Itthon is beesik néha egy-egy jó vétel, ha pénz van, akkor érdemes kivárni. Én félnék több száz km-t autókázni a bizonytalanért, mert lehet, hogy képen szép meg jó, de érhetnek kellemetlen meglepetések is.
Full királyság lenne, ha ember elvinné a Pegát. Az a sejtésem, hogy 2 napot nem lesz meg az a FZ6. Aztán meg kérdés, hogy Rachelnek hogy jönne be... bár ha a cbf 600 jó volt, ez király lenne.
Amúgy a Z1000 full korrekt árban van, csak megfizethetetlen! Még a Mastercardom is kevés!
Akitől vettem a mostani motoromat, ő abból él, hogy az olaszoktól hoz be motorokat. Szerinte egyszerre több motort kell megvenni a kereskedőtől, akkor lehet jól kijönni a dologból. Ezek a motorok általában beszámított gépek... De addig még össze kell törni a malacperselyt párszor
Ahhoz pénz is kell(ene). Pont pár hete nézegettem német és olasz használt motor oldalakat. A németeknél drágábban mennek mint itthon, az olaszoknál sem találtam hirtelenjében kihagyhatatlan vételt. Nézelődj pl. itt
Én is azt mondtam korábban, hogy utcára felesleges nagyobb gép, aztán jött a Z... és a jóhoz könnyű hozzászokni. Én a nyomatékát imádom, ahogy dübörögve megindul...
Dehogy, szerintem hamar kétszer annyi lenne a hátsó kerékben, mint az elsőben. - meg aztán tudom, hogy te érzéssel kezelted így ha Z1000 akkor ennél jobbat nem találok. Meg aztán ismerem is már az utolsó csavarig. Amúgy komolyan elgondolkodtam a dolgon de az enyémre sem tolonganak, alig van napi két telefon. (csak egyik sem csörög ) Egy jó kis 12-es lenne az igazi de arra nem igazán akart rábeszélni a Jani.
Én tényleg 100%-ig elégedett vagyok a motorommal de ha valaki megadja érte ami jár akkor viheti. Ráadásul szomorú lennék, ha az a frankó Z1000 elkerülne a környékről... Igen jó kis bringa és bitangul megy. Ráadásul nem nagyon mutatsz más motort manapság ami keréken mérve hozza a katalógusadatot és nem csak elméletben főtengelyen!
Én a kiemelt hirdetésket automatikusan átpörgetem. Annyira nem sürgős eladni. 2 hét alatt 2 érdeklődő volt rá, az egyik SV650-et ajánlott érte cserébe.
Amúgy a Z1000 full korrekt árban van, csak megfizethetetlen! Még a Mastercardom is kevés!
Vegyél valahol két pár ilyet dugót meg aljzatot! Jó a legvékonyabb (1,5mm²)
Azt hiszem a hivatalos megnevezése "Szigetelt hengeres csatlakozó aljzat és dugó"
Mit szeretnél a Duki helyett?
...ha a széles kormány elfér a garázsban a kocsi mellett.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zzr_1100_d-48614
45