Kártya nélkül értendő, 4 vagy 8Gb micro SDHC kell bele. A xenonnal az a gond, hogy ráfizetni nem tudok, 1:1 meg nem lenne fair csere... Feltúrtam a fiókot de csak azok a kártyáim vannak amiket használok a telefonba és a saját minikamerámban.
Kb., mint az MD80 féle videók, a feltöltött videóimat nézd meg, főleg az utolsó párat amiken van dátumozás a sarokban. Annál jobb egy kicsit mert a sportmotor még rondít rajta. Nagy csodát meg drága fullHD kamera minőségét nem kell várni tőle viszont könnyű, kicsi, egyszerű és olcsó. Ha te viszed akkor kapsz ajándékba hozzá egy széles látószögű lencsét, azzal még jobb a sebességérzet meg némileg a fényérzékenység is (ahogy az MD80-nál tapasztaltam) (Viszont plusz 1g! - )
A fórum –többek között- azért van, hogy ha tudunk, akkor segítünk a másikon. Számomra is kissé érthetetlen volt ez a titkolózás, de biztosan megvolt/van rá az okod, csak a körítés volt első olvasatra érdekes.
Azzal sincs probléma, ha valakivel nem szimpatizálsz (pl. nekem is van itt két kedvencem ), de attól még nem hagyom itt a társaságot, már kinőttem az oviból. Ezt nem bántásból írtam, de ha itt komolyan vennék minden valós és vélt sérelmet már kifutottam volna a világból.
Mielőbbi jobbulást a lábadnak és azért a fórumot se hanyagold!
Tom, Matska, Berber - köszönöm az ötleteket nektek is, a motort a tulajnak sikerült beindítania, igaz tolásra, de beröffent. Bár ha olvasta volna a hajtókar görbítős dolgot, tuti nem próbálta volna. A tünetek alapján aksi vagy a relé lesz a ludas
Szia!
Köszönöm a választ, nyilván van oka annak, hogy itt nem ötletelsz. A probléma megoldódott, a motor indult tolásra, bár azt a tulaj követte el vele a távollétemben.
A sérüléseddel kapcsolatban jobbulást kívánok!
Szia,
Nagy kérés volna ha megkérnélek, hogy mérd meg?
Az adatai alapján jónak tűnik, de vitorlázó modellen használnám, és ott 1100g mellett minden plusz g számít
Dobra večer!
ui: a videó legalább megvan a pottyanásról?
kb 400m magasból szóval fussunk össze valamikor
Ha a xenon érdekel 1:1 ben, részemről fair, mert csak 1 db van, nekem kettő kéne és az öreg xtz-m foncsorához nincs hozzá való lemez
Kártya nélkül értendő, 4 vagy 8Gb micro SDHC kell bele. A xenonnal az a gond, hogy ráfizetni nem tudok, 1:1 meg nem lenne fair csere... Feltúrtam a fiókot de csak azok a kártyáim vannak amiket használok a telefonba és a saját minikamerámban.
érdekelne, nem sürgős, majd fussunk össze valamikor.
Ja h4/ba20d xenon szett nem érdekel cserébe ?
Azzal sincs probléma, ha valakivel nem szimpatizálsz (pl. nekem is van itt két kedvencem ), de attól még nem hagyom itt a társaságot, már kinőttem az oviból. Ezt nem bántásból írtam, de ha itt komolyan vennék minden valós és vélt sérelmet már kifutottam volna a világból.
Mielőbbi jobbulást a lábadnak és azért a fórumot se hanyagold!
Bátorkodtam szólni &rashnak, hogy talán tudsz segíteni. Nem gondoltam, hogy ilyen rosszul érint. Ezentúl nem keverem tovább a keveréket. Jobbulást!
písz
1g pontosságú mérlegnél jobbat nem sikerült felhajtanom, azon 15g.
Minden esetre jobbulást bátyus
Köszönöm a választ, nyilván van oka annak, hogy itt nem ötletelsz. A probléma megoldódott, a motor indult tolásra, bár azt a tulaj követte el vele a távollétemben.
A sérüléseddel kapcsolatban jobbulást kívánok!
Nagy kérés volna ha megkérnélek, hogy mérd meg?
Az adatai alapján jónak tűnik, de vitorlázó modellen használnám, és ott 1100g mellett minden plusz g számít
Ha lesz időtök és kedvetek, majd kerekezzetek el felém, látogatóba. Szívesen látnálak titeket ismét!