Tegnap valaki jött a Pánczél Nándihoz egy (talán ezres) stunt-CBR-el a Maroshegyről. Fehér CiBeRe, piros dekorokkal. Elég komolyan felkészített motor volt. Ha valaki magára ismer, plz jelezze.
Kész a rajz, de nem tudom elküldeni, mert beadta az unalmast a scanner... a szalonban meg tudod nézni valamikor, ha gondolod. Holnap is bent leszek, de elötte csörögj kérlek, hogy biztos ami ziher.
Nem mentem aztán. Néztem az időjárás jelentést, és inkább mentem egy nagyobbat a Pilisben és a Dunakanyarban a héten. Gyönyörű, csak ne lennének ekkora kátyúnak csúfolt emésztőgödrök.
1 Komoly volt, de neki alulról érintette a pénztárcáját, jobbat vett. A többi mafla meg rugósbicskáért, papírtalan motorért, és egyéb kacatokért cserélte volna. Nincstelen suhancok buknak rá.
Akit érdekel egy L es mérető fél éves bukó cserélendő plexivel, 10e az ára. a plexi 5e körül van rá.
VOK-nál a Berényi úton szürke Poloban fotósorozat készül. Az objektív a Fiskális út felé figyel. Kéretik vigyázni!
Jani!
Mikor?
Kész a rajz, de nem tudom elküldeni, mert beadta az unalmast a scanner... a szalonban meg tudod nézni valamikor, ha gondolod. Holnap is bent leszek, de elötte csörögj kérlek, hogy biztos ami ziher.
Nem mentem aztán. Néztem az időjárás jelentést, és inkább mentem egy nagyobbat a Pilisben és a Dunakanyarban a héten. Gyönyörű, csak ne lennének ekkora kátyúnak csúfolt emésztőgödrök.
http://maps.google.hu/maps?dad...
Telefonszámot nem tudok.