Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi! Májki!
Köszi a képet,én egy kicsit sportosabbra gondoltam.
Ezt kérdezi a fiatalember: Hello.Milyen lánc van a motoron,520 vagy 530 vagy 532?Az első lánckerék vastagsága 7mm vagy 11mm? Üdv
Köszönöm szépen Fater!1500 ft-ért elvileg van lánckerék Tácon:-))))
Boldog szülinapot Hooker! Te aztán tudod mikor kell a világra jönni!
Rendben, de nem rajtunk múlik.
Korrekt, és ez a legolcsóbb is.
Ne hagyjatok itthon mint a múlthéten.
Hopp-hopp... köszi, hogy szóltál!

Erről lenne szó.
Öööö...használj link rövidítőt (pl.: href ) vagy simán másold ki az item number-t, az alapján is kikereshető.
Szevasztok. Valaki fel tud ajánlani egy próba indítás idejére 6V-os akksit? Robogóba kellene.
íbéjmágusok!

ez a cucc olyan 5300 ft körül lenne itt, ugye?
Hölgyek/urak!

Kellene valami közös, társas gurigát/találkozót csinálni júniusban.

Vélemény?
Egyszer szét foglak irigyelni!
Ilyen buliból kihagytok... jóvan
Egy ilyen húzás miatt egyszer majdnem elszálltam az M5-ösön 140 körül... igaz az autógumi volt...
Hááát, tulajdonképpen gurulunk is, ha úgy vesszük. Csak meló lesz!
3 Hondáért megyünk ismét. Ha jól tévedek egyik pont a tiéd lesz! Egy VFR 800, vagy mi.
Szia Pityke őrmester!
Nekem van egy barna motoros bőrdzsekim! kicsit viseltes a belseje de javítható! jó szolgálatot tett míg fel nem szedtem 20 kilót!has gondolod nézd meg meg egyezünk valahogy!Szfvár Brassói 5!
A képen valamennyire látszik ha ilyesmire gondoltál!

Köszörülést meg lehet oldani... mikorra kell.
ha nem is mi csináljuk ismerősnél meg lehet.
Pontos méret kéne azé majd hozzá

ÁKOS
Hi!
Szeretnék venni egy motoros bőrdzsekit.Ha van valakinek eladó,kérem jelezze.Olyan M-L körüli méret kellene.Köszi!
Más nem érdekel, kösz
Szevasztok, hova mentek a jövőhét szombaton ha gurulni valamerre lehet csatlakoznék.
Basszus! A parton felejtettem! Lökd má be a tóba helyettem is! Lécci-lécci-lécci!
Csak dobd is vissza kívánság után. (a mesében is így szokás )
Te olyan vagy nekem mint egy aranyhal! Minden kívánságomat teljesíted! Köszönöm!
Már elkelt, a többi még megvan csak a kártyaolvasóból van egyel kevesebb.