Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Fater!
"Faternak is van egy Yamahája
attól hízott dagadtra a mája
mert az Övé fiatalabb jóval
több van benne vagy 15 lóval
de ha egyszer én is ÖREG leszek
akkor szintén újabb motort veszek"

Csak cinkellek titeket!
A vers az nagggyon jó!
Csak ne szennyezd vele a környetetedet! (A versre gondoltam! )
Az eredeti!
Fater!Tudom,hogy itt vagy Kérem a korong méreteket
Egy Yamaha sose csúf Ha Thomace vehet tortát a Suzukijának,akkor én akár verset is írhatok a gépemről
"Van nekem egy öreg Yamahááám
dől a füst a kormos valagááán
de mivel ez az én motorom
bárki bármit mond azt le..arom"
Bocs beugrott! '86-os XJ 900-ból csinálta Carlo Romanin. Talált? Nyertem valamit?
Fater!Add meg légyszi a korong méreteket!Ma felhívom Dunaújvárost és megrendelem.Köszi!
Szerintem 900-as, mert kardános, és a kuplungja is a nagyméret. Az évjárat nem egyszerű, mert nem sok minden maradt rajta, talán a 1994-es verzió. Lehet, hogy volt belőle naked is?
Igazi Cafe Racer,biza .Meglovagolnád szegecses bőrjakóban,bőrfüles bukóban síszemüveggel,jeans gatyóban? Ez ám a feeling!
talált... ha a köbcentit is megmondod, akkor elmondom mi a jutalmad
Szia.msn-en vegyél fel és ott beszélhetünk ha gondolod:
mezo.tamas@hotmail.com
Keresek motors partnert, aki június 9-én elszáguldana a Twisted Sister koncertre Várpalotára
mellé
Wazze Johny, a gazdája kutyájának a nevét ne mondjam meg?!
Ez egy ex-fazer.
Nó, de milyen típús?
Úr Isten, micsoda csúf YaHahaMma!
Cafe racer...
Mi volt az alany? Berber előnyben
mi a baj a régivel?
sziasztok,kérem aki tud segíteni szerezni yamaha dt125-ös dt hez jó karburátort az jelezzen emailben vagy06205358041
Köszi ,ekem a gugli nem dobta ki
Ausztriai látvány utak túra

A Grossglockner Ausztria legmagasabb hegye és körülötte terül el a Hohe Tauern nemzeti park, valamint itt található a motorosok számára kihagyhatatlan Grossglockner Hoch- alpenstrasse, melyet minden igazi túramotorosnak egyszer élete folyamán be kell járnia.

Ezen a túrán egy központi szál-láshelyünk lesz, mely egy igazi motoros hotel és egyenesen a Grossglockner Hoch-alpenstrasse út bejáratánál található. Ez a szálláshely lesz mindennap túráink kiinduló pontja és ide is fogunk esténként megérkezni. Ez a motoros hotel arra törekszik hogy minél kényelmesebb legyen a motoros túrázók élete.

Ennek a túrának az elsődleges célja, hogy megismertessük Ausztria csodálatos motoros tájait. Túrán során érinteni fogjuk a Grossglockner Hochalpenstrasse –ét és környékét, a szintén híres Nockalmstrasse –ét, Villach környéki motoros utakat (Villacher alpanstrasse), Maltatált, a Gerlos alpenstrasset, a Kriml vízesést, Lienz környéki motoros utakat és számos látványos mellékutat például Lavamünd környéke.

Részletes információk:

- A túra időpontja : 2011. május 25-től – 2011. május 29-ig
- A túra időtartama: 5 nap és 4 éjszaka
- Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora) + „welcome drink”
- Túra kezdete és vége Szabadka (Szerbia)
- Csatlakozási pontok: Pécs és Nagykanizsa (Magyarország)
- Teljesítendő kilométer: 2000 km
- Napi átlag kilométer: 350-400 km
- Főbb látnivalók: Grossglockner, Nockalmstrasse, Villach környéke, Maltatal, Gerlos Alpenstrasse, Kriml vízesés

A túra részvételi díja

Túra ára motoros részére 290 EUR
Túra ára utas részére 230 EUR
Egyágyas felár 60 EUR

Amit a részvételi díj tartalmaz

- 4 éjszakára szállást egy motoros hotelban
- Parkoló a motoroknak (ingyenes motormosási lehetőséggel)
- Félpanziós ellátást (reggeli és vacsora), vacsora vár mindenkit már a megérkezéskor
- „Welcome drink”
- Túra vezetési és szervezési költségeket
- Látvány utak használati díját

Amit neked kell biztosítani:

- Benzinköltség
- Napközbeni étkezés
- Költőpénz
- Utasbiztositás
- Autópálya díja amennyiben igénybe veszed ki- vagy hazautazás közben

Minden egyes motoros jelentkezését várjuk erre a felejthetetlen túrára!

Jelentkezési határidő 2011. május 17.
A túrát min. 6 fő jelentkezése esetén rendezzük meg!

E-mail: avantura.moto@gmail.com vagy minden nap 8 és 16 óra között a következő mobilszámon +36-30-575-1332
Múlt hónapban még árultak ruhákat.
http://www.timomoto.hu/