Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy a teknokol vs hurkapalcika
Szerintem biztos nem. A legkompatibilisebb megoldás az a flex, hegesztő kömbó.
sziasztok

Nem tudja valaki, hogy a Suzuki GS 500-ra való hátsó doboztartó jó lehet-e a 250-es Banditra is?
Vagy tudtok ajánlani valamit ami kompatibilis a kisbandittal?

köszi, üdv
M.
Oké köszi megkaptam a telszámot! Negyed óra várakozás után már gondoltam, hogy nem jössz . Még a leányt is átküldtem a mekibe, én meg ott álltam a körforgalom közepén a sok barom el sem tudta képzelni, hogy mit csinálhatok ott! Meguntam és elindultunk asszonypajtással de csak Környéig, a tóig mentünk.
Szép estét mindenkinek
Köszi
Pont ilyen számlap van a régi órámon, mint a mi a képen van, de ahogy látom nem veszélytelen a mutatvány
Szeva!

Kőszárhegy, Csillagvölgy. Vagy Sóskút.
Írtam Janikám a címedre. Sajnos közbejött más program...

pb
Szia!

Köszi a linket!

Megdöglött és a másik km órán amit vettem, nem tetszik a számlap. Ezért akarom kicserélni.
Sziasztok!

Székesfehérvár, Velencei tó környékén merre van krossz pálya? Tudnátok ebben segíteni?
Köszi: Zoli
Ja itt a mail címem: bor_nagykukaccitromailponthu és lehet hogy megyünk veled Tatára
hát a család mindig fontosabb ez tény de remélem hamarosan eltudunk menni valahová
elkevertem a számod elküldöd vagy megcsörgetnél
Így:
link

De már csak kíváncsiságból is: Miért akarod szétszedni?
Amit mára terveztem, az meg van 2 óra alatt... Kakucs picit több... nincs most időm többre
Hy.Zsír kutya lenne az útvonal,de sajnos más projekt van,arra kell a lé
Nemhogy inkább kakucsra jönnél holnap
Este elugrom Tatára. Ha valaki akar csatlakozni, akkor 18:30-kor a Metro melletti körforgalom
akkójóvanakkó'
Úgy néz ki, mindenképp megyünk holnap.
Sziasztok.
A Gáz utcai garázssoron nincs valakinek egy fél garázsnyi helye kiadó? Akár be is társulnék valaki mellé, ha lehetne.
Üdv
Jóreggelt!
Tom, jövő csüt. vagy péntek nem jó?
Akkor elmennék veled, megkóstolnám a Kakucsot, de egyedül nem akarok kimenni...
Szép napot mindenkinek!