Sok.... mit is? Szóval azt. Egészséget! Megvan!
Megvagyunk köszi. Bármikor jöhet a baba már. Most már nagyjából minden meg is van. Még a szomszédtól kell megvennünk a babakocsit, meg egy babahordozót, aztán csak a fogyó eszközöket, kellékeket kell megvenni minden hónapban. Tegnap voltunk szülőszoba látogatáson. A kis pocaklakó nagyon jól elvan egyébként. Szereti a motorhangokat.
Engem érdekel, csak hétvégén nem leszek itthon.
Amennyire én tudom 1500,- a belépő (Fegyver+felszerelés) és 10 Ft/db a lőszer korlátozásról nem tudok.
Anyagiak?
Hozzávalók:
Rozsdás tank(nem árt, ha belülről)
Két marék hatosanya, esetleg gyöngykavics.
Betonkeverő.

A szobahőmérsékletre melegített rozsdás tankba beleöntjük a 2-3 maréknyi hatosanyát(ha nincs, akkor gyöngykaviccsal pótolhatjuk), majd a kész csörgőt egy működő betonkeverő dobjába rögzítjük. Közepes fordulaton 1-2 óráig forgatjuk, majd kiszerelés, valamint a dörzsanyag eltávolítása után forró vízzel, trisóval átmossuk. A tank belső festése, száradása után garázshőmérsékleten tálaljuk motorunkon.

Akar valaki Paintballozni péntek du.? VOK-nál van egy új pálya, a focipálya volt öltöző épülete. Egyenlőre nem drágák. Jobb ötlet?
Köszönet a segítségekért!
Szép napot mindenkinek!
Csak nem volt mit karattyolnom. Jól vagytok? Én édegélek.
Mi újság veled Berber? Nagyon el vagy tűnve mostanság. Minden rendben van feléd?
vagy 2 marék 6-os anya
A volt Race kafé környékén egy karosszériás is csinálta nekem.
Kb. itt.
Evipas, R055 csavaranya halmok, szamba. Ha sokáig rázod, napokig, akár olyan is lehet mint ami tiszta.
Aztán: tankfestés bellülről. Én ezt használtam.
triso + murva csodakra kepes
átküldtem az elérhetőséget
sziasztok! Kérdésem lenne! A tankból a rozsdát ki hogyan távolítja el! Berozsdáltam rendesen! de marha drága kemikáliákra most nem telik!
Sziasztok!
Tutu, ird meg a tankjavítód elérhetőségét léccilécci!
Egy barátom sikeresen eltalált egy autót, és szükség lenne egy Bulldog tank helyrehozására...
De, ha valakinek lenne más ötlete ezügyben, azt is köszönettel fogadom!
Hála és köszönet a segítségekért!
Szép estét mindenkinek!
mesélj, mi a gáz?