Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi .
hívhatsz
Most hívhatlak ?
Tudok, adatlapon keress meg. Van egy barátom.
Hali srácok tud esetleg vaki Fehérváron festőt aki szépen és megbízhatóan dolgozik ? Fontos lenne nagyon !
Köszönöm a segítséget .
Fel tudnál jönni msn-re nem kell meg ijedni az asszony email címétől
Na már azt hittem hogy alszol.
Nagyon várom a többi képet is
Videó fent lesz?
Szia kedves kollégám én csak ennyi képet teszek közzé a többit kapod e-mail-ben a videjó kibebaszott nagy lett kérem szépen
Urak! A Gárdonyban, az alsó úton egy bokor mögül trafizik egy sünlány, nehezen lehet észrevenni. A trafi Velence felé néz. Óvatosan!
Halló barátom.Hol vannak a képek meg a videó
Szevasz Berber!
Sajnos sokadszorra sem tudtalak elérni,sajnálom hogy nem jöttél.Örültem volna ha jelzed,mert akkor nem vettem volna meg a belépőket neked meg a kislegénynek.Kellemes napot,széles utat kívánok.
Tudsz valami elérhetőséget hozzá?
Szeva Fenyőúr.

A klubtársaimnak marhára tetszik a munkád, 2-3 jelezték, hogy érdekelné őket is. Mit mondjak nekik időben?
Szeva. Nem gumis műhely,de tud gumizni IS .És van nála sztem még gumi is. Nász Balázs Kőszárhegy.
Kukacos javítás csak alkalmilag jó, és erősen csökkentett "mankó" sebessgégre.

Nekem van olcsón 120/?-17-es gumim ha jó rá. Annyi mint egy javítás lenne
16K az igen szép. Nálam jó ha elmegy 6k-t a szett.
Látom árulod a nagyot.
Csere tényleg csak túraendurora érdekel?
Lenne itthon 2001-es CR 125-ös, meg 50-es túraenduro, 50-es RedRose 98-as, rendszámos NSR 125 (2db), meg ilyenek.
Ha ilyen pályázós a téma, akkor az alkalmat megragadva tisztelettel elhívlak titeket a 18-án lévő CBR kupa napra a Pannónia Ringen. ;-) Részletek a road and ride honlapján!
Vannak javítható és nem javítható gumik és defektek.
A gumis megnézi, és megmondja. Én az NSR-t javíttattam, igaz hátsókerék, de olyan szerelőhöz vittem, akiről tudom hogy nagy motoros.
Megnézte.
A motorgumik nagy része nem javítható, ugyanis túl vékony az abroncsfaluk hozzá. Az enyémnek pont spéci vastag volt, megcsinálta, azóta tökéletes.
Elsőt azért én sem mernék...
Remélem ezt az első gumi javítást csak viccnek szántad?

Ez az öngyilkosság egyik formája,gyorsan verd ki a fejedből,de egy magára valamit is adó gumis azonnal elhajt ezzel a defekttel!
Vagy esetleg valaki ki tudna segíteni egy kukacos javítással?
Sziasztok!
Tud valaki vasárnap is nyitvatartó gumist, aki megjavítja az első kerekemet. Lett egy kis defektem.
ott leszünk
Zsír.Akkor délben a garázsnál várlak benneteket
De jó ám