Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

espista kukac gmail pont kom
OK! 32 font az barátságos. Anno 8eft-ért vettem pár gyárit az F2-be, de az nagyon kéz alól volt...
Te Zoli szombaton rá érsz jó lenne el látogatni valamilyen dombosabb vidékre az asszonyok vigyázó tekintete nélkül de sajnos nekem csak a szombat jó mert utána éjszakai műszak lesz
De jó ám és "gusztustalan"
Hooker Jó volt a városban a"gusztustalan" veretés!
Ment a mail
Még nem tudom a programom, holnapra talán kiderül. Majd ideírok hogy mi van. Meg kéne rendelnem fékbetétet, mert elfogyott. Gyári 2 pár 32 font+ posta. Jó mi?
levetem a kipufogot es ugysem megy jobban csepel sem.tehat aban nincs.mashol hol lehetne meg?
1. Kipufogóban kell lennie egy szűkítőnek. 2. Karbi vissza van fojtva. Fúvókákkal.

De ezek csak tippek, a távgyógyítás a szinte sosem sikerül
Jólvan, várom! Köszönöm szépen!
sziasztok...nekem van egy kymko super 850es motreom tehat 50cm3 .es vanb bene sebessegkorlatozo es sehol nem lelem h hol van h tudjam kiszedni.nem tudnatok segiteni?
Majd informállak, mi a pálya.
ez a hét még nekem sztornó, jövő hét második fele esélyesebb...
Ha senki nem jön velem, egyedül én sem megyek.
Pandacsöcs, egy kakucs pénteken?
Ha elhalasztod egy héttel, akkor megyek
13-18h-ig, illetve így nyáron előfordul hogy 19h-ig engednek. 4eft a délután, és mivel hétköznap sovány a forgalom, ezért szinte zsinőrban lehet karikázni. Megjegyzem este 5re félholt állapotban leszel, nem kívánod még hogy tovább karikázz. 100km körül van a táv, pályán is megközelíthető meg sima úton is.
mennyi pénz? mennyi idő?
Pénteken valakinek nincs kedve kakucsra jönni?
Engem pont kivágtak, mire odaértem
de szííípek voltunk
Hy.2:54-nél látszódunk egy pillanatra

http://www.friweb.hu/morimotor...
Oké kösz
csincsi.zoli@freemail.hu
Adj emailt,és küldöm a számot ha még nem késő
Köszi , , , ,, , , , ,