Az jó hely, de addigra nem biztos, hogy odaérek. Megpróbálok "lenyúlni" majd pár percet a munkaidőből, de ha nem érek oda 17.10-re, akkor induljatok el nélkülem, majd utolérlek/ünk titeket valahol. Lehet, viszem anyát is. Holnap még telcsin egyeztetünk erről.
Ja.
Mondom az okmányirodás csajnak:
- mikor kapom meg a jogsit,
- hogy 10-15 munkanap.
- Az sok iső valami B verzió nincs?
- nincs
- De előttem az az úriember is kapott valami papírt az ellopott jogsija helyett
- Ja igen ideigleneset, de az 2300Ft
- Ne ne vicceljen már, hol kell fizetni
úgyhogy azóta voltam sárbogárdon, lovasberényben, meg veszprémben is, a céges kocsi helyett motorral.
Én voltam annyira fasza gyerek, (amikor visszalőtt a láthatatlan villanypásztor) hogy rogyadozó lábbal kitartottam amíg oda nem ért a Dia segíteni. Nem tudom mennyi idő volt, legfeljebb 10-15 másodperc de mintha órák lettek volna, a Mozdony meg egyre jobban engedelmeskedett a gravitációnak. Végül is ketten már sikeresen legyőztük Newton apánkat. Ja, az adrenalin csodákra képes, máig nem tudom, hogy miként sikerült a Gizit fekve kinyomni magamról amikor olyan balfasz módon betakaróztam vele.
Egyszer fater akart leállni a garázsba a CBR-emmel. Nem is tudom miért, de orral lefelé. Bebicskázott neki az eleje, azt leparkolt lapon. Én meg ülök bent és nagy tompa puffanást hallok. Éreztem hogy mi adta a hangot...
Egy valamit jegyezz meg! Lehetsz te Arnold Scherwarnazze is, ha egy 240 kilós tömeg megindul a föld felé, akárcsak 5-el is, sosem fogod meg. Párszor rántottam már én is magamra a hetest. Siófokon egyszer koppra ballraforgatott kormánnyal indultam a kikötőben, csúsztatom a kuplungot, már dőlésben van a gép, erre lefullad. Abban a pillanatban remegő lábbal eresztettem magamra a cápát! A Fycak meg majd befosott a röhögéstől
Szerencse akkor!Most megint vagy 30 évig nem fogsz perecelni,addigra meg olyan trotty leszel,hogy nem is ülsz már motorra .Amúgy a tükröket is le kéne vinnem mert csúnya lesz fehéren .
A Fazerral... és a bukógombán esett folt, azon pihengetett meg. Nem bírtam el teletankkal. Éreztem én hogy közeleg a vég! Túl hosszú volt az esetlenségem.
Nem elestem, hanem kicsúszott vagy 5 km/h-nál alólam a motor! Garázsba gurultam le üresben, álló motorral, és ahogy elkanyarodtam balra, egyszerűen kicsúszott a gép eleje!
Milyen guma az ilyen, sőt guma az ilyen mizslény?
Mondom az okmányirodás csajnak:
- mikor kapom meg a jogsit,
- hogy 10-15 munkanap.
- Az sok iső valami B verzió nincs?
- nincs
- De előttem az az úriember is kapott valami papírt az ellopott jogsija helyett
- Ja igen ideigleneset, de az 2300Ft
- Ne ne vicceljen már, hol kell fizetni
úgyhogy azóta voltam sárbogárdon, lovasberényben, meg veszprémben is, a céges kocsi helyett motorral.
Gyülekező a Baumaxx parkolóban, 17:00?
A „Magenta Jani” akkor is rád ragadt, majd néha eszedbe juttatom nehogy elfelejtsd.
Ennél nagyobb buktád soha ne legyen!
Melyik vassal hempergőztél meg és mi sínylette meg az idegeiden kívül?
Milyen guma az ilyen, sőt guma az ilyen mizslény?
Ideiglenes jogosítvány