Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dankovicsnál próbáld a Fecskeparton, ő foglalkozik "szocimoci" alkatrészekkel a környéken.
Nem tudom lenne-e komolyabb ok az időjáráson kívül, hogy ne bográcsozhassunk. Nekünk Szárazréten a Latorca utcában van kertünk, ott is van lehetőség:). Mármint fa, bogrács és egy kisebb hétvégi ház van. Meg ugye kútvíz és a szúnyogok is asszem.
Körbenézek holnap. Most adott el fater egy komplett "motort" 7 000-ért
Sziasztok simson schwalbe alkatrészekre lenne szükségem itt fejér megyében tudna valaki segíteni?
Ezekre lenne szükségem:
Kuplung bovden+állító csavar
Komplett karbi+közbetét
berúgó+váltó kar
gyertya pipa
kipu.könyök+menet javító
első lánckerék+anya
oldal dekni a külső
2db láncvédő gumi
ülés tartó zsanérok
első,hátsó lámpa

Segítségeteket előre is köszönöm.
Sok boldogot exmagenta manager!
Igaz, igaz. Amíg nincs itt az igazi bográcsozós, egygatyás szúnyogcsipkedős nyár, mit szólnátok egy kopaszhegyi szalonnasütéshez?
Köszi!Már ideje lenne valami főzésnek is
Izé na.. Boldog Születésnapot Hooker

Óh de kedves,kedves Dia!Köszönöm szépen,nagyon csinos darab .
Boldog Születésnapot Hooker(exMagenta)Jani!
Néger csajt nem találtam, remélem ezzel is beéred...
Na megyek aludni mert holnap hosszú utam lesz.Kösz,hogy utánna néztél te is,jó éjszakát!
Érdekes és jó!Ezt fogom alkalmazni,amikor meg akarom állapítani mennyit nyúlott a láncom.Minden 10.-nél teszek majd egy kis jelet és végigmegyek rajta.
már értem...
10 link,azaz 10 lánclikat,vagy szemet le kell mérni és az nem lehet hosszabb 15 centinél,igen.
he? 15 centi?
Hossznál ezt írja : 10 link lenght limit 150 mm.
Illetve ezt is.Asszem ebben írja,hogy az X-gyűrű a gyári kenőanyag lassabb kiengedésével,tovább tartó eredeti kenéssel vívta ki az elismerést.
Hehe,ugyanezt néztem
Nem tudom pontosan a motorod típusát: FZR 1000? Ehhez néztem. A lánckerék számításához:
"Motorláncok méretezése.

A láncok méretei hüvelykben vannak megadva. 1 hüvelyk 25,4 mm. Tipikus méretek: 428, 520, 525, 530 (50), 532, 630.

Az első számjegyet be kell szorozni a hüvelyk 1/8-ával. Így megkapjuk egy szem külső hevederében lévő lánccsapjainak távolságát.

A másik két számjegyet a hüvelyk 1/80-ad részével kell beszorozni, ezzel megkapjuk a görgő szélességét.

A lánc hossza a csapok számával van meghatározva. (Nem a hevederekével.)

Szélesebb görgőjű lánchoz természetesen vastagabb lánckerék passzol. Vékony lánchoz nem tudunk tenni vastag kereket, azonban vastag lánchoz technikailag fel lehet szerelni vékony lánckereket. Erre ügyelni kell."

De a manuálban benne kéne, hogy legyen.
Ja és 106 glieder vagyis szem Eine gut sport motorrad für ungarische mann
Köszi szépen Papa!Közben végigfutottam pár oldalt és a gyári adatok ha jól silabizáltam a német és angol szöveget a következők:532 a lánc a fogaskerék arány 16/43 bár volt 45 is valahol,vastagságot viszont nem láttam.Mindenesetre hallgatok rád de ha a 7-es nem jó akkor visszacseréli az eladó szerintem mert még aznap felteszem valszeg.
Jahm, és 7 mm-es lánckerék jó hozzá szerintem....
Szeva Hooker!

Nem belevau, csak segítség: 750 ccm-től felfelé 530-as, 110 szemes láncot írnak. Lehetőleg "X" gyűrűs láncot vegyél, tartósabbnak mondják, mint az "O" gyűrűseket.
Remélem segítettem.

Szép estét!
Javítottam
OK. Vissza teszem a szekrénybe!