Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorosok a Gyermekekért címmel versenybe szálltunk. A tét nem kevés. Mivel ez az egyetlen motoros project több, mint 300 projekt mellett, így én képviselhetem a Motoros Társadalmat. 1 hét alatt sikerült az első helyre kerülnünk, ezt azonban meg is kell tudnunk őrizni junius 30-ig. A szavazás facebook-on zajlik. A segítségeteket szeretném kérni, minden szavazat és megosztás nagyon sokat számít! A link, ahol tudtok proginkra szavazni:
Motorosok a Gyermekekért

Nagyon szépen köszönök minden segítséget!

Motoros Üdvözlettel: Anu (Pappné Melinda)
Matska:
nincs mégegy kamerád? Kolégámnak megtetszett
Fájt már, annyit röhögtem rajta!
Minden idők leghülyébb motorbalesete:

http://auto.indavideo.hu/video...

Köszi!
Szia Peti. Sajnos ebben nem tudok segíteni, nem értek ehhez.
A Laci viszont szokott ilyen ügyben is segédkezni, próbáld meg felcsörögni.
Sokkal jobbak mint a Kasztrált ill. köznépi anyagok, csak megfizethetetlen, bár mindenre jó a mastercard. Annak a szetnek az ára vetekszik egy láncéval. Persze ha én veszem... még drágább is.
Volt NICRO grafitom, isteni cucc. Bizonyíték, nem igéret.
Sziasztok! Nagy teljesítményű kompresszorra lenne szükségem !
600 l /perc páramentes levegő! homok szóráshoz kellene kb 3 napra!
Bérelném vagy melóval fizetném!
Szia!
Ha már motorcenter..
NSR, vasperselyes henger, 125cc, JC20 1988.
Tudsz ajánlani valami jó dugót bele ami közel gyári minőségű?
AMBIKA-tól félek, Fehérváron ajánlottak valami olasz utángyártottat 12-ért eddig, de nem ismerem.
Sziasztok!

Köszi a segítséget a plexi polírozással kapcsolatban!

ThomAce, ha eljutok valamikor hozzá, megkérdezem!
Szia!

Kicsit beleolvasgattam a fórumba és olyan ismerősnek tűntél...már megvan honnan:Motorcenter ,a kép is összeállt:sántikálás +törött cbr a centerben...szóval tudom miért is nem kapsz rétest estére
Gábor-narancs Z750
jah csak egy napos mert csak így kaptak engedélyt.7 próba verseny,hang verseny,motorszépség verseny,laussági verseny,vizes póló verseny,benzintyúk verseny,felvonulás,koncertek köztük a Blues company!,street fighter bemutató de azt nem tudom ki lesz,motokrossz bemutató.Tavaly közel 400 -an voltak
Én használom még ennek a cégnek a termékeit, profi anyagok. A titka egyszerű, ott kell felhasználni ahová valók. A Nicro láncspray-t nem gondolnám, hogy motorozáshoz ajánlanák, de egy próbát lehet tenni.
köszi
Mi lesz ott? Vasárnap? Egy napos?
Ezt kezdte el tesztelni,láncspray helyett,ennyi!
A paraméterei magasan meghaladják bármely láncsprayt,meg azt is unom ár,hogy az összes a csizmámon van,mikor a láncon a helye !
Sajnos az ára nem motorosbarát!
jön valaki Fehérvárról mezőfalvi motoros talira vasárnap?
esetleg kifejtenétek nekünk tudatlanoknak is?
Ez lenne az Fenyőbá?
Szívesen,használd egészséggel!
Laci szerelte általában...
Észben tartom.
Sziasztok.
Még egyszer mindenkinek!
Ha BÁRKI megkeres személyesen engem, hogy valamiben tudnék-e segíteni, hát persze, hogy meg fogok tenni mindent, ahogy eddig is tettem.
Viszont nincs időm és energiám (illetve csak nagyon ritkán) a fórum előtt ülni és kérdésekre válaszolni, meg vitatkozni/eszméket cserélni, mert 2 gyerkőcöm húzza apukájuk nadrágját, hogy játsszon velük, amikor este 7-8 óra körül hazaérek a melóból. EZÉRT preferálom a telefonos, gyors megbeszélést.
Ez az egész egyszerű magyarázat a legelső levelemre JOHNY, nem pedig az, hogy rosszul érint ha megkér valaki valamire. Számos fórumozó ismerheti már ezt az oldalam.
Amúgy lépjük már túl ezen a témán, mert úgy gondolom eléggé elmagyaráztam mit miért teszek. Akinek tetszik elfogad, akinek nem sajnálom.

Ma is (mint 2 napja) itthon vagyok, látogatókat fogadok, neten alkatrészezek, telefonálgatok és titeket várlak Berber.
Átküldöm asszonyt pár sörért... (alkoholmentesért is)