Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Továbbra sem javaslom, hogy az elektromos rendszert érintő bármely revízió után megpróbáljanak indítózni. Az önindító 800W-ja úgy görbíti a hajtókart mintha egy darab drót lenne az. Gyanús hogy pont az esés után nem akar tekerni az indító. Nekem is volt ilyen az F2-esemen, nekem elég volt feldönteni álló helyzetben, máris ez az eset állt fent. Egyik barátom is járt így, esés után önindító nullát forgott, egyből tudtuk, hogy ne erőltessük. Volt aki nyomkodta a start gombot, hátha megjavul magától Drága vége lett... Mellesleg az F3-asban semmiféle borulásérzékelő meg egyéb ilyen ketyere nincs.
Jóvan. én is írok.
1. Ha behúz a mágnes, de meg se moccan, nyekken, akkor nézzétek meg a fő vastag pirosat, hogy elindul e, és megérkezik e az áram. Aztán a behúzórelé állapotát is, és az érintkezőkre rámérni.
2. Ha nyekken nézzétek meg másik feltöltött akksival is, de azt is előtte, hogy kézzel át tudjátok e forgatni a blokkot.
3. Az összes tiltáskapcsolót, az oldaltámasz, kuplungkar, nulla, bár ha behúz a relé akkor a tiltás jó.

szvsz
Mikor kerültél gipszbe? És miért? Valamire nem figyeltem?
!
Ha ott jársz, kérdezd már meg kérlek, hogy a Gixxer-em plexijét is meg tudja-e polírozni... Nagyon összekarcolódott sajnos.
Jujjj basszus! Mi történt veled?! Jobbulást! Majd valamikor felhívlak hátsó fékbetét ügyben, csak ki se látok most a fejemből. Babárakészülés és a szokásos dolgok.
ÖÖÖ!Izé!Nem akarok beleszólni Fox-Macsek mert kedvellek benneteket.De inkább rúgjatok be rendesen-(persze engem sem kihagyni)-mint ez. Én nem kritizálni akarok csak picit elkedvetlenített.Továbbra is ha kell adom még a véremet is ABRH+.Maradok motoros tisztelettel:Hooker
Veres József a polírozó úr neve, száma pedig: 20/5727699
Az Erzsébet utcában van de ha kell megszerzem a telefonszámát is csak odaveszett az elhalálozó telefonommal.
Ha valaki felhív, vagy eljön hozzám és segítségem kéri, SOHA nem utasítom vissza. Lacit is hívják kérdésekkel, ő is segít (neki sem emelt díjas a száma), ha van ideje telefonálni. Valamit nagyon elnéztél: csak IDE, a fórumba nem szívesen irogatok már! Főként e megnyilvánulásaid miatt, mint amire ezt válaszolom most. Diplomatikus köntösbe csomagolt sértés, de rendben, nem haragszom még nagyon. 1-1, ok!
1. Szerintem tiszteld meg embertársadat annyival - még ha problémája is van - , hogy nem nézed tehetetlennek aki nem tud felkeresni egyedül egy márkaszervizt.
2. A ködösítésed és utalásod, hogy oda vigye nem segítség hanem reklámszagú. Az elhangzott másik két nem tudományos tipp inkább minősül segítségnek.
...
5. Nem is volt ilyen ambícióm, amit gondolok leírok vagy megmondom, nincs törvénybe foglalva, hogy barátkozni kell velem. Nem baszogatás volt csak szimpla ténymegállapítás.
+1. Amióta náluk dolgozol folyamatosan ez folyik belőled a fórumon, ebből több csendben maradónak is elege van. Ismerjük a Gyurit, Attilát, Lacit és semmi problémánk velük, ha kell valami tőlük megtaláljuk őket.
De valakinek azt mondani, hogy nem segítek mert... vidd/hozd szervizbe az több, mint bunkóság.

És továbbra sem fújok vagy haragszom rád - akkor valamit nagyon félreértettél - csak leírtam a véleményemet amit mellre szívtál.

Más: mifelénk barátok között és itt a fórumon is már sok-sok éve amióta ide írogatunk nem divat mellébeszélni. Nem mondjuk senkinek mosolyogva, hogy jó az illata amikor árad belőle a szarszag. Ha meg valamihez hülye vagyok akkor megmondom, hogy bocs, nem értek hozzá de véletlenül sem azt, hogy tudom de nem mondom meg.

Písz!
Moha

Küldtem mailt!
Szeva.

Mi történt veled? Remélem semmi komoly. Gyógyulást.

Sajnos tudom kinek a motorja nem indul.
1. Szerintem ha oda tudná vinni bárhova is, akkor sem itt kérdezné.
2. Mivel személyesen engem kérdezett, válaszoltam neki.
3. A privát telefonszámomon bárki elérhet, a barátaim és a fele/barátaim is, nyilvános a profil oldalamon, nem emelt díjas!
4. Attól, hogy hol dolgozom pár hete, még nem vagyok Honda-guru és a távgyógyítás igen bonyolult és időigényes. Mellesleg vannak nálam sokkal de sokkal komolyabb "szaktekintélyek" is, főleg itt az Interneten. ;-) Én szeretek néha beleolvasgatni beírásaikba és nem belefolyni.
5. Pont pl. a te stílusoddal nem tudok kibékülni, csak egyszerűen nem vagyunk egy hullámhosszon veled. Engem derogál az, hogy nem bírod megállni, hogy be ne szólj valakinek valami apróságot is. Inkább távolról tisztellek téged (és tudásod, mert látszik, hogy ügyes krapek vagy), mint sem közelről cseszegessük egymást.
Nem ismerjük még egymást, csak találkoztunk már!

Köszönöm jókívánságod, úgy legyen, de csak most kezdődött a "6 hét", a java még hátra van! Részleges külső-bokaszalag szakadás, motoros bale.
Ja, a legjobb benne, hogy az MD80-nal ellentétben bedugott táppal is tud felvenni.
Szerintem ha a M.......erben vagy egyéb márkaszervizben szeretne vagyonokat otthagyni akkor nem itt kérdezte volna hanem odaviszi, megcsinálják, kifizeti.

Mihamarabbi gipsztelenséget! Mit alkottál?
Valaki nem vágyik új fajta mini kamerára? Nyakamon maradt, olcsón megszámítom. Ebay-en 20 Font körül megy postával, tőlem 4500Ft-ért vihető. Új, díszdobozos.

Termékleírás a száraz adatok kedvelőinek:
* Virtually undetectable camcorder
* Great for candid photos and video
* Takes still photos at 2048 x 1536
* Records video at 1280x 960 (30 FPS)
* Small enough to keep on you at all times
* Can use as a webcam for your PC or laptop
* Can use as a USB storage device for file transferring

Manufacturer Specifications

* Product Description: Miniature High Resolution DV Camcorder
* Video Format: AVI (M-JPEG)
* Time/Date Stamp: Yes ON/OFF
* Frames Per Second: 30 FPS
* Minimum Illumination: 1 lux
* Image Sensor: 5MP Color CMOS
* Video Resolution: 1280 x 960
* Photo Resolution: 2048 x 1536
* USB: 2.0 with backward 1.1 support
* Recording Time: About 1 hours per charge
* Charging Time: About 3 hours to fully charge
* Power: Rechargeable internal Li-ion battery
* Video File Size: About 3 GB per 60 minutes
* Memory Format: 2GB micro TF card
* Maximum Possible Memory: 8GB (supports micro SDHC)
* OS Compatibility: Windows 2000 / XP / Vista 32 / Windows7 (32 bit only)
* Buttons/Slots/Connectivity
- Microphone
- Hanging slot
- Mini USB port
- Power ON/OFF
- LED indicator x1
- Mode select button
- Record/Stop button
- Micro SD Card slot
* User Modes
- Video
- Audio
- Photo
* Dimensions: 44mm x 28mm x 12mm
Sziasztok!

ha jól emléxem említett valaki régen egy bácsit aki plexi polírozásasal foglalkozik. Kapott az élettől a bukóm plexije a nagy utazáson, mielőtt vennék 1 újat, elvinném hozzá, hátha...

egy címet tudtok mondani?
Szia.
Igen, van pár ötletem-gondolatom-megoldásom persze, de elnézésedet kérem érte, úgy döntöttem itt soha többet nem fogom megosztani őket.
Ahogy páran már megírták ötleteiket, próbáld végig azokat. Ha nem műxik, vagy keress meg minket, természetesen segíteni fogunk!
Most épp gipszben fekszem itthon, nem dolgozom, de telefonálni tudok.
Vagy ha van bent borulásérzékelő akkor az is úgy maradhatott.
Nekem van! Ne erőltessétek az indítót, mert valószínű felcsorgott fekvő állapotban az olaj az égéstérbe. Önindító azért nem teker, mert a folyadékot nem tudja összenyomni, előbb görbül el a hajtókar... gyertyát tekerjétek ki, úgy indítózzatok, csak ne hajolj fölé, mert 5m magasba fogja lökni a folyadékot. Én azért megnézném, feljön e mind a négy dugattyú felső holtpontig...
Zolikám,minden oké volt szombaton?
Na megint nem lesz 6L alatt a fogyasztás :D
Szia Peppe!

Vannak tetkokban valami referencia munkáid, esetleg egyedi ötlet alapján is dolgozol?

Üdv
Moha
Hali Bryan!
Van egy Honda CBR600F3, ami nem akar indulni. Kis sebességgel elcsúsztak vele a bal oldalára egy pocsolyán. Indítózásra csak a relé kattan egy hangosat, de nem teker az önindító. Van valami ötleted, mit kezdjünk vele?
Köszi