Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor a veszprémiek képviseletében én is szavaztam...(elvileg, ktsög facebook... )
Gyanítom, hogy sokáig nem lesz meg, ha motorikusan tényleg jó. Ezek szerint van érdeklődő a Pegasora?
Ez is igaz, persze...
Itthon is beesik néha egy-egy jó vétel, ha pénz van, akkor érdemes kivárni. Én félnék több száz km-t autókázni a bizonytalanért, mert lehet, hogy képen szép meg jó, de érhetnek kellemetlen meglepetések is.
Köszi!
Full királyság lenne, ha ember elvinné a Pegát. Az a sejtésem, hogy 2 napot nem lesz meg az a FZ6. Aztán meg kérdés, hogy Rachelnek hogy jönne be... bár ha a cbf 600 jó volt, ez király lenne.

Amúgy a Z1000 full korrekt árban van, csak megfizethetetlen! Még a Mastercardom is kevés!
EC bázisban az ALBA-Ház aljában biztos van.
Akitől vettem a mostani motoromat, ő abból él, hogy az olaszoktól hoz be motorokat. Szerinte egyszerre több motort kell megvenni a kereskedőtől, akkor lehet jól kijönni a dologból. Ezek a motorok általában beszámított gépek... De addig még össze kell törni a malacperselyt párszor
Tényleg!

Vegyél valahol két pár ilyet dugót meg aljzatot! Jó a legvékonyabb (1,5mm²)

Azt hiszem a hivatalos megnevezése "Szigetelt hengeres csatlakozó aljzat és dugó"
Tud meglepetést okozni az tény.
Ahhoz pénz is kell(ene). Pont pár hete nézegettem német és olasz használt motor oldalakat. A németeknél drágábban mennek mint itthon, az olaszoknál sem találtam hirtelenjében kihagyhatatlan vételt. Nézelődj pl. itt
Ha nem lenne üléspúp már elvesztél volna róla!
Én is azt mondtam korábban, hogy utcára felesleges nagyobb gép, aztán jött a Z... és a jóhoz könnyű hozzászokni. Én a nyomatékát imádom, ahogy dübörögve megindul...
És ha tavasszal körbenéznénk külföldön motorügyben? Többet olcsóbban jelszóval...
Dehogy, szerintem hamar kétszer annyi lenne a hátsó kerékben, mint az elsőben. - meg aztán tudom, hogy te érzéssel kezelted így ha Z1000 akkor ennél jobbat nem találok. Meg aztán ismerem is már az utolsó csavarig. Amúgy komolyan elgondolkodtam a dolgon de az enyémre sem tolonganak, alig van napi két telefon. (csak egyik sem csörög ) Egy jó kis 12-es lenne az igazi de arra nem igazán akart rábeszélni a Jani.
Általában egyedül motorozom, motorerőben feleslegesnek tartom a 120+ Le-t utcára. És kimondottam szeretem, ha "él" a motor. A Ducati ilyen
Akkor maradsz a Ducatinál.
Soványka lenne neked a ZZR után. Bár tény, hogy örülnék ha jó kezekbe kerülne.
Vagy S4-es Monstert, vagy 748-at, esetleg 749-et...
Én tényleg 100%-ig elégedett vagyok a motorommal de ha valaki megadja érte ami jár akkor viheti. Ráadásul szomorú lennék, ha az a frankó Z1000 elkerülne a környékről... Igen jó kis bringa és bitangul megy. Ráadásul nem nagyon mutatsz más motort manapság ami keréken mérve hozza a katalógusadatot és nem csak elméletben főtengelyen!
Én a kiemelt hirdetésket automatikusan átpörgetem. Annyira nem sürgős eladni. 2 hét alatt 2 érdeklődő volt rá, az egyik SV650-et ajánlott érte cserébe.

Mit szeretnél a Duki helyett?
És még én vagyok a kufár
Elviheti ezt is, akkor én meg elviszem a Zét!
...ha a széles kormány elfér a garázsban a kocsi mellett.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zzr_1100_d-48614
45
Egyébként, ha gyorsan akarod eladni, akkor érdemes kiemeléssel hirdetni. Meghozza az árát
Jövőre nekem is csere lesz, ha minden jól megy. Bár más okokból